haris_216 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι γνωστό ότι ο "επιμένων νικά". Όταν όμως επιμένουν δύο (ο ένας να ανοίγει νήματα και οι mods να τα κλείνουν) μπερδεύομαι ως προς το ποιος θα νικήσει. Ίδωμεν
doubtful Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δηλαδη δεν υπαρχει περιπτωση καποιος να ειναι καινουριος? Νομιζω πρεπει να σταματησετε το ανουσιο trolling σαν σοβαροι (cough cough) ανθρωποι που ειστε.
doubtful Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Για εμενα μουσικη ειναι ρυθμος και γνησια/ειλικρινης εκφραση. Αν εισαι δηθεν η προσπαθεις σκληρα να μιμηθεις τους αλλους τοτε δεν κανεις. Αλλα ενταξει, εγω ειμαι πολυ περιεργος τυπος, μην δινεις βαση σε εμενα. Ειμαι σιγουρος οτι θα αρεσεις σε πολλους.
opcorsa Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 τραγουδας ή απαγγελεις τωρα? πολυ κακο για το τιποτα τελικα.. φιλε, δεν ...
lek88 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Το άκουσα κ εγώ κ έχω να σου πω ότι έχεις τις προδιαγραφές να κάνεις κάτι πάνω στο τραγούδι. Αλλά θες δουλειά μεγαλη.... Δεν σε ακούω παραφωνο! Δεν ξέρω την οικονομική σου κατάσταση αλλά πιστεύω πως την βάση την εχεις και αν αρχίσεις μαθήματα φωνητικης θα βελτιωθεις πολύ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα