Moderators Inuyasha Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Για το eshop λέτε;;;Ναι γνωστός πήρε laptop Dell από εκεί και επειδή δεν ήταν ευρωπαϊκό (δεν το ανέφεραν κάπου το βρήκαμε όταν χρειάστηκε σέρβις) δεν το δεχόταν η Dell εδώ στην Ελλάδα Οπότε πριν την αγορά ρώτα αν είναι ευρωπαϊκή εισαγωγή και αν σε καλύπτει η Dell στην Ελλάδα
NoiSy MaN Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Ναι γνωστός πήρε laptop Dell από εκεί και επειδή δεν ήταν ευρωπαϊκό (δεν το ανέφεραν κάπου το βρήκαμε όταν χρειάστηκε σέρβις) δεν το δεχόταν η Dell εδώ στην Ελλάδα Οπότε πριν την αγορά ρώτα αν είναι ευρωπαϊκή εισαγωγή και αν σε καλύπτει η Dell στην Ελλάδα Το eshop δεν υποτίθεται ότι σου αλλάζει το laptop?
anonymous-root Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 ΟΚ θα ρωτήσω. Πέρα από το κατάστημα αγοράς (μην πάει το thread στο γνωστό περί e-shop κτλ), ως οθόνη πιστεύετε είναι εντάξει για τη χρήση που τη θέλω; Στη χειρότερη την αγοράζω από αλλού. EDIT: κάπου διάβασα για πολύ μικρά εικονίδια, λόγω μικρού ppi. Έχει αντιμετωπίσει κανείς που την έχει τέτοιο θέμα;
dimip Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Dell UltraSharp UP2516D και αυτή δείχνει να είναι ίδια σε καλή τιμή.. Την έχει κανείς;;
XMorsX Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Dell UltraSharp UP2516D και αυτή δείχνει να είναι ίδια σε καλή τιμή.. Την έχει κανείς;; Mην παρεις wide gamut οθονη, πληρωνεις τζαμπα για χειροτερη εικονα.
dimip Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Έστειλα μαιλ στο eshop ρωτώντας για εγγύηση, δεν έκαναν καν τον κόπο να απαντήσουν, η οθόνη σήμερα φαίνεται να έχει εξαντληθεί .. Ελπίζω όσοι την πήραν αν χρειαστούν ποτέ την εγγύηση να τους καλύψει...
whitestripes Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Ρωτησα και εγω για την εγγυηση και η απαντηση που πηρα ειναι η εξης: Στην διάρκεια των 3 ετών απευθύνεστε στο υποκατάστημα e-shop για προβλήματα που πιθανόν αντιμετωπίσετε.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Ρωτησα και εγω για την εγγυηση και η απαντηση που πηρα ειναι η εξης: Στην διάρκεια των 3 ετών απευθύνεστε στο υποκατάστημα e-shop για προβλήματα που πιθανόν αντιμετωπίσετε. Μάλλον δεν καλύπτει η ελληνική αντιπρόσωποια τότε, όσο και προσφορά να είναι στην ουσία χάνεις την καλή εγγύηση της Dell
dimip Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Σίγουρα δεν έχει εγγύηση Dell. Μετά από μια βδομάδα μου απάντησαν και εμένα στην ερώτηση εγγύηση(επίσημη εισαγωγή κλπ...) Dell ή eshop σε κατάστημα eshop... Μπορεί να είναι καλή η εγγύηση τους δεν ξέρω, αλλά για επαρχία που δεν υπάρχει κατάστημα, απλά δεν...
anonymous-root Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Πήγα σήμερα και είδα την U2515h. Την είχανε με 125% dpi. Μου φάνηκε έτσι κι έτσι, τα γράμματα δεν ήταν πολύ καθαρά (ίσως έφταιγε και η κάρτα τους). Την έβαλα στα 100% dpi, και τα γράμματα ήταν όντως ψείρες. Από την άλλη δεν μπορούσα να ανοιξω και κανένα κείμενο (σελίδα πχ) να το εξετάσω καλύτερα. Οπότε αν την πάρω θα πρέπει αναγκαστικά να την έχω με 125% dpi. Έχω ενδοιασμούς αν θα μου είναι βολικό αυτό.
BlueBlood7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Πήγα σήμερα και είδα την U2515h. Την είχανε με 125% dpi. Μου φάνηκε έτσι κι έτσι, τα γράμματα δεν ήταν πολύ καθαρά (ίσως έφταιγε και η κάρτα τους). Την έβαλα στα 100% dpi, και τα γράμματα ήταν όντως ψείρες. Από την άλλη δεν μπορούσα να ανοιξω και κανένα κείμενο (σελίδα πχ) να το εξετάσω καλύτερα. Οπότε αν την πάρω θα πρέπει αναγκαστικά να την έχω με 125% dpi. Έχω ενδοιασμούς αν θα μου είναι βολικό αυτό. Μια χαρά καθαρά είναι σε 125. Δεν έχω παρατηρήσει αυτό που γράφεις. 1
anonymous-root Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρα πάλι, ξαναπήγα και είδα την οθόνη. ΟΚ αυτή τη φορά πιο προσεκτικά. Στα 125 παλευόταν η κατάσταση, αν και πάλι έχω ενδοιασμούς για το πόσο είναι βολικό τελικά. Επίσης εχω και μια δεύτερη οθόνη και δεν ξέρω αν θα είναι ΟΚ με το 125. Επειδή όμως διάβασα εκτενώς τις τελευταιες σελίδες του άλλου thread με προτάσεις (http://www.insomnia.gr/topic/574589-%CE%B2%CE%BF%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82/page-319) θα μεταφερθώ εκεί.
XMorsX Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρα πάλι, ξαναπήγα και είδα την οθόνη. ΟΚ αυτή τη φορά πιο προσεκτικά. Στα 125 παλευόταν η κατάσταση, αν και πάλι έχω ενδοιασμούς για το πόσο είναι βολικό τελικά. Επίσης εχω και μια δεύτερη οθόνη και δεν ξέρω αν θα είναι ΟΚ με το 125. Επειδή όμως διάβασα εκτενώς τις τελευταιες σελίδες του άλλου thread με προτάσεις (http://www.insomnia.gr/topic/574589-%CE%B2%CE%BF%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82/page-319) θα μεταφερθώ εκεί. Eιναι γεγονος οτι στο 100% το μεγεθος δεν ειναι για ολους. Αν δε σε βολευει ομως χωρις scaling καλυτερα να δεις μια μεγαλυτερη ή μια μικροτερης αναλυσης. Εκτος και αν η κυρια χρηση ειναι επεξεργασια φωτογραφιας / αλλη ασχολια που επωφελειται απο υψηλο ppi και οχι πιο τυπικων εφαρμογων γραφειου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα