sakks80 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) παρελαβα σημερα το λαπτοπ.του εβαλα εναν ssd και περασα τα windows κανονικα.τον μηχανικο τον εκανα new volume και τον ονομασα με ενα γραμμα.το περιεργο ειναι οτι οταν κανω restart χανεται ο δισκος και δεν μου τον εμφανιζει ενω στο storage managment υπαρχει. στο disk managment μετα απο restart δεν κραταει την ρυθμιση (Ε) που τον ειχα ονομασει και μου τον εμφανιζει σαν new volume.γιαυτο μαλλον δεν μου τον εμφανιζει κιολας στον υπολογιστη μου.τι παιζει και δεν το κραταει και τον εξαφανιζει τον δισκο? Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2016 από sakks80
ss13 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Στο bios εμφανίζονται κανονικά οι δυο δίσκοι ; Διαφορετικά λειτουργικά έχεις ή ίδια ; http://www.insomnia.gr/topic/492764-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BC%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%BF/
sakks80 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Στο bios εμφανίζονται κανονικά οι δυο δίσκοι ; Διαφορετικά λειτουργικά έχεις ή ίδια ; http://www.insomnia.gr/topic/492764-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BC%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%BF/ στο bios ναι τον εμφανιζει στα harddrives.ενα λειτουργικο εχω.καινουριο το λαπτοπ χωρις λογισμικο του εβαλα απο την αρχη εναν ssd και περασα το λογισμικο εκει.ο 1tb ο μηχανικος δεν εχω καταφερει να τον εμφανισω.τον εκαναν new volume του δωσα ενα γραμμα σας ονομα του εκανα quick format εμφανιζεται κανονικα στους δισκους δουλευει οσο ειναι ανοιχτο το pc.μολις κανω reestart δεν υπαρχει ειναι εξαφανισμενος εχει χασει και το ονομα που του δωσα.
dancer_69 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μήπως η ρύθμιση δεν αποθηκεύεται? Δοκίμασε να εκτελέσεις τη διαχείριση δίσκων ως διαχειριστής και να κάνεις τις αλλαγές. EDIT: μόλις βρήκα και αυτό: For some reason sometimes WD drives will have "hidden" as an attribute and will never lock into a drive letter. What u can do is this: (at your own peril ) Assign a clear name to the Volume so its easy to pick out in the next steps Load up the CMD screen and type in DISKPART type in list volume Now you'll have a list of the drives in your system, find your drive that keeps forgetting its letter. Look at Info, if it shows Hidden then thats the problem. In that case continue. type in select volume 2 (or whatever the drive number is in your case) type in attributes volume clear hidden This should report back successful. type in list volume to check if the hidden attribute is gone. Assign a letter, reboot and check if it sticked. If this isnt the case. Then you might have todo a low lvl format. Also seems to work in some cases.
sakks80 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μήπως η ρύθμιση δεν αποθηκεύεται? Δοκίμασε να εκτελέσεις τη διαχείριση δίσκων ως διαχειριστής και να κάνεις τις αλλαγές. EDIT: μόλις βρήκα και αυτό: For some reason sometimes WD drives will have "hidden" as an attribute and will never lock into a drive letter. What u can do is this: (at your own peril ) Assign a clear name to the Volume so its easy to pick out in the next steps Load up the CMD screen and type in DISKPART type in list volume Now you'll have a list of the drives in your system, find your drive that keeps forgetting its letter. Look at Info, if it shows Hidden then thats the problem. In that case continue. type in select volume 2 (or whatever the drive number is in your case) type in attributes volume clear hidden This should report back successful. type in list volume to check if the hidden attribute is gone. Assign a letter, reboot and check if it sticked. If this isnt the case. Then you might have todo a low lvl format. Also seems to work in some cases. αυτο ειναι το προβλημα τον εχει hidden.αλλα μου βγαζει error στην εντολη αυτη.δες τι μου βγαζει.
sakks80 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 οκ λυθηκε το θεμα.ηθελε το clean command στο diskpart και μετα να κανω initialize τον δισκο mbr or gpt και εστρωσε αφου του εδωσα γραμμα και του κανα format.εφυγε το hidden και δουλευει κομπλε.το γραφω μηπως εχει κανεις τετοιο θεμα στο μελλον για να το ξερει.
ss13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 οκ λυθηκε το θεμα.ηθελε το clean command στο diskpart και μετα να κανω initialize τον δισκο mbr or gpt και εστρωσε αφου του εδωσα γραμμα και του κανα format.εφυγε το hidden και δουλευει κομπλε.το γραφω μηπως εχει κανεις τετοιο θεμα στο μελλον για να το ξερει. Γράψε αναλυτικά τι έκανες για να το χρειαστεί ο επόμενος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα