Προς το περιεχόμενο

cd player laser???

cig4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα φορητο πλαιο μοντελο σονυ το cfd 360 cdplayer

μετα απο παρα πολυ καιρο!!!! σταματησε να διαβαζει τα δισκακια!!!! ενετελωσ!!!! παει να διαωασει κανι τσακ τσακ και μετα κλασικα δεν υπαρχει δισκος!!!!

καμια ιδεα???? πριν προβω σε αγορα??? καποιος μου ειπε να πειραξω μια βιδουλα στο πισω μεροσ μεσα στο κουτι......

Δημοσ.
εχω ενα φορητο πλαιο μοντελο σονυ το cfd 360 cdplayer

μετα απο παρα πολυ καιρο!!!! σταματησε να διαβαζει τα δισκακια!!!! ενετελωσ!!!! παει να διαωασει κανι τσακ τσακ και μετα κλασικα δεν υπαρχει δισκος!!!!

καμια ιδεα???? πριν προβω σε αγορα??? καποιος μου ειπε να πειραξω μια βιδουλα στο πισω μεροσ μεσα στο κουτι......

Δοκίμασε να καθαρίσες το μάτι με βοτονέτα και οινόπνευμα(εάν βρείς καθαρό είναι καλύτερα)

Δημοσ.

μανος το δοκίμασα αλλα τίποτα :shock:

το έδωσα σε ενα μαγαζι εδω πιο κάτω να το κοιτάξουν και να μου πουν ποσο θα παει το μαλλί...ι μαακια είναι πωσ δεν μπορω να το ανοίξω εντελως εχει σκαλώσει σε ενα σημείο!! αμα είναι ακριβό το σέρβισ θα αλλάκσω ματάκι...τα είχα καταφέρει σε ενα παλιο streo poy ;eixa... :)

Δημοσ.

h bidoyla pou sou eipan na peiraxeis den eina apla bidoula ala pontesiometro kai allazei to azimou8io sto laser beam.an exei 1 pontesiometro ok ala an exei 2 h 3 ,tote poio 8a peiraxeis?

Δημοσ.

FELIX πολυ σωστο σε βρίσκω!!!! το αστειο της υποθεσησ ειναι πως δεν μου το εχουν δωσει ακομα απο το μαγαζι!!!!! εκλεισε για χριστουγεννα και εγω δεν εχω ουτε ραδιο τωρα αργγγγγγγγγγγγγγγγγγγ :shock:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...