Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορούμε να συμμετέχουμε στο FON ακόμα κι αν δεν ήμαστε συνδρομητές ote;

Παλιότερα η fon πωλούσε δικά της AP (made by cisco αν δεν κάνω λάθος)

• La Fonera rev. 2100
  • La Fonera rev. 2200
  • La Fonera+ rev 2201
  • La Fonera 2.0g rev 2202
  • La Fonera 2.0n 2303B

τα οποία μπορούσες να τα συνδέσεις απευθείας πάνω στο router σου, ανεξάρτητα ποιος ήταν ο ISP σου και να συμμετέχεις στο δίκτυο της FON.

Μάλιστα υπήρχαν ορισμένα router compatible:

• Buffalo WZR-RS-G54
  • Buffalo WHR-G54S
  • Buffalo HP-G54
  • Linksys WRT-54G/GL
  • Linksys WRT-54GS (versions 1-4)

τα οποία μπορούσες να τα φλασάρεις με official flash ΔΩΡΕΑΝ από το site της fon

Το ερώτημα είναι αν το fon της ote είναι propriatory ή όχι. Στην ελληνική σελίδα της fon, αναφέρει για χρήστες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Το ίδιο και στα faq της cosmote Συγκεκριμένα στην ερώτηση:

• Η ενεργοποίηση γίνεται αμέσως;

Αναφέρει:

"Το αίτημα ενεργοποίησης διεκπεραιώνεται εντός 24ώρου. Στη συνέχεια, εφόσον έχεις συνδεδεμένο το router σου, ξεκινάει να λειτουργεί ένα δεύτερο ασύρματο δίκτυο (SSID) με το όνομα "COSMOTE MyWiFi Fon" και αυτομάτως αποκτάς τη δυνατότητα να συνδέεσαι δωρεάν στα WiFi σημεία της κοινότητας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό."

Μάλλον είναι κανονικό fon, δηλαδή οι χρήστες cosmote fon, συνδέονται κανονικά σε fon spots του εξωτερικού αλλά και το ανάποδο. Χρήστες fon του εξωτερικού (πχ τουρίστες) συνδέονται κανονικά σε ote fon spots.

Άρα μάλλον γίνεται να βάλουμε ένα fon AP στη γραμμή μας (forthenet, cyta, vodafone, wind ect..) και να επωφελούμαστε κι εμείς από τα ote fon spots. 

To έψαξε κανείς;

Δημοσ.

Λογικα πρεπει να μπορεις να το κανεις με βαση αλλα παρομοια πραγματα που εχω δει

αλλα ναι η fon θα μπορει να σου πει καλυτερα.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα ξεθάβω αυτό. Την τελευταία βδομάδα μου εμφανίζει αυτό το σφάλμα όταν πατάω για να με πάει στο login page. Είναι γενικό πρόβλημα? Έχω δοκιμάσει πάνω από μια συσκευή και διαφορετικό δίκτυο 

Screenshot_20191119-214849.jpg

Δημοσ.
15 hours ago, greekboy said:

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα ξεθάβω αυτό. Την τελευταία βδομάδα μου εμφανίζει αυτό το σφάλμα όταν πατάω για να με πάει στο login page. Είναι γενικό πρόβλημα? Έχω δοκιμάσει πάνω από μια συσκευή και διαφορετικό δίκτυο 

Screenshot_20191119-214849.jpg

οταν λες διαφορετικο δικτυο εννοεις σε δυο διαφορετικα Wifi fon το κανει αυτο? επισης δοκιμασες να καθαρισεις cookies κτλ απο τον browser?αν και απο δυο συσκευες ειναι παραξενο. αν ειναι γενικο θεμα ειναι παραξενο να μην το εχουν φτιαξει μια εβδομαδα τωρα. δεν βρισκω και τιποτα σε google για γενικοτερο προβλημα.δεν εχω και κανα δικτυο εδω που ειμαι να το κανω δοκιμη.

Δημοσ.

Μιλησα με την τεχνικη υποστηριξη και μου ανεφεραν οτι οντως δεν υπαρχει προβλημα.

Τελικα το προβλημα εντοπιζεται στις συσκευες μου. Το κοινο χαρακτηριστικο ηταν οτι ειχα επιλεξει και στις δυο να αποθηκευτουν οι κωδικοι του wifi fon ωστε να μην τους γραφω συνεχεια.

