Προς το περιεχόμενο

[laptop]HP 15-AY041nv (i3-5005U/4GB/128GB/FHD/W10) 369€ @kotsovolos [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το laptop πάει σφαίρα out of the box!

Εντός της εβδομάδας θα δοκιμαστούν και μερικά games έτσι για το γαμώτο, αν και θα το χρησιμοποιεί άτομο που δεν παίζει games.

• Like 1
  • Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν θεωρώ πως είναι προβληματικό και ειδικά τα gestures με έχουν βολέψει.

Η ευαισθησία ωστόσο ρυθμίζεται.

Δημοσ.

Το laptop πάει σφαίρα out of the box!

Εντός της εβδομάδας θα δοκιμαστούν και μερικά games έτσι για το γαμώτο, αν και θα το χρησιμοποιεί άτομο που δεν παίζει games.

Καλησπερα, μηπως βρηκες χρονο να τεσταρεις τπτ να μας πεις γνωμες, fps κτλ? Την παλευει καθολου το συγκεκριμενο?

Επισης εχει κανεις κανενα link με unboxing vid να ριξουμε μια ματια?

Δημοσ.

Καλησπερα, μηπως βρηκες χρονο να τεσταρεις τπτ να μας πεις γνωμες, fps κτλ? Την παλευει καθολου το συγκεκριμενο?

Επισης εχει κανεις κανενα link με unboxing vid να ριξουμε μια ματια?

Βασικά μόνο Dota 2 θα του περάσω και ενημερώνω!

Δημοσ.

Το παρέλαβα προχθές έκανε και bios update το HP Support Assistant μαζί με τις ενημερώσεις για τους drivers ,του πέταξα έξω το σαβουρο antivirous και το office που δεν χρειάζομαι και όλα καλά μέχρι στιγμής.

η μνήμη ram που φοράει το δικό μου ειναι της samsung και έχει αυτά τα χαρακτηριστικά  https://www.skroutz.gr/s/7652391/Samsung-4GB-DDR3-1600MHz-M471B5173EB0-YK0.html?from=favorites_popup . θα πάρω άλλο ενα dimm και πιστεύω θα ειμαι καλυμμένος για μια τετραετια

ευχαριστώ τον ts

Δημοσ.

Παιδιά με την εγγύηση τι παίζει; Έχει όντως ένα χρόνο; Αυτό είναι αρκετά αρνητικό. 

Με 45 ευρώ κάνεις επέκταση στα 3 χρόνια πάντως.

Δημοσ.

Με το σηκώνει παζάρι μπορείς να το ξανά πάρεις με €369

Θενκς. Το είχα παρατηρήσει γι'αυτό ρώταγα παραπανω.

Μάλλον όμως δεν θα το τιμήσω ενα τελει. Θα ψάξω κάτι με ξεχωριστή GPU και στη συνέχεια θα του περάσω εγώ SSD και μνήμη εάν χρειάζεται.

Δημοσ.

Θενκς. Το είχα παρατηρήσει γι'αυτό ρώταγα παραπανω.

Μάλλον όμως δεν θα το τιμήσω ενα τελει. Θα ψάξω κάτι με ξεχωριστή GPU και στη συνέχεια θα του περάσω εγώ SSD και μνήμη εάν χρειάζεται.

http://www.e-rainbow.gr/Product/27814/Instance/28044/Page/379/

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...