Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η αληθεια ειναι φιλε οτι εκανα αναβαθμιση συστηματος με νεα motherboard-cpu και εκανα αμεσα εγκατασταση τα win 10 , στο προηγουμενο συστημα ειχα τα 7, δεν ειχα προβλημα

τωρα να φταιει η motherboard δεν το αποκλειω , μπηκα πριν λιγο στο bios και εκανα καποιες ακομη επιλογες disable, για να δουμε

το θεμα ειναι οτι απο το πολυ το ψαξιμο που ειχα κανει , υπαρχαν αρκετα ατομα με παρομοια προβληματα απο την στιγμη που εκαναν εγκατασταση τα 10αρια

Δημοσ.

Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Με τα win 10 όλα να τα περιμένεις. Αλλά περισσότερες πιθανότητες δίνω σε κάποια ρύθμση της μητρικής. Ψάξε στο manual και googlαρε την μητρική σου για κάποια ρύθμιση. Υπάρχουν π.χ. ρυθμίσεις στο BIOS για να λειτουργούν ή όχι τα usb όταν το pc είναι κλειστό.

Δημοσ.

εκανα καποια πραγματα πριν λιγο στο bios, πηραν ομως πριν λιγο και μεγαλη αναβαθμιση τα 10αρια , θα το παρακολουθησω κανα δυο μερες , αν σταματησε το προβλημα θα ενεργοποιησω απο το bios οτι εκανα disable σημερα για να δω ποιος ηταν ο ενοχος , win η bios; ιδωμεν 

Δημοσ.

Μηπως εχεις καποια ρυθμιση που λεει  Restore from AC power loss στο Advanced Power Management (APM). To hdmi με το που ακουμπαει και κανει σωμα με την θυρα του λαπτοπ μαλλον δινει καποιο σημα στην οθονη και αυτη με τη σειρα της στο UPS το οποιο δινει σημα στο PC το οποιο ανοιγει, κατι που λογικα δεν θα επρεπε να γινεται αλλα μπορει το UPS να εχει καποιο θεμα ακομα και με αλλαγμενες μπαταριες. 

http://www.dfi.com/Upload/Manual/CM/ut%20x48-t3rs%20english%2011.pdf

Σελιδα 69, PWRon after PWRfail setting.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτά είναι τα μόνα που τσέκαρα εξαρχής ^^.

Και με παλιά οθόνη έκανε τα ίδια, και με την οθόνη στην ίδια πρίζα αλλά εκτός ups και με πάνω στο ups. 

Δεν έχω πολύ χρόνο να απαντάω αλλά σας διαβάζω όλους. Θα δοκιμάσω και με άλλη πρίζα στην οθόνη. Αλλά και πάλι το κάνει πάντα με διακοπή ρεύματος (αν βγάλω την πρίζα αλλά ανοίγει απο την μπαταρία του UPS).

ΥΓ το ups δεν εχει καλωδιο συνδεσης usb με τον υπολογιστη. Πως στο διαολο στελνει σημα μεσω ac socket?

Αλλο τροφοδοτικο δεν εχω να με καλυπτει, μπας και ειναι θεμα τροφοδοτικου. Αλλα και παλι power on μεσω πριζας...
Δημοσ.

Αλλαξες τιποτε εκεινη την περιοδο? Δοκιμασες clear cmos?

Καλημέρα, όχι δεν άλλαξα. Δοκίμασα clear cmos/reset to defaults αλλά και 4 προφίλ που είχα αποθηκευμένα.

Σήμερα το απόγευμα θα δοκιμάσω εκτός ups αν ανοίγει με το hdmi, κάτι μου λέει πως όχι. Αλλά και πάλι το τροφοδοτικό να παίρνει εντολή απο την πρίζα?  :ph34r:

Δημοσ.

Update.

Ακόμα πάνω στο UPS και τα δύο. Λοιπόν, αποσυνέδεσα το καλώδιο VGA απο τον πύργο στην οθόνη, και ξαναδοκίμασα με το λάπτοπ και το HDMI. Δεν άνοιξε, άρα δεν κάνει κάτι το ups.

Βγάζω το HDMI απο το λάπτοπ, πάω να ξανασυνδέσω το VGA στην οθόνη, με το που το ακουμπάω, ανοίγει ο υπολογιστής!

Πέρα απο εξωρκισμό, καμιά άλλη ιδέα?

Δημοσ.

Αντρεα δοκιμασες τα παντα εκτος ups?

Επισης εχεις οργανο να τσεκαρεις για ταση στο περιβλημα του κουτιου?

Εχει ρελε διαρροης το σπιτι?Και αν ναι δουλευει σωστα?

• Like 1
Δημοσ.

Αντρεα δοκιμασες τα παντα εκτος ups?

Επισης εχεις οργανο να τσεκαρεις για ταση στο περιβλημα του κουτιου?

Εχει ρελε διαρροης το σπιτι?Και αν ναι δουλευει σωστα?

Το μόνο που δεν δοκίμασα είναι το ups, το οποίο και ακυρώνει τα πάντα. Θα το δοκιμάσω πάντως. Τάση στο κουτί δεν έχω, ρελέ διαφυγής ναι, δουλεύει καλά.

Δεν ξέρω πολύ καλά αγγλικά αλλά για ρίξε μια ματιά εδώ http://www.tomshardware.com/reviews/bios-beginners,1126-8.html

μήπως πάρεις καμιά ιδέα.για τις ρυθμίσεις στο bios.

Θα το τσεκάρω, ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...