Τωρα εχω δοκιμασει τα παντα, απο uninstall browser,reset wifi prefences, clear cookies στον chrome,  clear data ,clear cache της συσκευης. Υποψιαζομαι βεβαια οτι δεν εχει να κανει με τον google chrome καθως εκανα τη διαδικασια και με απεγκατεστημενο τον chrome. Μαλλον ειναι καποιος in built browser του android.  Εχει σκαλωσει καπου που δεν μπορω να καταλαβω. 

Στο κινητο δεν μπορω να κανω hard reset, το απογευμα ομως θα κανω στο tablet να δω αν στρωσει. Μεχρι τοτε αν εχετε καποια ιδεα, θα την εκτιμουσα....

Δημοσ.
21 minutes ago, greekboy said:

Μιλησα με την τεχνικη υποστηριξη και μου ανεφεραν οτι οντως δεν υπαρχει προβλημα.

Τελικα το προβλημα εντοπιζεται στις συσκευες μου. Το κοινο χαρακτηριστικο ηταν οτι ειχα επιλεξει και στις δυο να αποθηκευτουν οι κωδικοι του wifi fon ωστε να μην τους γραφω συνεχεια.

Τωρα εχω δοκιμασει τα παντα, απο uninstall browser,reset wifi prefences, clear cookies στον chrome,  clear data ,clear cache της συσκευης. Υποψιαζομαι βεβαια οτι δεν εχει να κανει με τον google chrome καθως εκανα τη διαδικασια και με απεγκατεστημενο τον chrome. Μαλλον ειναι καποιος in built browser του android.  Εχει σκαλωσει καπου που δεν μπορω να καταλαβω. 

Στο κινητο δεν μπορω να κανω hard reset, το απογευμα ομως θα κανω στο tablet να δω αν στρωσει. Μεχρι τοτε αν εχετε καποια ιδεα, θα την εκτιμουσα....

α.και τον built in browser μπορεις να του σβησεις τα cookies κτλ.,επισης αν πας στις εφαρμογες(Settings/apps/ μπορεις να μπεις στους browser και να κανεις απο clear defaults μεχρι να κανεις Clear τα data.(cache και all data).

και βεβαια να μην υπαρχει κανα proxy.

Δημοσ.
On 20/11/2019 at 19:51, greekboy said:

τα ειχα κανει και αυτα και δεν ηταν αυτο. Σε ευχαριστω για τις απαντησεις παντως, το εκτιμω.

Τελικα την λυση την βρηκα μονος μου καθως εφαγα φλασια οχι αυτο εχει να κανει με το webview και εκανα uninstall τα updates του android system webview και μετα παλι  update και εστρωσε. Οντως δεν εφταιγε ο ΟΤΕ ή η FON. Ολα καλα λοιπον, το γραφω μηπως πεσει κανεις πανω στο θεμα με το ιδιο προβλημα. Προσοχη μην βαζετε να αποθηκευει τα στοιχεια εισοδου

thanxs για την απαντηση.εγινε Recommended.

Δημοσ.

Και πολυ καλα το βαλες . Να ξεστραβωθουν να το μαθουν και στο 13888 που 3 τηλεφωνα και ακομα μπουρδες λενε οτι φταιει 4G για το fon η "χρησιμοποιείται μονο το νεο μας app"

Δημοσ.
On 22/11/2019 at 22:14, Mhlogiatros said:

Και πολυ καλα το βαλες . Να ξεστραβωθουν να το μαθουν και στο 13888 που 3 τηλεφωνα και ακομα μπουρδες λενε οτι φταιει 4G για το fon η "χρησιμοποιείται μονο το νεο μας app"

δεν εχω δει αν εχει βγει app αλλα αν εχει βγει καλη φαση.κατα τα αλλα ειναι δυσκολο να κανεις παντα troubleshoot.το ευκολο ειναι να εχουν ενα wifi fon και να βλεπουν οτι λειτουργει.τωρα οτι εφταιγε ενα Update εκει ζοριζει το πραγμα ειδικα οταν πχ δεν ειναι UPdate του app. ο αλλος δεν μπορει να κανει πολλα.για αυτο και εδω οταν καποιος εχει θεμα με οτιδηποτε το πρωτο πραγμα που λεμε ειναι κανε δοκιμη με αλλη συσκευη ειτε ειναι κινητο ειτε λαπτοπ ειτε δεν ξερω τι.αυτο επειδη δεν ξερεις τι μπορει να εχει περασει ο αλλος. τωρα τι σχεση εχει το 4g με το Fon ...... απλα ......

τωρα τι κολλημα ειναι με την αποθηκευση των κωδικων και το Update αστα να πανε.και ειναι δυσκολο να το εξομειωσεις με τοσες εκδοσεις android,ios,windows. αν βεβαια τους το πεις ναι μπορουν να το δοκιμασουν και αυτοι και να δουν αν πραγματι υπαρχει καποιο bug.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπαρχει περιπτωση εγω αηδίασα με την "τεχνικη λεπτομερεια - tip " που πανε να πουλήσουν οτι φταιει το 4G  - και να συνδεθειτε εκει ....Πραγματικα που τις βρισκουν τις χαζοβιολες .... τουλαχιστο να λενε περιμενετε και να συνδεουν με καποιο που ξερει τα βασικα . Εχω και αλλο τηλεφωνο να δοκιμασω χωρις updates αλλα δε μπορει να πετανε οτι μπουρδα θελουν .

Κατα τα αλλα δωστου διαφημιση ...

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
5 minutes ago, Mhlogiatros said:

Δεν υπαρχει περιπτωση εγω αηδίασα με την "τεχνικη λεπτομερεια - tip " που πανε να πουλήσουν οτι φταιει το 4G  - και να συνδεθειτε εκει ....Πραγματικα που τις βρισκουν τις χαζοβιολες .... τουλαχιστο να λενε περιμενετε και να συνδεουν με καποιο που ξερει τα βασικα .   

Κατα τα αλλα δωστου διαφημιση ...

η απαντηση ειναι πολυ απλη μια που εχω περασει απο support απλα σε πιο καλες εποχες.

α.εκπαιδευση πολυ λιγη.

β.ελαχιστο χρονο να βοηθησουν.

γ.ατομα που αλλαζουν ανα χ μηνες αφου κανεις δεν καθεται οποτε φτου και απο το μηδεν.πλεον το call center(1st level) ειναι για να σηκωνει κλησεις και οχι τοσο για να λυνει θεματα.

δ.χαμηλο μισθο για να ακους τα παντα απο τον καθε πελατη που μπορει να μην ξερει που πανε τα 4.

και στις βλαβες υπαρχουν καθυστερησεις αλλα το marketing marketing.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταλαβαινεις την αστειοτητα να σου λενε επειδη δε συνδέεται στο wifi - συνδεσου στο 4G ετσι ; Ειναι και επικινδυνοι με τρελες χρεωσεις γιατι δεν εχω προγραμμα με free data . Nα πω οτι απεγκατασταση του chrome  /  νεα εγκατασταση δε κανει τιποτα . Χρειαζεται κατι να κανει clean ολα  τα traces ; - factory reset δε θελω να κανω με τιποτα . 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
36 minutes ago, Mhlogiatros said:

Καταλαβαινεις την αστειοτητα να σου λενε επειδη δε συνδέεται στο wifi - συνδεσου στο 4G ετσι ; Ειναι και επικινδυνοι με τρελες χρεωσεις γιατι δεν εχω προγραμμα με free data . Nα πω οτι απεγκατασταση του chrome  /  νεα εγκατασταση δε κανει τιποτα . Χρειαζεται κατι να κανει clean ολα  τα traces ; - factory reset δε θελω να κανω με τιποτα . 

γενικως θα ακουσεις πολλα ωραια και απο τις 2 πλευρες.και απο τον πελατη και απο το support. ναι θελει ψαξιμο αυτο που εγινε γιατι οτι θα σβησεις τον browser δεν σημαινει οτι θα σβηστουν ολα.πολλες φορες πρεπει να πας ειτε απο τον browser ειτε απο το settings/apps για να σβησεις cache ktl. θελει δοκιμουλες δηλαδη για να δεις που θα φτιαξει.επισης περα απο Chrome μπορουσες να δοκιμαζες και με αλλο browser αν και νομιζω ειπες οτι το δοκιμασες.το λεω γιατι ο αλλος browser δεν θα ειχε αποθηκευμενα τα στοιχεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...