kanesaxo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 @kanesaxo Με λιγα λογια λες οτι οπως καθομαι στο πισι και σερφαρω..και εχω ανοιχτα emails/fb/skype/κλπ να εχω το κινητο δικτυωμενο για να βλεπω ολα τα παραπανω και εκει ? for real τωρα?Μονο και μονο επειδη εχω...smartphone...? Πες μου οτι τα λες αυτα ετσι για τον χαβαλε Οσο για το 4g δεν ξερω ποσο το φυσας και ποσα γιγα εχεις το μηνα..εμεις εδω τα μετραμε με το σταγονομετρο...θα τα ανοιξω οταν ειμαι εκτος σπιτιου για κανα navigation , κανα γρηγορο σερφαρισμα αντε και στο τσακιρ κεφι να τραβηξω και κανα speedtest Oπως ειπα ο καθενας εχει τις αναγκες του και τον τροπο λειτουργιας του κινητου του..σορρυ αλλα εγω δεν θα το χρησιμοποιω μονο και μονο επειδη εχω...σμαρτφον Οταν χρειαστει...εργαλειο ειναι ..οχι κουδουνιστρα Με την λογικη αυτη οποιος παιρνει κανα γρηγορο αμαξι να μπαινει με χειροφρενα στις στροφες (συνεχεια) και να διακοσαριζει στην εθνικη (παντα)..αλλιως ποιο το νοημα..ας επαιρνε πατινι ....fuck logic ... Πάλι χάνεις το νόημα. Το νόημα του σμαρτφοουν είναι η αμεσότητα. Εγω δηλ οταν είμαι γραφείο μπαίνω νομιζεις στα 3 μειλ που εχω καθε 5 λεπτά να δώ ποιος έχει στείλει; ή εχω ανοικ΄τη καρτέλα πχ με φεισμπουκ ή ή ή; Εχω το ασύρματο ανοικτό στο κινητο, σκάει μύτη η ειδοποίηση μπαινω απ'το κιν και τη βλέπω. Δεν είπε κανείς να κάθεσαι στο πισι σου, με το ενα χέρι να παίζεις παιχνιδι, με το αλλο να εισαι στο κινητο και με το τριτο στο λαπτοπ. Οσο για το μπλουτουθ που ανέφερες κάπου, πολλοί (οχι εγώ) το χουν συνέχεια ανοικτό ελεω ακουστικών...να κράξεις δηλ και τον Χ επειδή δε γουστάρει να καίει τ'αυτι του, αλλα θέλει ακουστικα; ή θα βάλει ασύρματα για ΄λεει οτι κρατάει η μπαταρία του; Αν δε με πιάνεις, δεν έχω τι άλλο να προσθέσω. Οσο για τα υπόλοιπα ατυχή παραδείγματα με τ'αυτοκίνητο δε θα σχολιάσω κάν. Για το 4G πάλι, 2GB έχω, τα οποίο ποτέ δεν έχω καταναλώσει πλήρως...οπότε τα χω συνέχεια ανοικτά οταν είμαι εκτός σπιτιού. Μπορείς να μπεις μέσα στο Insomnia στο θέμα με τις μπαταρίες των κινητών να διαβάσεις και την δική μου περίπτωση που έσκασε πριν από ένα μήνα η μπαταρία μου από το S6 από ένα κινητό 10 μηνών. μου δίνει λινκ αν δε σου κάνει κόπο;
petran91 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Ενας συμφορουμιτης παραπανω εγραψε οτι εχει wifi/data παντα ανοιχτα..αρα στην 1η σου προταση...ακυρωθηκες Φυσικα δεν ειναι ΟΛΟΙ..αλλα σιγουρα πολλοι...και στην τελικη οπως ειπα οπως βολευεται ο καθενας..αλλη χρηση κανω εγω..αλλη εσυ..αλλη ο παραπερα... Οταν ειμαι σε χωρο χωρις υπολογιστη και εχω το κινητο μου δεν με ενδιαφερει να δω τα εμαιλς μου ΕΚΤΟΣ και αν περιμενω κανα σημαντικο μαιλ να ρθει...οσο για τα υπολοιπα facebook/skype/instagram κλπ ...οχι δεν τα τσεκαρω..αντεχω και χωρις αυτα για μερικες ωρες..μπορει να ζω σαπια ζωη..αλλα σιγουρα δεν εξαρτωμαι απο τα κοινωνικα δικτυα ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ να καιγομαι να τα τσεκαρω καθε 2 λεπτα... Γενικως θα ανοιξω ιντερνετ , αν θελω να σερφαρω , να δω κανα χαρτη , να παιξω κανα παιχνιδι , να βρω καποιον στο skype γιατι θελω να του πω κατι....δεν καιγομαι να τα χω 24/7 ανοιχτα..μπας και μου κοπει το οξυγονο αν δεν ειμαι connected..αν ειναι δυναΜον! Με γεια σου με χαρά σου. Αυτό δεν πάει να πει ότι η χρήση που κάνεις είναι η "φυσιολογική" με την έννοια του ότι δεν είναι η συνηθισμένη, άρα με αυτήν και μόνο την χρήση δεν μπορείς να πεις ότι το S6 έχει καλή μπαταρία.Αν είχες το Note 5 πχ θα σου έβγαζε 1 βδομάδα. Εννοείται ο καθένας κάνει τη χρήση που θέλει και τον βολεύει. Το όλο conflict όμως ξεκίνησε όταν είπες την μπαταρία του S6, έστω και ικανοποιητική. Τέλος πάντων, αρκετή διάσταση δώσαμε. Καλό βράδυ.
kanesaxo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Κι εγώ περί fast charge καλύφθηκα, τα υπόλοιπα προφανώς περιττεύουν πλέον... Θενκς.
GianniSM Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ 1 G data έχω, δεν έχω ξεμείνει ποτέ. Με κινητό που έχει σαφώς καλύτερη μπαταρία από το δικό σου κάθε βράδυ θέλει φόρτιση. Άρα η χρήση που κάνεις αφορά ένα συντριπτικά μικρό ποσοστό των χρηστών, και εσύ δεν μπορείς να είσαι αντιπροσωπευτικό δείγμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα