zio10 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Αν ισχύει και αν κάνει γύρω στα 500€ είναι σούπερ αγορά και τεχνολογικό επίτευγμα! Μακάρι!
Psaris Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 καλά ολα αυτα κανενα exclusive game ετσι ωστε να ζηλεύουμε εμείς τις pc-master-race θα βγάλει ? "(δεν μου αρεσει το halo)" 1
bedazzled Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ ξέρω ότι σας παραμυθιάζουν κανονικά...Όταν κάποια στιγμή δοκιμάσετε παιχνίδι στα 144hz θα καταλάβετε ότι πρέπει να μην ξαναπάρετε κονσόλα.Σε 1.5χρόνο λοιπόν εγώ ο κομπιουτεράκιας θα παίζω ΟΛΑ τα παιχνίδια σε 1080p στα 144fps με όλα τα γραφικά στο τέρμα και μέχρι τότε μπορεί να χρειαστεί να αλλάξω μια κάρτα γραφικών γιατί ο ι7 4ης γενιάς θα έχει μια διαφορά 3-4fps με τον ι7 7ης γενιάς, οπότε δίνω την 380 παίρνω πχ μία 580 ή όπως θα την πεί η amd/nvidia αντίστοιχα. Εσείς καθίστε μαλώστε για το ποια τον έχει μεγαλύτερο. 60fps are for peasants?
ikaruga24 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μην αρχίζετε τις γκρίνιες πάλι... οι κονσόλες σου δίνουν τρελή αξία για τα χρήματα που δίνεις, και για όσους δεν μπορούν να έχουν ένα καλο gaming PC είναι οι καλύτερες επιλογές.. Μην το κάνουμε και σε αυτό το θέμα. Έχουμε ήδη βγάλει ότι σε βάθος χρόνου το PC είναι οικονομικά πιο συμφέρον και ας έχει υψηλότερη αρχική τιμή κτήσης. Εκτός και αν το κόστος των παιχνιδιών δεν λαμβάνετε υπόψη για κάποιο λόγο.
zio10 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μην το κάνουμε και σε αυτό το θέμα. Έχουμε ήδη βγάλει ότι σε βάθος χρόνου το PC είναι οικονομικά πιο συμφέρον και ας έχει υψηλότερη αρχική τιμή κτήσης. Εκτός και αν το κόστος των παιχνιδιών δεν λαμβάνετε υπόψη για κάποιο λόγο. Συμφωνώ να μην το κάνουμε και σε αυτό το θέμα, απλά να συμπληρώσω ότι το PC συμφέρει για κάποιον που παίζει πολλά παιχνίδια. Για να είμαστε πιο ακριβείς
giorginho Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Για καποιον που παιζει λιγα παιχνιδια βεβαια δε συμφερει τιποτα... Δηλαδη 300€ (για τις τωρινες κονσολες ή ενα αντιστοιχο PC) μονο και μονο για ενα ποδοσφαιρακι ξερω γω;
zio10 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Για καποιον που παιζει λιγα παιχνιδια βεβαια δε συμφερει τιποτα... Δηλαδη 300€ (για τις τωρινες κονσολες ή ενα αντιστοιχο PC) μονο και μονο για ενα ποδοσφαιρακι ξερω γω; Υποκειμενικό είναι αυτό, για κάποιους μπορεί να αξίζει!
vste Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Πολυ ενδιαφερον αρθρο! http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2017-the-race-to-4k-how-scorpio-targets-ultra-hd-gaming 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα