cig4 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 εχω ενα φορητο πλαιο μοντελο σονυ το cfd 360 cdplayer μετα απο παρα πολυ καιρο!!!! σταματησε να διαβαζει τα δισκακια!!!! ενετελωσ!!!! παει να διαωασει κανι τσακ τσακ και μετα κλασικα δεν υπαρχει δισκος!!!! καμια ιδεα???? πριν προβω σε αγορα??? καποιος μου ειπε να πειραξω μια βιδουλα στο πισω μεροσ μεσα στο κουτι......
μανος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 εχω ενα φορητο πλαιο μοντελο σονυ το cfd 360 cdplayerμετα απο παρα πολυ καιρο!!!! σταματησε να διαβαζει τα δισκακια!!!! ενετελωσ!!!! παει να διαωασει κανι τσακ τσακ και μετα κλασικα δεν υπαρχει δισκος!!!! καμια ιδεα???? πριν προβω σε αγορα??? καποιος μου ειπε να πειραξω μια βιδουλα στο πισω μεροσ μεσα στο κουτι...... Δοκίμασε να καθαρίσες το μάτι με βοτονέτα και οινόπνευμα(εάν βρείς καθαρό είναι καλύτερα)
cig4 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 μανος το δοκίμασα αλλα τίποτα το έδωσα σε ενα μαγαζι εδω πιο κάτω να το κοιτάξουν και να μου πουν ποσο θα παει το μαλλί...ι μαακια είναι πωσ δεν μπορω να το ανοίξω εντελως εχει σκαλώσει σε ενα σημείο!! αμα είναι ακριβό το σέρβισ θα αλλάκσω ματάκι...τα είχα καταφέρει σε ενα παλιο streo poy ;eixa...
FELIX Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 h bidoyla pou sou eipan na peiraxeis den eina apla bidoula ala pontesiometro kai allazei to azimou8io sto laser beam.an exei 1 pontesiometro ok ala an exei 2 h 3 ,tote poio 8a peiraxeis?
cig4 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 FELIX πολυ σωστο σε βρίσκω!!!! το αστειο της υποθεσησ ειναι πως δεν μου το εχουν δωσει ακομα απο το μαγαζι!!!!! εκλεισε για χριστουγεννα και εγω δεν εχω ουτε ραδιο τωρα αργγγγγγγγγγγγγγγγγγγ
Joykiller Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2003 ektos aytou to simio pou anafereis oti exei skalwsei pithanotata einai i kalwdiotainia tou lcd panel....kala tha kaneis na min to peiraxeis an den xereis ti koitas kai ti na profilaxeis...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.