kostasKJ7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, Σκέφτομαι για την αγορά ενός πολυμηχανήματος color laser, και κλίνω προς την κατεύθυνση του HP M277N B3Q10A , το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βρω after market toner. Τα 201Α toner που χρησιμοποιεί είναι αρκετά ακριβά. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω after market toner? Έχει κανείς άποψη για το συγκεκριμένο μοντέλο ή να προτείνει κάτι άλλο;
mpampis81 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Επειδή συγκλίνω κ εγώ για laser πολυμηχάνημα μπορείτε να βοηθήσετε γιατί δεν κατέχω? Με ενδιαφέρει κυρίως να εκτυπώνω μαύρο αλλά κ το έγχρωμο χρειάζεται...Απο εκτυπώσεις όχι πολλές περίπου 50 κόλλες το μήνα, οι 47-48 μαύρες. Τι προτείνετε? Το καλύτερο είναι να έχει όπως διαβάζω να παίρνει συμβατά toner για οικονομία. Ευχαριστώ
Alphadigital Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Εγώ έχω το bizhub4020 από την alphadigital.Εχουν πολλά μοντέλα εκτυπτών
dobro Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 αναφερεσαι σε μηχανημα των 1000€+??????????? :-D εαν το δινεις μεταχειρισμενο δεν ειναι για συζητηση στο τοπικ αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα