Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν μια 40αρα 4k oled lg κοστίζει 1500 ευρώ γιατί μια διπλάσια με την ίδια ανάλυση κοστίζει 20.000?

Για τον ίδιο που μία Ferrari των 500 αλόγων δεν κοστίζει όσο 5 Fiat Panta των 100 αλόγων.

• Like 5
  • Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν μια 40αρα 4k oled lg κοστίζει 1500 ευρώ γιατί μια διπλάσια με την ίδια ανάλυση κοστίζει 20.000?

Για ποια λες? Στο site της LG δεν βλέπω OLED κάτω από 55"...

Δημοσ.

Γιατί 1) είναι τετραπλάσια επιφάνεια και όχι 2πλάσια και δεύτερον 10 χρόνια εγγύηση και πρωτοπόρα τεχνολογία

Όπως το θέτεις είναι κατανοητό....Με κάνεις και νιώθω αβολα όμως. Γιατί ολόκληρη τη περίοδο αναμονής μέχρι να βγει η τελεβισιον ήμουν παντελώς αδιαφορος.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα τα λες! Panasonic και LG ειναι οι καλυτερες. Τωρα για τν πρωτη που λες εχω αμφιβολιες εδω και πολλα χρονια.

Να εβγαζε και η Pionner καμμια OLED να χωροπηδουσαμε οπως τις τελευταιες plasma Kuro που ειχε βγαλει.

• Like 3
Δημοσ.

Η LG κυκλοφορεί επιτέλους τη 77'' Signature OLED 4K τηλεόραση την οποία είδαμε στις αρχές του χρόνου στη CES, και τώρα μαθαίνουμε και το τελικό κόστος της το οποίο φτάνει τα $20.000.

LG προσφέρει επιπλέον δωρεάν το LG G Pad tablet της.

Link.png Site: TheVerge

Καταξοδευτηκε παλι η LG :D

• Like 4
Δημοσ.

Καλα τα λες! Panasonic και LG ειναι οι καλυτερες. Τωρα για τν πρωτη που λες εχω αμφιβολιες εδω και πολλα χρονια.

Να εβγαζε και η Pionner καμμια OLED να χωροπηδουσαμε οπως τις τελευταιες plasma Kuro που ειχε βγαλει.

Εντελώς πληροφοριακά, τελευταία πλάσμα που έβγαλε η Panasonic (σειρά 60) ήταν καλύτερη από την Kuro. Η προτελευταία (VT50) ήταν ισάξια.

Τους πήρε βέβαια χρόνια για να τα καταφέρουν..

• Like 1
Δημοσ.

παιδια μην κοιτατε την τιμη κοιταξτε και λιγο τι προσφερει .......24ωρη υποστηριξη και δωρο ενα ταμπλετ νομιζω δικαιολογουν το κοστος αποκτησεις .

• Like 3
Δημοσ.

Πάντως 77" με 4Κ παίζει να μην είναι καλή ανάλυση λόγω του μεγέθους. Π.χ σε απόσταση 2 μέτρων παίζει να μην σου φαίνεται τόσο μαμάτη. Επισης σκεφτείτε να βλέπεται 1080p ταινία. Δεεεν είμαι σιγουρος ότι θα λέει. Ωστόσο είναι LG και έχει γενικά ποοολύ καλές οθόνες και μπορεί να με διαψεύσει.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Πάντως 77" με 4Κ παίζει να μην είναι καλή ανάλυση λόγω του μεγέθους. Π.χ σε απόσταση 2 μέτρων παίζει να μην σου φαίνεται τόσο μαμάτη. Επισης σκεφτείτε να βλέπεται 1080p ταινία. Δεεεν είμαι σιγουρος ότι θα λέει. Ωστόσο είναι LG και έχει γενικά ποοολύ καλές οθόνες και μπορεί να με διαψεύσει.

http://www.rtings.com/tv/reviews/by-size/size-to-distance-relationship

Όχι κι άσχημη η 77αρα για 2m με 4Κ content ofc...

• Like 1
Δημοσ.

Σκοπεύεις να την αγοράσεις; :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...