crmaris Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Η Corsair συνεχίζει δυνατά την άκρως πετυχημένη πορεία της στην κατηγορία των μηχανικών πληκτρολογίων και με μια ακόμη αποκλειστική συνεργασία με την Cherry, παρουσιάζει τους καινούριους διακόπτες Cherry MX Speed με RGB φωτισμό.Οι MX Speed έχουν πολύ μικρότερη διαδρομή ενεργοποίησης, σε σχέση με τους υπόλοιπους μηχανικούς διακόπτες και αυτό τους κάνει κατάλληλους για παιχνίδια που απαιτούν γρήγορα αντανακλαστικά, μιας και μειώνεται σε μεγάλο βαθμό η καθυστέρηση. Αυτό πέραν από τις μετρήσεις που θα πραγματοποιήσουμε θα το διαπιστώσουμε και στην πράξη. Θέλουμε να δούμε αν πέρα από gaming περιβάλλοντα οι MX Speed θα αποδειχτούν κατάλληλοι και σε καθημερινές ασχολίες ή η μικρή διαδρομή ενεργοποίησης θα αποτελέσει πρόβλημα σε αυτό το κομμάτι. Βλέπετε οι υπολογιστές μας δεν είναι καθαρές παιχνιδομηχανές αλλά κάνουμε και άλλες εργασίες με αυτά που τις περισσότερες φορές απαιτούν την πληκτρολόγηση κάποιου όγκου δεδομένων. Δεν περιμένουμε φυσικά από ένα gaming πληκτρολόγιο να επιτρέπει την άνετη εργασία με μεγάλο όγκο κειμένου, αλλά θα θέλαμε να μην μας αποτρέπει για την οποιοδήποτε ασχολία πέραν των παιχνιδιών. Οι σειρές πληκτρολογίων Κ70 και Κ95 της Corsair βρίσκονται ένα κλικ πάνω από την Strafe, μιας και χρησιμοποιούν καλύτερα υλικά και το κυρίως σασί είναι μεταλλικό. Επιπλέον υπάρχουν ξεχωριστά πλήκτρα για των έλεγχο multimedia εφαρμογών (και ξεχωριστά μάκρο πλήκτρα για τα K95), συμπεριλαμβανομένης και μιας πολύ βολικής ροδέλας για τον έλεγχο της φωνής. Το μόνο πρόβλημα είναι οι ιδιαίτερα τσουχτερές τιμές με το συγκεκριμένο K70 να κοστίζει ακόμη περισσότερο, μιας και χρησιμοποιεί τους φρέσκους Cherry MX Speed διακόπτες. Site: Corsair K70 RGB Rapidfire Review 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι εκπληκτικό πληκτρολόγιο το k70 πολύ ποιοτικό και καλοφτιαγμένο και με πολύ βολικό layout Όμως σε ο,τι αφορά τους διακόπτες πιστεύω ότι το μοντέλο με brown είναι η χρυσή τομή για gaming και typing. Είναι δηλαδή πολύ καλό όπως σχεδόν κάθε μηχανικό στα παιχνίδια και δε προβληματίζει καθόλου, αλλά έχει και τελικά τους διακόπτες που θα εκτιμήσεις περισσότερο όταν θες να γράψεις αρκετό κείμενο. Και μια φωτό από το δικό μου κατά το πρόσφατο καθάρισμα του που επιβαλλόταν να γίνει. Είναι αρκετά εύκολο να το καθαρίσεις την ενδιάμεση σκόνη/ψιχουλα/τριχες με ένα πανακι, ένα blower καλό είναι να βρίσκεται και μπατονετες. Σίγουρα πιο εύκολο από άλλα πληκτρολόγια. Τα πλήκτρα ένα ένα με μωρομάντηλο γίνονται κουκλια 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axel12p Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Κάπου ξανά είδα σήμερα αυτή την φωτογραφία! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yeroplatanos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 καλο αλλα ακριβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessatsuRoku Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ειναι σχεδον ιδια με τα MX reds ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstheoth Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Αν και δεν έχω δοκιμάσει μηχανικό πληκτρολόγιο, δεν θα ήταν ακόμη πιο βολικό τέτοιας φύσης πληκτρόλογια που προορίζονται για πολύωρη χρήση να έχουν ένα πιο εργονομικό σχήμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) τι εννοείς εργονομικό σχήμα; κάτι τέτοιο εννοείς που δε βολεύει τους περισσότερους; http://compass.microsoft.com/assets/a4/61/a461dad3-3d63-4d93-9b2a-e4f334fcedf5.jpg?n=pop3.jpg μια χαρά σχήμα έχει το k70, όλα είναι εκεί που τα περιμένεις και δε σε προβληματίζει σχεδόν καθόλου από τη πρώτη μέρα, και δεν είναι και πλαστικουριά όπως το strafe αν συγκρίνουμε με ίδιας εταιρείας μοντέλο το μόνο βέβαια που κατά την άποψή μου δεν αξίζει σε αυτό είναι τα rbg μοντέλα που είναι πολύ πιο ακριβά, είμαι υπέρ του φωτισμού αλλά το σκέτο κόκκινο αρκεί Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2016 από logistoulis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Σωστό, το RGB είναι μόνο και μόνο για μόστρα, από την άλλη όμως εγώ που πήρα το CM Stealth έχω πρόβλημα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, χρειάζεται ο φωτισμός στα πλήκτρα πολλές φορές. Το Α και το Ω όμως είναι να έχουν το feel που σε βολεύει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris_g92 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 ρε παιδια οταν λετε για αισθηση και τετοια παντα απορια εχω εχει τετοια διαφορα το μηχανικο και καταλαβενετε και αναμεσα τους ποιο ειναι καλυτερο? Δεν το λεω ειρωνικα το εχω οντως απορια ενα χαζο-πληκτρολογιο μεμβρανης εχω αυτη τη στιμγη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) ρε παιδια οταν λετε για αισθηση και τετοια παντα απορια εχω εχει τετοια διαφορα το μηχανικο και καταλαβενετε και αναμεσα τους ποιο ειναι καλυτερο? Δεν το λεω ειρωνικα το εχω οντως απορια ενα χαζο-πληκτρολογιο μεμβρανης εχω αυτη τη στιμγη. το μηχανικό στην αρχή εντυπωσιάζει γιατί είναι κάτι διαφορετικό, μετά μπορεί να σε προβληματίσει για διάφορους λόγους (ένας από αυτούς είναι να μην πάρεις αυτό που σου ταιριάζει) και στο τέλος μόλις το συνηθίσεις και βρεις αυτό που σου ταιριάζει απλά το εκτιμάς και το θες δε το θεωρώ κάτι απαραίτητο, είναι πολυτέλεια κυρίως, αλλά είναι καλύτερο σίγουρα (όχι για όλους όμως) Σωστό, το RGB είναι μόνο και μόνο για μόστρα, από την άλλη όμως εγώ που πήρα το CM Stealth έχω πρόβλημα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, χρειάζεται ο φωτισμός στα πλήκτρα πολλές φορές. Το Α και το Ω όμως είναι να έχουν το feel που σε βολεύει. ο φωτισμός καλό είναι να υπάρχει και τυφλό να γράφεις, πάντα κάτι θες να δεις και πάντα θα σε βοηθάει στο ξεκίνημα με το φωτισμό δεν είμαι αρνητικός (ίσα ίσα που τον θεωρώ απαραίτητο αν μιλάμε για πάνω από 100€ και ας μην τα ανάβεις), απλά είμαι αρνητικός με τα +40€ που κάνει το rgb μοντέλο σε σχέση με ένα απλό που έχει μόνο κόκκινα led ας πούμε σα το δικό μου βέβαια για αισθητικούς λόγους μπορεί να θες επιλογές, απλά εγώ που πάντα αν είναι να βάλω οτιδήποτε led θα επιλέξω κόκκινο (στο κουτί, ανεμιστήρες κτλ) το σκέτο μου είναι μια χαρά ένα μοντέλο με μαύρα πλήκτρα σαν το δικό σου είναι γαμάτο οπτικά, αλλά δύσκολα θα το επέλεγα για πρακτικούς λόγους, επίσης να πω ότι εγώ προσωπικά έχοντας περάσει και από cm βρήκα πιο βολικά τα πλήκτρα του K70, μου αρέσει πιο πολύ η διάταξή/τοποθέτησή/σχήμα τους και βέβαια παίζει και ρόλο ότι στο τωρινό μου πήγα και σε brown που μου κάθονται πιο καλά σε σχέση με άλλους διακόπτες επίσης τα media keys πολύ πρακτικά, η ροδέλα για την ένταση ο,τι καλύτερο στο κόσμο (δε νομίζω να υπάρχει καλύτερη υλοποίηση) και μου αρέσει που δεν υπάρχουν και ενοχλητικά, τελικά, macros να με μπερδεύουν χωρίς λόγο Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2016 από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Le Perv Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Κι εγω μεμβρανης εχω, χαμηλου προφιλ με 15 ευρω! Δε βρισκω το λογο να δωσω τοσα λεφτα σε πληκτρολογιο. Εχω δοκιμασει, ενα με 200 ευρω. Δεν ενθουσιαστηκα. Καλυτερα να τα δωσω σε arcade stick ή κατι αλλο. Αλλοι που γραφουν πολυ.... και παλι δε βρισκω το λογο. Παλια πως εγραφαν? Τελος παντων, πολυτελειες ειναι για Μενα. Υ.Γ. εχει γλιστρησει σε κανενα σας το spacebar? Εμενα ποτε. Στις κονσολες μονο τα αναλογικα, οταν φτανω στα ορια μου. Δηλ σπανια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) δε λέω ότι είναι απαραίτητο και στη δουλειά μας οι περισσότεροι με μεμβράνη γράφουμε και σε λάπτοπ το ίδιο σε παιχνίδια αναλόγως.. και το arcade stick πχ πολυτέλεια είναι εκτός αν παίζεις σε υψηλό επίπεδο (που και σε υψηλό επίπεδο κάποιοι παίζουν με χειριστήριο, φαντάζομαι μιλάς για fighting) απλά θες κάτι καλό και πού και πού κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου αν σου κάνει κλικ, ας μην το παίρνουμε και τόσο σοβαρά εμένα μου αρέσει μόνο και μόνο που το βλέπω και τώρα που γράφω σε αυτό μου αρέσει απλά να το ακούω γούστα.. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2016 από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the other one Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 πάρε κόσμε σανό σε τιμή ευκαιρείας απαραίτητος εξοπλισμός για κάθε σωστό gamur!!11!!!1!!1! το επόμενα θα έχει mx ultra speed θα πατιούνται μόνο με τη σκέψη για ακόμη γρηγορότερα response times 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris_g92 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Να σας πω την αλήθεια εγώ χτυπησα ένα από Banggood με 37 ευρώ μηχανικό,motospeed κάπως έτσι,οσα λεφτά πήρα το CPU μου δεν παίζει να έδινα σε keyboard 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueakamah Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 και τι το διαφορετικο εχει δλδ αυτο το πληκτρολογιο? πεταμένα λεφτά είναι. Προτιμώ να παρω καποιο απο την σειρα της Microsoft που τα χρησιμοποιω στη δουλεια μου και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα