Προς το περιεχόμενο

SAE Institute

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον,

Ειμαι στην 2α Λυκειου φετος και σκοπευω να σπουδασω σε μια σχολη προγραμματισμου και ποιο συγκεκριμενα για game development.
Καθως εψαχνα τις σχολες που θα μπορω να δηλωσω του χρονου στο Μηχανογραφικο, δεν βρηκα κατι με συνδεση στο game development παρα μονο κατι μαθηματα για project oriented programming στο προγραμμα σπουδων, νομιζω των σχολων πληροφορικης.
Αλλα σημερα ειδα το SAE Institute και θα ηθελα την γνωμη καποιου που ειτε εχει σπουδασει, ειτε εχει καποιον γνωστο που σπουδαζει στην συγκεκριμενη σχολη, για game development.

Ευχαριστωω :)

• Moderators
Δημοσ.

Σχολή για game devs δεν υπάρχει στην Ελλάδα, οπότε αν θες τριτοβάθμιο ίδρυμα πας σε κάποια σχολή πληροφορικής και μετά από κει συνεχίζεις. Τώρα το συγκεκριμένο κολλέγιο δεν ξέρω ούτε τι επίπεδο σπουδών προσφέρει ούτε τι αναγνώριση έχει (αν και 180 ECTS μου φαίνονται πάαααααρα πολλά για 5 εξάμηνα σπουδών), αλλά πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση ψάξου λίγο παραπάνω για να σιγουρευτείς ότι είναι αυτό που θέλεις. Πέρνα μια βόλτα από κει και ρώτα τους, δες το πρόγραμμα σπουδών τους, ψάξε να δεις τι είναι το game development. Και άμα αποφασίσεις ότι αυτό είναι που θες, να είσαι έτοιμος να ρίξεις πολύ διάβασμα άμα θες να γίνεις καλός.

Επίσης, ρίξε μια ματιά και σ' αυτό το thread.

Και αγνόησε ό,τι έχει γράψει ο Μ2000...

Δημοσ.

Βρηκα το βιβλιο "The Art of Game Design" και θα αρχισω να το διαβαζω
Ακομα, ξεχασα να προσθεσω οτι μαθαινω C# εδω και 1 μηνα και δουλευω στο 1ο δικο μου παιχνιδι στο Unity (εχω κανει τα πρωτα 2 project tutorials του Unity και τα begginer scripting tutorials)
Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θελω να ασχοληθω με το game development και ηδη σκεφτομαι οπως ειπες να επισκεφτω το κολλεγιο που ανεφερα για να δω και τι παιζει με τις εγκαταστασεις και το προγραμμα σπουδων ή ακομα και να μιλησω με τα παιδια που σπουδαζουν εκει.
Οταν λες πολυ διαβασμα για να γινω καλος, υπαρχει κατι που μπορω να ασχοληθω απο τωρα; (ξερω χρειαζονται καλα Μαθηματικα αλλα δεν υπαρχει θεμα, γιατι μου αρεσουν και ασχολουμαι αρκετα)
Σε ευχαριστω

• 3 χρόνια αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ.

τελικα τι εκανες φιλε? ασχολησε ακομη με το game development?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...