Catalyst Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δηλαδή θες να πεις ότι είναι μια χολυγουντιανή πατάτα; O καθένας βάζει τους τίτλους που θεωρεί ότι είναι ταιριαστοί. Ίσως υπερεκτίμησα την δυναμική της και σαφώς περίμενα μια ποιο sci-fi ταινία. Ή απλά μια πιο ευφυή περιπέτεια.
brandon Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Και εγώ ίσως να περίμενα κάτι σε πιο sci-fi, αλλά τελικά η ταινία ήταν ένα μείγμα sci-fi με αρκετές δόσεις love story. Φοβερές εικόνες, πολύ ωραίος ήχος και πολύ ωραία πλοκή. Στην τελική θα πω ότι η ταινία μου άρεσε πολύ. Γούστα είναι αυτά βέβαια.. 2
ikaruga24 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Την είδαμε κατά λάθος και εμείς αντί για το Arrival, φανταστείτε τώρα τέσσερις μαντράχαλους να πηγαίνουν μέσα σε μια αίθουσα κινηματογράφου για να δουν ένα si-fi love story. Μ'αρέσει που οι δυο πήρανε και "άδεια" από τη σύζυγο για να έρθουν να τη δουν. Τέλος πάντων γενικά η ταινία άρεσε χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο. Εχει πάρα πολύ ωραίες εικόνες σε σημεία και πάρα πολύ ωραίο ήχο και μουσική. Κρίμα όμως τον χρόνο που ξόδεψαν για να δημιουργήσουν αυτό το si-fi περιβάλλον που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί από άλλο είδος ταινίας πολύ καλύτερα γιατί φαίνεται ότι μπήκε κάποια σκέψη μέσα στο setting και δεν έγινε πρόχειρα. Για να τη δείτε με παρέα ή με το αμόρε είναι μια χαρά γιατί θα πάρουν όλοι από κάτι. Σίγουρα πολύ καλύτερη από αντίστοιχες ταινίες τύπου mister and misses Smith. 2
Tigran Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Το είδα κι εγώ σήμερα σε 2D με το Voda 1+1. Ευτυχώς, γιατί δεν άξιζε με την καμία 2 εισιτήρια. 6/10 οριακά... Το σενάριο είναι πολύ προβλέψιμο και υπάρχουν αρκετές σεναριακές ευκολίες για να "περπατήσει" το στορι. Το πρώτο κομμάτι είχε τη φάση του, αλλά μετά αρχίζει το love story και κουράζει. Οι ηθοποιοί δεν καταφέρνουν να σε κάνουν να δεθείς μαζί τους, με αποτέλεσμα ακόμα και οι δραματικές στιγμές να είναι meh. Το γενικό concept θα μπορουσαν να το έχουν γυρίσει σε sci-fi thriller και να είχε πολύ περισσότερο ενδιαφέρον και σασπένς. Πολλοί φύγανε κατά την διάρκεια της ταινίας και ακόμα περισσότεροι παίζανε με το κινητό. Αυτά!
Getta Robo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Την ειδα επιτελους χθες. Προτιμησα να δω στο κινηματογραφο το υπερτατο Arrival (ορθος) αντι του Passengers, αλλα τελικα δεν την βρηκα κακη ουτε μετρια ταινια. Προφανως μιλαμε για ταινια ρομαντζο στο διαστημα. Ναι, υπαρχει καλο ποσοστο επιστημονικης φαντασιας, σε καμια περιπτωση ομως συγκρισιμο με αλλες του ευρυτερου ειδους και χωρου. Ωραια ειδικα εφφε, πολυ ωραια μουσικη, απολαυστικος Michael Sheen, αξιολογος Chris Pratt, ακομα μια ταινια που παιζει η αταλαντη Jennifer Lawrence επειδη ειναι πολυ ομορφη και πουλαει. Ναι δεν μου αρεσει καθολου ως ηθοποιος, και εδω ειχε ακομα ενα κακο ρολο. Τις δυνατα φορτισμενες σκηνες της κακοποιησε ασυστωλος πχ. Οχι, η ταινια δεν σου αλλαζει την κοσμοθεωρια, αλλα ουτε και ειναι για την αβυσσο των ταινιων. Σαφως κατωτερη απο αρκετες αλλες αντιστοιχες, αλλα δεν την καθιστα ανουσια ουτε κακη. Και ας παιζει η Jennifer Lawrence. 2
arxaggelos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Όχι κακή, όχι καλή. Δεν χάνεις τίποτε αν δεν την δεις, δεν χάνεις τον χρόνο σου αν τη δεις. Αν αξίζει για σινεμά, με πολλά ερωτηματικά, μάλλον κλίνω προς τηλεόραση. Ήλπιζα (και σαν να υποννοήθηκε κάπως κι όλας) ότι θα υπήρχε κάποιος πιο ενδιαφέρον λόγος που ξυπνάει αυτός τυχαία, κάποιο μυστικό, πχ ότι δεν υπάρχουν οι πλανήτες αποικίες κλπ, αλλά τελικά ήταν ψιλοlame η αιτία και ουσιαστικά δίνεται στα πρώτα 5' της ταινίας. Εν ολίγοις, μυστήριο δεν υφίσταται καθόλου, και στέρησε μια καλή ευκαιρία από την ταινία. Και κάμποσες τρυπούλες στο σενάριο. Ένα 5/10 κάπως γενναιόδωρα.
Getta Robo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Και κάμποσες τρυπούλες στο σενάριο. Διαβασα πως ξαναγυρισαν πολλες σκηνες μετα το τελικο μονταζ, μιας και υπηρχαν ακομα περισσοτερα κενα και ασυνδετες σκηνες. Ισως καποια πιο "προσεγμενη" εκδοση να την αναδειξει περισσοτερο. Αλλα και παλι βεβαια, το χαλι της Lawrence δεν σωζεται.
doctorScien Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Λοιπον την ειχα δει την ταινια καποιες βδομαδες νωρίτερα ..αλλά με αφορμή το ..πολυβραβευμενο gravity που έβαλε το star χθες βράδυ θεωρησα σωστο να αφήσω και κάποιο σχόλιο για αυτήν την ταινία. Κατ αρχήν οι εντυπώσεις είναι θετικές, Η ΤΑΝΙΑ βλέπεται άνετα και δεν έχει σκηνοθετικά κενά, ξεφευγει βέβαια από το κλασσικό scifi, με σχετικά πρωτότυπο σενάριο και προσεγμένα γραφικά. τεινει περισσότερο προς romance/scifi και βέβαια προσπαθεί να περάσει και αυτή κάποια κοινωνικά μηνύματα όπως και το σύγχρονο arrival (βέβαια καμμία σχέση η μία ταινία με την άλλη...) Για την Laurence προσωπικά μου άρεσε περισσότερο στα hunger games και λιγότερο εδώ και ούτε ιδιαίτερα όμορφη θα την έλεγα... απλά όπως και η bullock θα τις χαρακτηριζα ώς υπερτιμημένες πρωταγωνίστριες που ευννοήθηκαν σε κάποια στιγμή στην καρριέρα τους... Το τελευταίο με την sandra Bullock μετά και το πρόσφατο χθεσινοβραδυνο gravity με φέρνει στο σημείο να πώ ότι μεταξύ των δυο το passengers το θεωρώ καλύτερο..(θα πειτε πολλοί είναι δυνατόν το gravity με 5-6 oscar.. καλύτερο από το passengers..) Το gravity όταν το είδα για πρώτη φορα σχεδόν δεν κρατιόμουνα απο τα γέλια... Τι με την bullock να ψάχνει τον Clooney... με το φακό στο διάστημα.. Τι με την πρωταγωνίστρια να αλλάζει εν κινήσει διαστημικούς βαθμούς και βέβαια στο τέλος εκεί τελείωσα με το ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ (όλες οι οδηγίες κουμπια στα κινέζικα..παρακαλώ..) σαν να χειριζεται καφετερια με on/off και να μπαινει στην ατμοσφαιρα της γης χωρις υπολογισομους ταχητητες, γωνία εισόδου...
georgeadams Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Το τελευταίο με την sandra Bullock μετά και το πρόσφατο χθεσινοβραδυνο gravity με φέρνει στο σημείο να πώ ότι μεταξύ των δυο το passengers το θεωρώ καλύτερο..(θα πειτε πολλοί είναι δυνατόν το gravity με 5-6 oscar.. καλύτερο από το passengers..) Το gravity όταν το είδα για πρώτη φορα σχεδόν δεν κρατιόμουνα απο τα γέλια... Τι με την bullock να ψάχνει τον Clooney... με το φακό στο διάστημα.. Τι με την πρωταγωνίστρια να αλλάζει εν κινήσει διαστημικούς βαθμούς και βέβαια στο τέλος εκεί τελείωσα με το ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ (όλες οι οδηγίες κουμπια στα κινέζικα..παρακαλώ..) σαν να χειριζεται καφετερια με on/off και να μπαινει στην ατμοσφαιρα της γης χωρις υπολογισομους ταχητητες, γωνία εισόδου...Και γιατί δε ψάχνεις το αντίστοιχο τοπικ του Gravity να γράψεις εκεί τον πόνο σου; Παρεμπιπτόντως, τα κινέζικα διαστημόπλοια είναι ακριβή αντίγραφα των ρώσσικων Σογιούζ. Μιας και τα Σογιούζ είναι τα βασικά σκάφη εξυπηρέτησης του Διεθνή Διαστημικού Σταθμού, όλοι οι αστροναύτες εκπαιδεύονται στο χειρισμό τους. 2
maximusgr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Το είδα χτες και μου άρεσε πολύ! Πολύ καλό το πρωταγωνιστικό δίδυμο. Βάζω 8/10.
kargo130 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Το ειδα και εγω χτες αλλα δεν τρελαθηκα. Η κεντρικη ιδεα καλη αλλα το σεναριο μετριοτατο. Ο τυπος εντελει ηξερε να επισκευαζει ολοκληρο το διαστημοπλοιο αλλα δεν ηταν καν premium ταξιδιωτης. Σεναριακες ευκολιες παντου, επιδιορθωσεις και τελικη βολτα στο διαστημα μαλλον για γελια και για κλαματα. Για να περασει η ωρα καλη ειναι, τιποτα παραπανω.
blanka Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Το είδα κι εγώ, και ενθουσιάστηκα . Το καλό που έχει η ταινία είναι ότι θα μπορει να την δει άνετα ένα ζευγάρι χωρίς να κάνει υποχωρήσεις είτε ο ένας ειτε ο άλλος. Δηλαδή και η γυναίκα να δει τα love story και ο ανδρας να δει το scifi του. Τα σκηνικά ήταν ΥΠΕΡΟΧΑ. Η μουσική πάνω απο το μέτριο (σε πολλά σημεία θύμιζε interstellar) Η χημεία των πρωταγωνιστών πολύ καλή. Τώρα όσο για το σενάριο, ΟΚ είναι προβλέψιμο , αλλά είναι μέσα σε ένα τόσο ωραίο περιτύλιγμα (ηθοποιοί, μουσική εφφε,κτλ) που το απολαμβάνεις ακόμα και αν ξέρεις τι θα γίνει. Σε κάνει μάλιστα σε ένα σημείο να μπερδεύεις τα ηθικά σου διλήμματα και να προβληματίζεσαι . Είναι γενικά ένα καλαίσθητο eyecandy εργό που αν δεν εχεις απαιτήσεις 2001: A Space Odyssey θα περάσει όμορφα ένα ζευγάρι. Ποιο όμορφα απο το the arrival ! Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2017 από blanka 5
harisv Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Εγω το βρηκα πολυ μετριο. Ανουσιοι διαλογοι και η υποθεση προβλεπομενη, σε σημειο να θελω να προχωρησω την ταινια στην επομενη σκηνη Μπορει να εχω καλομαθει τα τελευταια χρονια με τις ταινιες διαστηματος (intersterllar , gravity, martian). Ταινια χαλαρη για κυριακη μεσημερι στο star ,ευτυχως που επαιζε και η lawrence
panther_512 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Την είδαμε και εγώ με την γυναίκα μου. Μας άρεσε πολύ, βέβαια σημαντικό ρόλο έπαιξαν σε αυτό οι πρωταγωνιστές. Το ζουμί της ιστορίας όπως το αντιληφθήκαμε εμείς δεν είναι το sci-fi, το sci-fi είναι το background της όλης υπόθεσης, αλλά το κατα πόσο κάποιος μπορεί να συγχωρέσει και να αγαπήσει αυτόν που εγκλημάτισε επάνω του. Προσωπικά δυσκολεύτηκα πολύ να το χωνέψω το παραπάνω σκηνικό, διότι για εμένα ήταν σαν μία γυναίκα να συγχώρεσε και να αγάπησε τον βιαστή της . Πάντως θα την ξαναδούμε σίγουρα. 1
blanka Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Να συμπληρώσω και να πω ότι σε όσους δεν άρεσε πολύ πιθανόν να το είδαν σε κάποιο λάπτοπ! Το εξήγησα και παραπάνω ότι η μισή μαγεία του έργου είναι στην μουσική και εικόνα που βγάζει. Σκηνικά και ντιζάιν χώρων σε απόλυτη αρμονία με τη μουσική. Αν δεις λοιπόν αυτή την ταινία σε λαπτοπ η σε 32αρα με τα ηχειάκια τους, με κακή ποιότητα συμπίεσης (οτιδήποτε κάτω του 5GB είναι σκουπίδι) τότε δεν δέχομαι την κριτική . γενικά οι scifi ταινίες βασίζονται σε αυτό το πράγμα , και όταν τις βάζεις σε οθόνη λάπτοπ (όπως κάνουν πολλοί "haters") τότε είναι λογικό να μην αρέσει το σύνολο. Παράδειγμα. Πως να εκτιμήσει ο λαπτοπ θεατής την σκηνή που βγήκαν "βόλτα" μαζί οι δυο τους έξω απο το σκάφος; ή όταν πέρασαν δίπλα απο έναν άστρο σαν τον ήλιο και το έβλεπαν απο κοντά μέσα απο το δωμάτιο παρατήρησης . Στην οθόνη του λάπτοπ ?!?!?!?!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα