Sheogorath Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα, Ο υπολογιστής της υπογραφής με έχει τρελάνει λίγο. Τον έχω σε UPS τα τελευταία 8 χρόνια στο οποίο άλλαξα μπαταρίες πριν 2 χρόνια. Και σαν οθόνη έχω την Samsung T24E390 συνδεδεμένη προσωρινώς με VGA μέχρι να έρθει ο αντάπτορας miniHDMI->HDMI. Κάθε φορά που υπάρχει διακοπή ρεύματος ο υπολογιστής ανοίγει μόνος του. Ομοίως κάθε φορά που συνδέω την οθόνη με το HDMI στο λάπτοπ για να δω ταινία (μην έχω το τέρας να τραβάει 500watt δίπλα), αν το λάπτοπ είναι ανοιχτό όταν συνδέω το HDMI, ο υπολογιστής μου (πύργος) ανοίγει. Αν το λάπτοπ είναι κλειστό, δεν ανοίγει ο πύργος! Είναι με το που ακουμπάει η μόνωση του καλωδίου στο τριγύρω της θύρας του λάπτοπ, πριν κουμπώσει εντελώς δηλαδή, και φυσικά μόνο αν το λάπτοπ είναι ανοιχτό εκείνη την ώρα. Στο Bios φυσικά όλα τα wake on alarm/lan/event κτλ είναι disabled. Καμιά ιδέα?
arma1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 απ οταν εβαλα win 10 τα ιδια κανει και το δικο μου, ανοιγω πχ την tv και ανοιγει και το pc, στην ιδια πριζα ρευματος ειναι συνδεδεμενα, τι win εχεις;
zio10 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μήπως έχει κουνηθεί η μητρική; Τα ποδαράκια που έχει για να πατάει στο κουτί. Αλλιώς ίσως έχει πρόβλημα η μητρική σου.
arma1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 @zio10 τετοια παραξενα φαινομενα φιλε εχουν αναφερθει παρα πολλα το τελευταιο εξαμηνο ,ισως εχει να κανει με τα win ,λεω ισως 1
Xristaras12 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 ενα τέτοιο κουλό έκανε το παλιό σύστημα που έχω με εναν C2D6600 και μια P5W DH DELUXE. τελικά ειχε μια επιλογή στο bios που έλεγε resume Και κάτι S1,S2,S3 δεν το ήξερα καν τότε τι ηταν και το άφησα. ΤΙ γινόταν,σύνδεα/αποσύνδεα κάτι και άναβε ο υπολογιστής.ΠΧ μετά απο διακοπή ρεύματος,όταν έπαιρνε ρευμα ο εξωτερικος δίσκος,άναβε ο υπολογιστής μετά,άναβα τον εκτυπωτή για βγάλω αντίγραφο-άναβε το πισι. 1
zio10 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 @zio10 τετοια παραξενα φαινομενα φιλε εχουν αναφερθει παρα πολλα το τελευταιο εξαμηνο ,ισως εχει να κανει με τα win ,λεω ισως Ναι πολύ πιθανό να έχεις δίκιο! Δεν παρακολουθώ τόσο πλέον, απλά αυτό μου ήρθε πρώτο στο μυαλό. 1
Sheogorath Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Windows 7 64bit έχω παιδιά, και αυτό με το ρεύμα μου το κάνει κανα 6μηνο. Τώρα απλά παρατήρησα ότι το κάνει και με την οθόνη. Θα δω αυτό με τα S1/3 κτλ, γιατί τα Power On By είναι όλα disabled. Χρηστάρα θυμάσαι σε ποια κατηγορία ήταν? Αν θυμάσαι απλά, μην ψάνχεις τώρα. Γιατί το bios της DFI είναι άβυσσος. Θέμα γείωσης σίγουρα δεν έχω, γιατί θα με κτυπούσε έστω και λίγο το ρεύμα στο κουτί, αλλά και η πρίζα φαίνεται να έχει γείωση, συν ότι είμαι σε νέο σπίτι.
Xristaras12 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Windows 7 64bit έχω παιδιά, και αυτό με το ρεύμα μου το κάνει κανα 6μηνο. Τώρα απλά παρατήρησα ότι το κάνει και με την οθόνη. Θα δω αυτό με τα S1/3 κτλ, γιατί τα Power On By είναι όλα disabled. Χρηστάρα θυμάσαι σε ποια κατηγορία ήταν? Αν θυμάσαι απλά, μην ψάνχεις τώρα. Γιατί το bios της DFI είναι άβυσσος. Θέμα γείωσης σίγουρα δεν έχω, γιατί θα με κτυπούσε έστω και λίγο το ρεύμα στο κουτί, αλλά και η πρίζα φαίνεται να έχει γείωση, συν ότι είμαι σε νέο σπίτι. στo ΑPM νομίζω.Βασικά στο Power ηταν σίγουρα αλλα είχε υποκατηγορία. Να το ψάξω δύσκολο γιατί θα πρέπει να κατεβάσω το manual της μητρικής.Δεν την έχω σε αυτό το σπίτι πλέον.
Sheogorath Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ωραία θα το τσεκάρω. Σας ευχαριστώ όλους! Έκανα disable το S3 κτλ, και δεν bootαρε καν. Καμιά άλλη ιδέα?
arma1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ την μόνη λύση που βρήκα μετά από πολύ ψάξιμο ήταν να βάλω ένα πολυμπριζο, έτσι όταν κλείνω το pc κλείνω τον διακόπτη, έτσι δεν ανοίγει με την καμία
Sheogorath Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Αν μείνει εκτός μπρίζας πάνω απο 2-3 μέρες θέλει αναδιάταξη στις μνήμες μετά. Αυτές είναι ιστορίες τρόμου που θα πω αύριο. Καλό βράδυ!
arma1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Αν μείνει εκτός μπρίζας πάνω απο 2-3 μέρες θέλει αναδιάταξη στις μνήμες μετά. Αυτές είναι ιστορίες τρόμου που θα πω αύριο. Καλό βράδυ! τι θελει να πει ο ποιητης; καληνυχτα
BlueBlood7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Βγάλε την οθονη από το ups. Λάπτοπ και οθόνη να μην είναι στο ups και σε άλλη μπρίζα. Αν έτσι είσαι εντάξει τότε τρέχει με το ups ή με την μπρίζα.
arma1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Βγάλε την οθονη από το ups. Λάπτοπ και οθόνη να μην είναι στο ups και σε άλλη μπρίζα. Αν έτσι είσαι εντάξει τότε τρέχει με το ups ή με την μπρίζα. για μενα που δεν εχω ups υπαρχει λυση φιλε;
BlueBlood7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 για μενα που δεν εχω ups υπαρχει λυση φιλε; Από τα win 10 είχες το πρόβλημα? Με προηγούμενο λειτουργικό δεν είχες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα