NT1G Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 ο καημενος ο ελεφαντας κλαιει... Άκουσε το τραγούδι, γι` αυτό. 1
Tigran Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Κλείσε την τηλεόραση, χαλάει το τραγούδι.
livefreeordie Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορεις να πας στο xfactor. Αν κρινω απο τον τελευταιο νικητη,εχεις πολλες ελπιδες.
TriLoBiTe Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 thant ζεις ρε ψυχή; περιμένω βίντεο με τη Ζωή Ον τόπικ τώρα για να μη ξεφεύγουμε.. Παντεληκούς! όπως σου έχω ξαναπεί τον Παντελίδη τον κάνεις πολύ καλά, πιστό αντίγραφο λέμε! βέβαια πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, συνέχισε την πολύ καλή προσπάθεια μίμησης! 1
zianna Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα , ονομάζομαι Παντελήσ ειμαι 17,5 και ασχολουμε ερασιτεχνικά με το τραγούδι δλδ τραγουδάω σε παρέες κτλπ.Ταυτοχρονα παίζω κιθαρα την οποία μαθαίνω μόνος μου.Θελω γνωμες για το συγκεκριμένο cover ακαπελα που εχω ετοιμασει.Επιδη σε ενα προηγούμενο ποστ δεν ειχα το λινκ ωστε να το βαλω τωρα για να διευκολύνω το εχω στο soundcloud. ευχαριστω για τον χρόνο σας... link : https://soundcloud.com/pantelis-k-official/deyterh-fora-pantelis-pantelidis-acapela-cover Έχεις σκεφτεί ποτέ να κάνεις επίσκεψη σε ΩΡΛ για το Ω; Αν έχεις ήδη επισκευτεί, για άρχισε να το ψάχνεις και για ψυχίατρο...
Βασίλης_29 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορεις να πας στο xfactor. Αν κρινω απο τον τελευταιο νικητη,εχεις πολλες ελπιδες. 2
livefreeordie Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 με λιγη βελτιωση θα τους φτασει ο ts 1
TriLoBiTe Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 με λιγη βελτιωση θα τους φτασει ο ts Κωνσταντίνος γραφίστας 3:14 mode #'νταξει
livefreeordie Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Κωνσταντίνος γραφίστας 3:14 mode #'νταξει Αγανακτησε κι αυτος τι να κανει!! Οι ασχετοι να μη μπορουν να αναγνωρισουν ενα αληθινο ταλεντο σα το Κωνσταντινο γραφιστα; Ε μα πια! υπονοουμενο ηταν. νταξει,θα σου ξηγησω εγω μετα off καμερα ασχετε τυπε! 1
Faeton Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτο που ακουσα δεν ειναι καποιον να τραγουδαει,αλλα να προσπαθει να μιμηθει την φωνη του παντελιδη οταν τραγουδαει,γκετ γιορ σιτ στρειτ. εγώ πάλι άκουσα κάποιον να συλλαβίζει λέξεις σε ακανόνιστο ρυθμό με άκυρες παύσεις 1
TriLoBiTe Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 θα σου ξηγησω εγω μετα off καμερα ασχετε τυπε! Αυτό είναι που θέλει να πει μετά το ντάξει αλλά κάτι τον κρατάει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα