kanesaxo Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Συνφορουμίτες, προμηθεύτηκα κι εγώ με τη σειρά μου το S6 μετά απο ολικη καταστροφή του S4. Δυστυχώς το κινητό δεν έχει αποσπώμενη μπαταρία (που δε κρύβω οτι ήταν ενα κομπλεξ μου τοσα χρονια) τουλάχιστο όχι άμεσα κι εύκολα. Απ'οσο διαβαζω ο φορτιστής ο γνήσιος είναι ταχυφορτιστής, ένα fast charge της Samsung και μια αλλη Qualcomm πατέντα 2Χ. Κι ερωτώ, δε θα φθαρεί γρηγορότερα η μπαταρία με ταχυφόρτιση διαρκώς; να προμηθευτώ έναν κοινό φορτιστή; Γενικα με τη φόρτιση μπαταριών λιθίου τι ισχύει εν τέλει; το S4 το φόρτιζα (οπως λέγανε) οποτε ναναι, γιατι ντεμεκ οι μπαταρίες λιθίου δεν έχουν θέμα, αλλα χάλασα τη μπαταρία του σε ούτε ένα χρόνο...
chipakos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Εχεις ακούσει τι γίνεται τον τελευταίο καιρό με τις μπαταρίες των Samsung Note 7 S6 και S7....??Ακούγεσαι σαν να μην έχεις ακούσει τίποτα.
petran91 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Εχεις ακούσει τι γίνεται τον τελευταίο καιρό με τις μπαταρίες των Samsung Note 7 S6 και S7....??Ακούγεσαι σαν να μην έχεις ακούσει τίποτα. Τι γίνεται με των S6?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Εχεις ακούσει τι γίνεται τον τελευταίο καιρό με τις μπαταρίες των Samsung Note 7 S6 και S7....??Ακούγεσαι σαν να μην έχεις ακούσει τίποτα.Για το note το δέχομαι για τι s7 μην λέμε τα ίδια και τα ίδια ένα βίντεο της κακιάς ώρα και μια τυπικά που κρατάει μια συσκευή καμμένη, και σε άλλα κινητά έσπασαν τόσος ντόρος δεν έγινε (το note 7 με τόσο χαμός που έγινε οποίος το χρησιμοποιεί ακόμα τα θέλει ο κωλος του έχει γίνει επίσημη ανάκληση και βλέπω κόσμο να του φορτίζει στο αμάξι με φορτιστές του καλού από πάγκος λαϊκής και από πακιστανουςΚαι για oneplus one ακούστηκε ότι έσκασε και για τι oneplus 3 ακούστηκε και για πάρα πολλές συσκευές, απλά τώρα επειδή βγήκε μια παρτίδα ενός κινητού με θέμα θα βγάλουμε όλες της συσκευές μιας εταιρίας προβληματικες 2
kanesaxo Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Εχεις ακούσει τι γίνεται τον τελευταίο καιρό με τις μπαταρίες των Samsung Note 7 S6 και S7....??Ακούγεσαι σαν να μην έχεις ακούσει τίποτα. Δεν ασχολούμαι φίλε μου. Αγοράζω ένα κινητό, όταν σκορπίσει το προηγούμενο. Κάνω συγκεκριμμένα πράγματα με το κινητό, οπότε και να μην είναι hi end δεν με ενδιαφέρει. Συνεπώς μένω λιγο πίσω στα τεχνολογικά... Αν εννοείς, αυτό περί έκρηξης συσκευών, νομιζω αφορά τα Νοτε 7, στα οποία έγινε και καποια ανάκληση θαρρώ. Αλλα σας παρακαλώ να μείνουμε, στο θέμα, απο ιδίες εμπειρίες κατόχων S6. Αν φυσικα υπάρχουν κάποιοι που το έχουν απ'αρχής διάθεσης του.
WalkerSW Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ένα χρόνο τώρα με S6 και μόνιμη χρήση του fast charge δεν παρατήρησα καμία αλλαγή στην συμπεριφορά της μπαταρίας. Μιλάμε πάντα για έντονη χρήση του κινητού με τουλάχιστον δύο φορτισεις την μέρα!
vdeseris Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Αν δεν κάνω λάθος το quick charge το ενεργοποιείς από τις ρυθμίσεις. Οπότε κλείστο από εκεί
mphxths Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Συνφορουμίτες, προμηθεύτηκα κι εγώ με τη σειρά μου το S6 μετά απο ολικη καταστροφή του S4. Δυστυχώς το κινητό δεν έχει αποσπώμενη μπαταρία (που δε κρύβω οτι ήταν ενα κομπλεξ μου τοσα χρονια) τουλάχιστο όχι άμεσα κι εύκολα. Απ'οσο διαβαζω ο φορτιστής ο γνήσιος είναι ταχυφορτιστής, ένα fast charge της Samsung και μια αλλη Qualcomm πατέντα 2Χ. Κι ερωτώ, δε θα φθαρεί γρηγορότερα η μπαταρία με ταχυφόρτιση διαρκώς; να προμηθευτώ έναν κοινό φορτιστή; Γενικα με τη φόρτιση μπαταριών λιθίου τι ισχύει εν τέλει; το S4 το φόρτιζα (οπως λέγανε) οποτε ναναι, γιατι ντεμεκ οι μπαταρίες λιθίου δεν έχουν θέμα, αλλα χάλασα τη μπαταρία του σε ούτε ένα χρόνο... Την φορτιζεις οποτε θες.. Γενικως η μπαταρια εχει τρελο χρονο αναμονης...εγω που το χρησιμοποιω ελαχιστα καποιες μερες..απλα βρισκεται ακινητο σε ενα γραφειο... τρωει 1-2% την ημερα... Μαλλον ενεργοποιειται το deep sleep ή κατι τετοιο. Κατα μεσο ορο μου κραταει 3-4 μερες ... (υπαρχουν μερες που το σκιζω..υπαρχουν μερες οπως εγραψα που ουτε καν ξεκλειδωνω την οθονη ) Απο κει και περα , με την γρηγορη φορτιση φορτιζεις σε μια 1 ωρα περιπου..με την κανονικη θες περιπου 3-4. Διαλεξε και παρε..Χαλαει δεν χαλαει η μπαταρια με την γρηγορη φορτιση...σιγουρα αν και οταν χαλασει , θα χει περασει αρκετος καιρος...
Moderators Inuyasha Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Συνάδελφος έχει το s6 edge plus το πήρε μόλις πρώτο βγήκε κάθε μέρα φορτισμα 2 φορές σίγουρα επειδή μιλάει πάρα πολλές ώρες στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας δεν έχει παρατηρήσει διαφορά από όταν το πήρε τουλάχιστον έτσι μου λέει οπότε δεν νομίζω να έχεις θέμα, όπως είπαν και πιο παν το μέσα στο μενού μπαταρίας έχει επιλογή για την γρήγορη φόρτιση
kanesaxo Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Eυχαριστώ όλους για τις απαντήσεις, θαρρώ πως με καλύψατε. @mphxths, εγώ δε βλέπω τέτοια αντοχή πάντως. Δηλ έχω ούτε-μια ώρα που το έβγαλα απ'το φορτιστη στο 100% και έχει πέσει 4%. Εννοείται σβηστό. Βέβαια, έχω vodafone = σήμα για τ'αναθεμα, οπότε προφανώς ζορίζεται κι απ'αυτό. Πάντως, εμένα μέρα δε μου βγάζει. Με νορμαλ χρήση κιόλας. Περα απο τηλέφωνα, κάποια σμσ και σερφάρισμα καμμια ωρίτσα...Τι να πώ. Πάντως δεν εχω κανει καποιο tweak σε εφαρμογές και συναφή, όπως "βγηκε"απ'το εργοστάσιο.
mphxths Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) @kanesaxo Μηπως εχεις τιποτα widgets που τραβανε ενημερωσεις ή δουλευουν συνεχως και τρωνε πορους? Μηπως εχεις πολλα πραγματα ανοιχτα ενω δεν τα χρησιμοποιεις ολη την ωρα? wifi? data?nfc? Προσωπικα ανοιγω κατι μονο οταν ειναι να το χρησιμοποιησω . (ειδικα κατι wifi που σκαναρουν συνεχως για το δικτυο...τρωνε μπαταρια). Αυτην την στιγμη ειμαι στις 4 μερες και 8 ωρες και υπολοιπο 47% , αλλα οπως ειπα εγω ειμαι σαπιος...υπαρχουν μερες που δεν το δουλευω καθολου... Με λογικη χρηση πιστευω 1-2 μερες τις βγαζεις...με βαρια οκ , μια μερα και πολυ λεω..αλλα οταν φορτιζει μεσα σε 1 ωρα..χεστηκες Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2016 από mphxths
petran91 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ επειδή το μέτρησα πριν το πουλήσω, είχα 2 ώρες και 45 λεπτά μέσο όρο screen time. Πάντα με δεδομένα/wifi ανοικτά βέβαια. Για να κρατήσει 3-4 μέρες που λέει ο φίλος από πάνω, δεν ξέρω, πρέπει να το έχεις κλειδωμένο πάντα με κλειστή οθόνη.Το S6 έχει κακή μπαταρία, αλλά ευτυχώς φορτίζει αρκετά γρήγορα.
leo066 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 και σε λειτουργία πτήσης τις περισσότερες ώρες να συμπληρώσω, σε 24 ώρες με 12 ώρες wifi και χωρίς να το ακουμπήσω έτρωγε απο 20-30% Εγώ επειδή το μέτρησα πριν το πουλήσω, είχα 2 ώρες και 45 λεπτά μέσο όρο screen time. Πάντα με δεδομένα/wifi ανοικτά βέβαια. Για να κρατήσει 3-4 μέρες που λέει ο φίλος από πάνω, δεν ξέρω, πρέπει να το έχεις κλειδωμένο πάντα με κλειστή οθόνη.Το S6 έχει κακή μπαταρία, αλλά ευτυχώς φορτίζει αρκετά γρήγορα.
mphxths Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ επειδή το μέτρησα πριν το πουλήσω, είχα 2 ώρες και 45 λεπτά μέσο όρο screen time. Πάντα με δεδομένα/wifi ανοικτά βέβαια. Για να κρατήσει 3-4 μέρες που λέει ο φίλος από πάνω, δεν ξέρω, πρέπει να το έχεις κλειδωμένο πάντα με κλειστή οθόνη. Το S6 έχει κακή μπαταρία, αλλά ευτυχώς φορτίζει αρκετά γρήγορα. ή να κανεις λογικη χρηση....οπως ειπα τα δικτυα τρωνε μπαταρια....
WalkerSW Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Χωρίς τα δίκτυα όμως χάνεις λειτουργικοτητα. Αν είναι να έχω την ναυαρχίδα μόνο για τηλέφωνα/sms τότε καλυτερα να δώσω 30 για ένα Nokia feature Phone και να το φορτίζω μια φορά το μήνα! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα