l337 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 LoL Εννοείται πως είναι unlimited λες να έβαζα capped? Τότε δεν έχεις το Infinity 1 που έγραψες πριν (το οποίο έχει caps στα 25 GB/μήνα) αλλά το Unlimited Infinity 1 που είναι άλλο πακέτο από αυτό που ανέφερες. Παρόλα αυτά, το πακέτο σου έχει γύρω στις 15 λίρες (τουλάχιστον) το μήνα αν δεν απατώμαι και 19 λίρες το πάγιο γραμμής. Οι 22 λίρες το μήνα πως προκύπτουν; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Και στη Σουηδια παιζει πακετακι με 100mbit στα 5 ευρω. Εχω ακρες και εκει αμα λαχει ναουμ............... αμα γσταρςςςς, στειλε πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
6lzes Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδή το έψαχνα και εγώ αυτή την περίοδο εμένα μου είπαν : Για Φοιτητικό* αν και για την δήλωση δεν μου ζήτησαν κανένα πάσο απλά εγώ τους είπα φοιτητικό... λοιπόν 1) Cyta = Από Mylines.gr και ένα συνεργάτη τους 19€/μήνα δώρο ενεργοποίηση (24mb και απεριόριστα σταθερά). 2) Vodafone = 15€/μήνα + κόστος ενεργοποίησης +50€ 3) ΟΤΕ = Φοιτητικό 24€ Κανονικό 22,50€ ! οκ... περνάμε... 4) Wind = 18€/Μήνα (24Mb + απεριόριστα σταθερά ) + δώρο ενεργοποίηση + 40 ευρώ επιταγή Public. Ρούτερ νομίζω μόνο ο ΟΤΕ δίνει αν και το δεσμεύεσαι κατα κάποιο τρόπο. Ελπίζω να σε βοήθησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kenny McCormick Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 4) Wind = 18€/Μήνα (24Mb + απεριόριστα σταθερά ) + δώρο ενεργοποίηση + 40 ευρώ επιταγή Public. Μήπως υπάρχει κάποιο link γιατί εγώ δεν το βρήκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adminaros Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μήπως υπάρχει κάποιο link γιατί εγώ δεν το βρήκα. μαλλον λαθος εκανε.. δεν υπάρχει τιποτα ... Αν υπηρχε (ετσι οπως το περιγραφει), θα ηταν η προσφορα της δεκαετιας! τσαμπα χαρηκα και εγω.. του, γκουντ, το μπι τρου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 τελικα ποια εταιρια εχει την φθηνοτερη προσφορα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimGer Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πιστεύω από αυτές που γράψατε vodafone hrs αν δεν εχει κάποιος θέμα με το voip.18 eur με 20-25 ευρώ κόστος router χωρίς άλλο κόστος και με 1 χρόνο συμβόλαιο. Σε σταθερά απεριόριστα και κινητά 300 λεπτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Ψάχνω και εγώ να βάλω ίντερνετ σε σπίτι που δεν έχει γραμμή ( τηλέφωνο δεν με ενδιαφέρει αλλά δεν θα με χαλούσε κιόλας) και το καλύτερο που βρίσκω είναι αυτό http://www.mylines.gr/index.php/cyta-internet-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%81%CF%8C/cyta-internet-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BA%CF%8C δεδομένου ότι λέει δωρεάν το τέλος ενεργοποίησης που είναι γύρω στο 75άρι για νέο αριθμό. Δε βλέπω κάποιον άλλο να χαρίζει τα τέλη αυτή τη περίοδο. Πως το βλέπεται ; Υπάρχει κάποια παγίδα που δε διακρίνω. Είναι αξιόπιστη αυτή η mylines ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
di maria kun Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Ποσταρω εδώ μην κάνω νέο θέμα να ρωτήσω. Ποιος είναι ο φθηνότερος πάροχος ίντερνετ στις μέρες μας τώρα που έχουν μπει και άλλοι πέραν της wind/cosmote κτλ. Παίζει κάτι στο 10-15 ευρώ για σταθερό χωρίς τηλέφωνα στην κατώτερη πιθανή ταχύτητα? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikolasKon14 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Στις 9/4/2023 στις 11:20 ΠΜ, di maria kun είπε Ποσταρω εδώ μην κάνω νέο θέμα να ρωτήσω. Ποιος είναι ο φθηνότερος πάροχος ίντερνετ στις μέρες μας τώρα που έχουν μπει και άλλοι πέραν της wind/cosmote κτλ. Παίζει κάτι στο 10-15 ευρώ για σταθερό χωρίς τηλέφωνα στην κατώτερη πιθανή ταχύτητα? Για ποια περιοχή; Κάτω από 18€ δεν έχει και αυτό με φοιτητική έκπτωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
di maria kun Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Στις 11/4/2023 στις 6:50 ΜΜ, NikolasKon14 είπε Για ποια περιοχή; Κάτω από 18€ δεν έχει και αυτό με φοιτητική έκπτωση. θεσσαλονικη μενω,οντως δεν εχει στα 17 και κατω τιποτα ακομα ουτε και απλες 24ρες adsl,το κουλο ειναι οτι εχει και τωρα και συχνα προσφορες σε 100ρα στα 23 ευρω με ολη τη διαδικασια δωρεαν και μερικους μηνες δωρο,δηλ για ελαχιστα παραπανω παιρνεις ενα πριμιουμ πακετο,επισης επειδη εχω μεινει εκτος σπορ περαν των nova/noda/ote εχει και αλλους παροχους?Βλεπω η ιναλαν να γινεται δημοφιλης. Τελος δεν θα με χαλουσε ακομα και ενα πακετο με προπληρωμη να κανω 12 μηνες αν ηταν να εβγαινε φθηνοτερα αλλα ουτε κατι τετοιο βρισκω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 ο ποιο φτηνός τρόπος είναι να βρεις κάποιον να το μοιραστείς αν μένεις σε πολυκατοικία η με κάποιο γείτονα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
di maria kun Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 επισης εχει κανεις εμπειρια με ολους αυτους τους παροχους που εχουν ξεπηδησει? (sky telecom,gsnt,hetelco,optiland,hcn κτλ κτλ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 6 ώρες πριν, di maria kun είπε επισης εχει κανεις εμπειρια με ολους αυτους τους παροχους που εχουν ξεπηδησει? (sky telecom,gsnt,hetelco,optiland,hcn κτλ κτλ) ήμουν στη sky telecom 2 χρονια....απο το να μην εχεις ιντερνετ καλη ειναι...μετα ηρθε η κοσμοτε και τους χαιρετησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diavolos666 Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Να μας πεις σε ποια περιοχή είσαι πρώτα. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2023 από Diavolos666 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα