mphxths Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Χωρίς τα δίκτυα όμως χάνεις λειτουργικοτητα. Αν είναι να έχω την ναυαρχίδα μόνο για τηλέφωνα/sms τότε καλυτερα να δώσω 30 για ένα Nokia feature Phone και να το φορτίζω μια φορά το μήνα! Δηλ ρε φιλε αν ειμαι στον δρομο πρεπει να χω το wifi ανοιχτο? για να συνδεθει στο free wifi του Σαμαρα? Ή τα data? την ωρα που οδηγω?ή περπατω στον δρομο?για να μην χασω καμμια οξεια απο το φβ? Αν τα χρειαστω θα τα ανοιξω και θα τα λιωσω... Ή να χω το nfc? αν δεν το χρειαζομαι?ή το bluetooth? την ωρα που κοιταω τις βιτρινες? το mobile hotspot? Εγω λεω να τα ανοιξω ολα μιας και εχω ναυαρχιδα και πρεπει να νοιωσω οτι πιασανε τοπο τα λεφτα μου... Δικο σου το κινητο , δικη σου η χρηση..αλλα επειδη εσυ τα χεις ολα ανοιχτα αυτο δεν σημαινει οτι "εχει κακη μπαταρια" Με την λογικη αυτη να παιξω κανα clash royale και στο μισαωρο θα χω χασει 50% και λιγο λεω..ε να πω οτι εχει κακη μπαταρια
leo066 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 το οτι έχει κακή μπαταρία είναι γεγονός, το οτι με την δική σου χρήση τη θεωρείς καλή δεν σημαίνει και ότι είναι καλή, κακή παραμένει για τον περισσότερο κόσμο Δηλ ρε φιλε αν ειμαι στον δρομο πρεπει να χω το wifi ανοιχτο? για να συνδεθει στο free wifi του Σαμαρα? Ή τα data? την ωρα που οδηγω?ή περπατω στον δρομο?για να μην χασω καμμια οξεια απο το φβ? Αν τα χρειαστω θα τα ανοιξω και θα τα λιωσω... Ή να χω το nfc? αν δεν το χρειαζομαι?ή το bluetooth? την ωρα που κοιταω τις βιτρινες? το mobile hotspot? Εγω λεω να τα ανοιξω ολα μιας και εχω ναυαρχιδα και πρεπει να νοιωσω οτι πιασανε τοπο τα λεφτα μου... Δικο σου το κινητο , δικη σου η χρηση..αλλα επειδη εσυ τα χεις ολα ανοιχτα αυτο δεν σημαινει οτι "εχει κακη μπαταρια" Με την λογικη αυτη να παιξω κανα clash royale και στο μισαωρο θα χω χασει 50% και λιγο λεω..ε να πω οτι εχει κακη μπαταρια
mphxths Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 το οτι έχει κακή μπαταρία είναι γεγονός, το οτι με την δική σου χρήση τη θεωρείς καλή δεν σημαίνει και ότι είναι καλή, κακή παραμένει για τον περισσότερο κόσμο Για τα specs του την θεωρω μια χαρα..ουτε γαματη ουτε κακη...σε stand by "καιει" λιγο...οποτε ο,τι μπαταρια καις τρεχοντας εφαρμογες κλπ...την γλυτωνεις στο stand by..εγω ετσι το βλεπω...(με λογικα πραγματα ανοιχτα...) Αν σε καποιον δεν κανει δεν το αγοραζει
WalkerSW Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δηλ ρε φιλε αν ειμαι στον δρομο πρεπει να χω το wifi ανοιχτο? για να συνδεθει στο free wifi του Σαμαρα? Ή τα data? την ωρα που οδηγω?ή περπατω στον δρομο?για να μην χασω καμμια οξεια απο το φβ? Αν τα χρειαστω θα τα ανοιξω και θα τα λιωσω... Ή να χω το nfc? αν δεν το χρειαζομαι?ή το bluetooth? την ωρα που κοιταω τις βιτρινες? το mobile hotspot? Εγω λεω να τα ανοιξω ολα μιας και εχω ναυαρχιδα και πρεπει να νοιωσω οτι πιασανε τοπο τα λεφτα μου... Δικο σου το κινητο , δικη σου η χρηση..αλλα επειδη εσυ τα χεις ολα ανοιχτα αυτο δεν σημαινει οτι "εχει κακη μπαταρια" Με την λογικη αυτη να παιξω κανα clash royale και στο μισαωρο θα χω χασει 50% και λιγο λεω..ε να πω οτι εχει κακη μπαταρια Σας ευχαριστω πολύ για του τρόπους σας! Καληνυχτα σας και καλό ξημέρωμα! 1
petran91 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 ή να κανεις λογικη χρηση....οπως ειπα τα δικτυα τρωνε μπαταρια.... Δηλ ρε φιλε αν ειμαι στον δρομο πρεπει να χω το wifi ανοιχτο? για να συνδεθει στο free wifi του Σαμαρα? Ή τα data? την ωρα που οδηγω?ή περπατω στον δρομο?για να μην χασω καμμια οξεια απο το φβ? Αν τα χρειαστω θα τα ανοιξω και θα τα λιωσω... Ή να χω το nfc? αν δεν το χρειαζομαι?ή το bluetooth? την ωρα που κοιταω τις βιτρινες? το mobile hotspot? Εγω λεω να τα ανοιξω ολα μιας και εχω ναυαρχιδα και πρεπει να νοιωσω οτι πιασανε τοπο τα λεφτα μου... Δικο σου το κινητο , δικη σου η χρηση..αλλα επειδη εσυ τα χεις ολα ανοιχτα αυτο δεν σημαινει οτι "εχει κακη μπαταρια" Με την λογικη αυτη να παιξω κανα clash royale και στο μισαωρο θα χω χασει 50% και λιγο λεω..ε να πω οτι εχει κακη μπαταρια Βλέπεις την αντίθεση και μόνος σου έτσι? Λες για τα δίκτυα, σου απαντάει ο φίλος και μετά δίνεις ρεσιτάλ υπερβολής. ΜΟΝΟ wifi ανοιχτό να έχεις 3-4 ώρες την ημέρα, και δεδομένα άλλες 2 όταν είσαι έξω, η μπαταρία φεύγει. Αν εσύ έχεις περσινή ναυαρχίδα για να την κρατάς με Airplane mode πάντα και να το βγάζεις μόνο όταν παίρνεις τηλέφωνα, είναι δικαίωμα σου.Το ότι εσύ κάνεις αυτή τη διαχείριση και σου βγάζει 5 μέρες δεν είναι λόγω της μπαταρίας. Το Galaxy S6 έχει κακή μπαταρία σε σχέση με τον ανταγωνισμό, είτε θέλεις να το παραδεχτείς είτε όχι.
mphxths Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Βλέπεις την αντίθεση και μόνος σου έτσι? Λες για τα δίκτυα, σου απαντάει ο φίλος και μετά δίνεις ρεσιτάλ υπερβολής. ΜΟΝΟ wifi ανοιχτό να έχεις 3-4 ώρες την ημέρα, και δεδομένα άλλες 2 όταν είσαι έξω, η μπαταρία φεύγει. Αν εσύ έχεις περσινή ναυαρχίδα για να την κρατάς με Airplane mode πάντα και να το βγάζεις μόνο όταν παίρνεις τηλέφωνα, είναι δικαίωμα σου.Το ότι εσύ κάνεις αυτή τη διαχείριση και σου βγάζει 5 μέρες δεν είναι λόγω της μπαταρίας. Το Galaxy S6 έχει κακή μπαταρία σε σχέση με τον ανταγωνισμό, είτε θέλεις να το παραδεχτείς είτε όχι. ρεσιταλ υπερβολης ναι..αντιθεση δεν βλεπω καπου.. Και το ρεσιταλ υπερβολης ηταν για να δειξω με εντονο τροπο οτι το "εχω ναυαρχιδα..ας ανοιξω wifi/data τα χρειαζομαι ή οχι" ειναι λιγο ακυρο...αλλα οπως ειπα ο καθενας οπως βολευεται. Το wifi τρωει μπαταρια..το ιδιο και το data..αν καποιος τα λιωνει αυτα τα 2 και μετα λεει δεν κραταει η μπαταρια..οκ δεκτο.. Εγω θα τα ανοιξω οταν και οσο τα χρειαζομαι..οχι επειδη ειναι ακριβο ή οτιδηποτε κινητο θα τα χω συνεχεια ανοιχτα..ακομα και στο σπιτι μεσα κλειστο το χω το wifi...εχω το πισι για να σερφαρω..αν ειναι δυνατον... Απο και περα προφανως αλλα κινητα με αντικειμενικες (θελω να πιστευω) μετρησεις εχουν καλυτερη μπαταρια..αλλα προσωπικα δεν την λεω κακη...βλεποντας την στην πραξη..οχι σε μετρησεις.
kanesaxo Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 @mphxths, δε θέλω να πάρω τη μέρος κανενός, αλλά εχεις άδικο..και φυσικα δεν αποτελείς χαρακτηριστικό παράδειγμα αναφοράς περί αντοχής μπαταρίας. Είσαι πως να το πω, στατιστικό σφάλμα. Δεν ειρωνεύομαι, ούτε το αναφέρω αρνητικά. Αλλα δε γίνεται βρε "αδερφε" να έχεις σμαρτφοουν χωρίς ωρες στο wlan ή στο 4G. To νοημα του ειναι να ειναι ανοικτό "συνέχεια" για να εχεις τα μειλ σου, τις ειδοποιήσεις σου, ο αλλος για το φεισμπουκ, το τουιτερ του και πάει λέγοντας. Αλλιως βολεύομαι με το CAT που εχω, που αντέχει μια βδομάδα. Αλλα ξερω για τι δουλεια ειναι το καθένα. Να στο πώ συγκρτικά 4 μερες που το εχω, εχει χειρότερη μπαταρία απο το S3 και απο το S4 που είχα. Για τη χρήση που κάνω εγώ που φαντάζομαι οπως και το 99% των υπολοίπων. Σύ είσαι στο 1%!!! (φυσικα δικαίωμα σου έτσι).
mphxths Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 @kanesaxo Με λιγα λογια λες οτι οπως καθομαι στο πισι και σερφαρω..και εχω ανοιχτα emails/fb/skype/κλπ να εχω το κινητο δικτυωμενο για να βλεπω ολα τα παραπανω και εκει ? for real τωρα?Μονο και μονο επειδη εχω...smartphone...? Πες μου οτι τα λες αυτα ετσι για τον χαβαλε Οσο για το 4g δεν ξερω ποσο το φυσας και ποσα γιγα εχεις το μηνα..εμεις εδω τα μετραμε με το σταγονομετρο...θα τα ανοιξω οταν ειμαι εκτος σπιτιου για κανα navigation , κανα γρηγορο σερφαρισμα αντε και στο τσακιρ κεφι να τραβηξω και κανα speedtest Oπως ειπα ο καθενας εχει τις αναγκες του και τον τροπο λειτουργιας του κινητου του..σορρυ αλλα εγω δεν θα το χρησιμοποιω μονο και μονο επειδη εχω...σμαρτφον Οταν χρειαστει...εργαλειο ειναι ..οχι κουδουνιστρα Με την λογικη αυτη οποιος παιρνει κανα γρηγορο αμαξι να μπαινει με χειροφρενα στις στροφες (συνεχεια) και να διακοσαριζει στην εθνικη (παντα)..αλλιως ποιο το νοημα..ας επαιρνε πατινι ....fuck logic ...
2.1Ohm Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Λοιπον επειδη δν διαβασα τιποτα ουσιοδες ακομα να πω τι ξερω εγω!Θεωριτηκα το fast charge δν πειραζει καθολου την μακροζωια της μπαταριας δν εχει σημασια δλδ ποσο γρηγορα η αργα φορτιζει (αλλα πραγματα την επιρεαζουν με κυριο παραγοντα ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ)!Η τεχνολογια fast charge ανεβαζει την θερμοκρασια τις μπαταριας σε ενα βαθμο(δν θυμαμαι νουμερα) γιατι οσο πιο ζεστη ειναι τοσο πιο γρηγορα μπορουν να ξαναγεμιζουν τα cell τις!Οποτε ανεβαζει παραπανω θερμοκρασια απο οτι μια συμβατικη φορτιση! Δηλαδη ειτε απειροελαχιστα ειτε πολυ ναι στο βαθος του χρονου επιρεαζει την ζωη τις! Μπορει να ειναι σε 2 μπορει σε 10 αλλα την επιρεαζει!Αυτο που πρεπει να κανεις εσυ ειναι αμα δν ειναι αναγκη να κλεινεις την γρηγορη φορτηση και να το φορτιζεις κανονικα και να μην αφηνεις να πεσει κατω απο 10% και πανω απο 95% παρα μονο 1-2 φορες τον μηνα!Ειδικα αυτο με το 100% κανεις δν το κανεις και ομως ετσι ειναι δν πρεπει να αδιαζουν σχεδον ποτε ουτε να γεμιζουν τερμα!
rdN1337 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 @mphxths Χωρίς wifi,data,nfc,bluetooth και ίσως τοποθεσία όταν κάθομαι συνήθως στο σπίτι και το standby είναι πολύ κακό.Δεν ξέρω για 'σενα,αλλά σε εμένα στο battery usage το "Λειτουργικό Σύστημα Android" τρώει το 45-50% της μπαταρίας (καμιά φορά και παραπάνω αν δεν το χρησιμοποιήσω καθόλου.Πραγματικά δεν ξέρω τι έχεις κάνει 1
mphxths Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 @mphxths Χωρίς wifi,data,nfc,bluetooth και ίσως τοποθεσία όταν κάθομαι συνήθως στο σπίτι και το standby είναι πολύ κακό.Δεν ξέρω για 'σενα,αλλά σε εμένα στο battery usage το "Λειτουργικό Σύστημα Android" τρώει το 45-50% της μπαταρίας (καμιά φορά και παραπάνω αν δεν το χρησιμοποιήσω καθόλου.Πραγματικά δεν ξέρω τι έχεις κάνει Δεν εχω πειραξει τιποτα..την τοποθεσια την εχω μονιμως ανοιχτη..ξερεις να την βρισκει κανας καιρος..να μην μπλεκω με τα navigation κλπ.. Και τα wifi/data τα ανοιγω κατα βουληση. Kαι ειμαστε καπου..εδω -> https://www.dropbox.com/s/8alu6zelh61g65f/s6_usage.png?dl=0 Στο σκρινσοτ λεει 44% , μεχρι να ανοιξω wifi να κανω upload στο dropbox..πηγε 41% Το θεμα ειναι οτι σε stand by θα κρατησει αρκετα..οποτε το να χασω γρηγορα μπαταρια με την χρηση..δεν με αγχωνει τοσο...
GianniSM Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δηλαδή ρε Μπήκτη εγώ που έχω και πισί και λαπτοπ στο σπίτι όταν απλώνω στον καναπέ μου πρέπει να τα κλείνω όλα όσα το συνδέουν για να πάει η μπαταρία 4 μέρες και να χρησιμοποιώ το λαπτοπ; δεν είναι ο ρόλος του smartphone αυτός, και κακώς το πήρες αν έτσι το χρησιμοποιείς. Την έβγαζες πολύ φθηνότερα με ένα απλό τηλ και όσον αφορά το navigation με 150Ε παίρνεις τοπ garmin.Είναι σαν να μου λες πως αγόρασες φερράρι για να πηγαίνεις στο σούπερμαρκετ για να μην τρώει βενζίνη. 1
petran91 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 @kanesaxo Με λιγα λογια λες οτι οπως καθομαι στο πισι και σερφαρω..και εχω ανοιχτα emails/fb/skype/κλπ να εχω το κινητο δικτυωμενο για να βλεπω ολα τα παραπανω και εκει ? for real τωρα?Μονο και μονο επειδη εχω...smartphone...? Πες μου οτι τα λες αυτα ετσι για τον χαβαλε Οσο για το 4g δεν ξερω ποσο το φυσας και ποσα γιγα εχεις το μηνα..εμεις εδω τα μετραμε με το σταγονομετρο...θα τα ανοιξω οταν ειμαι εκτος σπιτιου για κανα navigation , κανα γρηγορο σερφαρισμα αντε και στο τσακιρ κεφι να τραβηξω και κανα speedtest Oπως ειπα ο καθενας εχει τις αναγκες του και τον τροπο λειτουργιας του κινητου του..σορρυ αλλα εγω δεν θα το χρησιμοποιω μονο και μονο επειδη εχω...σμαρτφον Οταν χρειαστει...εργαλειο ειναι ..οχι κουδουνιστρα Με την λογικη αυτη οποιος παιρνει κανα γρηγορο αμαξι να μπαινει με χειροφρενα στις στροφες (συνεχεια) και να διακοσαριζει στην εθνικη (παντα)..αλλιως ποιο το νοημα..ας επαιρνε πατινι ....fuck logic ... Το ότι όταν κάθεσαι στο πισί και σερφάρεις δεν έχεις ανοικτά δεδομένα, δεν σημαίνει ότι όλοι όσοι έχουν smartphone κάθονται ταυτόχρονα στο πισι και σερφάρουν και έχουν ταυτόχρονα το wifi on. Όταν είσαι σε χώρο χωρίς υπολογιστή δηλαδή και έχεις το κινητό σου, πώς θα δεις τα mail σου, ειδοποιήσεις Instagram facebook messenger κτλ?
chipakos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ασχολούμαι φίλε μου. Αγοράζω ένα κινητό, όταν σκορπίσει το προηγούμενο. Κάνω συγκεκριμμένα πράγματα με το κινητό, οπότε και να μην είναι hi end δεν με ενδιαφέρει. Συνεπώς μένω λιγο πίσω στα τεχνολογικά... Αν εννοείς, αυτό περί έκρηξης συσκευών, νομιζω αφορά τα Νοτε 7, στα οποία έγινε και καποια ανάκληση θαρρώ. Αλλα σας παρακαλώ να μείνουμε, στο θέμα, απο ιδίες εμπειρίες κατόχων S6. Αν φυσικα υπάρχουν κάποιοι που το έχουν απ'αρχής διάθεσης του. Μπορείς να μπεις μέσα στο Insomnia στο θέμα με τις μπαταρίες των κινητών να διαβάσεις και την δική μου περίπτωση που έσκασε πριν από ένα μήνα η μπαταρία μου από το S6 από ένα κινητό 10 μηνών. 1
mphxths Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δηλαδή ρε Μπήκτη εγώ που έχω και πισί και λαπτοπ στο σπίτι όταν απλώνω στον καναπέ μου πρέπει να τα κλείνω όλα όσα το συνδέουν για να πάει η μπαταρία 4 μέρες και να χρησιμοποιώ το λαπτοπ; δεν είναι ο ρόλος του smartphone αυτός, και κακώς το πήρες αν έτσι το χρησιμοποιείς. Την έβγαζες πολύ φθηνότερα με ένα απλό τηλ και όσον αφορά το navigation με 150Ε παίρνεις τοπ garmin. Είναι σαν να μου λες πως αγόρασες φερράρι για να πηγαίνεις στο σούπερμαρκετ για να μην τρώει βενζίνη. ειπα εγω κατι τετοιο? εγω ειπα οτι οταν καθομαι στο πισι..ή στο λαπτοπ...ή στο οτιδηποτε μπορουμε να αποκαλεσουμε ηλεκτρονικο υπολογιστη..δεν βρισκω λογο να χω το ιντερνετ ανοιχτο στο κινητο... Αν παω στην χεστρα , με προοπτικη να βγω μετα απο ωρες..οχι μονο θα παρω το κινητο..θα του λιωσω το κορμι στα παιχνιδια... Μην τα βλεπεις μονομπαντα...δεν ειναι ετσι ή γιουβετσι..ειναι οπως βολευει τον καθενα..εγω που την βγαζω ολη μερα μπροστα στο πισι..θα κανω την δουλεια μου εκει..αν παω καναπε...μπορω να ζησω μερικες ωρες χωρις ιντερνετ..αντε και αν δεν αντεξω ξαναπεταγομαι στο πισι..ξερεις ..για την γυμναστικη. Το ότι όταν κάθεσαι στο πισί και σερφάρεις δεν έχεις ανοικτά δεδομένα, δεν σημαίνει ότι όλοι όσοι έχουν smartphone κάθονται ταυτόχρονα στο πισι και σερφάρουν και έχουν ταυτόχρονα το wifi on. Όταν είσαι σε χώρο χωρίς υπολογιστή δηλαδή και έχεις το κινητό σου, πώς θα δεις τα mail σου, ειδοποιήσεις Instagram facebook messenger κτλ? Ενας συμφορουμιτης παραπανω εγραψε οτι εχει wifi/data παντα ανοιχτα..αρα στην 1η σου προταση...ακυρωθηκες Φυσικα δεν ειναι ΟΛΟΙ..αλλα σιγουρα πολλοι...και στην τελικη οπως ειπα οπως βολευεται ο καθενας..αλλη χρηση κανω εγω..αλλη εσυ..αλλη ο παραπερα... Οταν ειμαι σε χωρο χωρις υπολογιστη και εχω το κινητο μου δεν με ενδιαφερει να δω τα εμαιλς μου ΕΚΤΟΣ και αν περιμενω κανα σημαντικο μαιλ να ρθει...οσο για τα υπολοιπα facebook/skype/instagram κλπ ...οχι δεν τα τσεκαρω..αντεχω και χωρις αυτα για μερικες ωρες..μπορει να ζω σαπια ζωη..αλλα σιγουρα δεν εξαρτωμαι απο τα κοινωνικα δικτυα ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ να καιγομαι να τα τσεκαρω καθε 2 λεπτα... Γενικως θα ανοιξω ιντερνετ , αν θελω να σερφαρω , να δω κανα χαρτη , να παιξω κανα παιχνιδι , να βρω καποιον στο skype γιατι θελω να του πω κατι....δεν καιγομαι να τα χω 24/7 ανοιχτα..μπας και μου κοπει το οξυγονο αν δεν ειμαι connected..αν ειναι δυναΜον!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα