Προς το περιεχόμενο

Corsair K70 RGB Rapidfire Review

crmaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Διαβαζοντας αρκετες συζητησεις που εχουν γινει πανω στα πληκτρολογια σε αυτο το site, με αφορμη αυτο το review θα ηθελα να προσθεσω και την δικη μου αποψη επι του θεματος.

Προφανως την δουλεια σου την κανεις ανετα και με ενα πληκτρολογιο των 10 ευρο, το αν ειναι πεταμενα λεφτα η οχι ειναι ενα θεμα υποκειμενικο και εχει να κανει με το πως το βλεπει ο καθενας, δεν νομιζω οτι υπαρχουν επιχειρηματα που θα πεισουν καποιον που θεωρει ακυρο να ριξει τοσα λεφτα για ενα πληκτρολογιο, ή ενα mouse ή οτιδηποτε αλλο στο pc.

Oποιος εχει την οικονομικη δυνατοτητα και το μικροβιο με τους υπολογιστες θα το αγορασει, οπως θα παρει και ενα πολυ ακριβο mouse και παει λεγοντας..

Εγω προσωπικα δεν μπαινω ποτε σε διαδικασια να ερθω σε αντιπαραθεση με φιλους που ερχονται στο σπιτι και μου λενε τι να το κανεις αυτο αφου κανεις την δουλεια σου και με ενα των 10-20 ευρο.. δεν μπορουν να καταλαβουν γιατι δεν βλεπουν το pc με τον τροπο που το βλεπω εγω, εμενα ομως και μονο που το βλεπω στο γραφειο μου δινει μια ψυχικη ικανοποιηση την οποια δεν μπορω να εξηγησω με επιχειρηματα στους φιλους μου.

Και αυτο ισχυει με ολλα τα πραγματα που εiναι hobby για καποιον, ειτε ειναι ηχοσυστημα, αυτοκινητο, ψαρεμα, κυνηγι οτιδηποτε γενικα.

Ολα ειναι σχετικα, κατι που ειναι σημαντικο για καποιον για τον αλλο ειναι αχρηστο, το θεμα ειναι σε κανει εσενα να νιωθεις καλα  και μονο που το βλεπεις? αυτο μετραει απο εκει και περα το τι θα πει ο ενας και ο αλλος... 

Δεν νομιζω οτι ειναι τυχαιο αλλωστε οτι τα καλυτερα δωρα ειναι παντα τα περιττα ποιος αληθεια χαιρονταν οταν σαν παιδι του περνανε ενα βιβλιο για δωρο και οχι ενα παιχνιδι? 

Θα κλεισω λεγοντας οτι το μονο που αλλαζει οσο μεγαλωνουμε ειναι οτι τα "παιχνιδια" που περνουμε ειναι ακριβοτερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

ολοι μας καπου τα σκαμε αλλος στο αμαξι αλλος στο pc αλλος στα τσιγαρα.. προφανως οι πιο πολλοι μαζι και με μενα το παιρνουμε για μοστρα . αν κ εγω το εχω 2 μερες και εχω δει τρομερη διαφορα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...