Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα το laptop καινούργιο το οποίο είναι χωρίς λειτουργικό σύστημα. Το ανοίγω και δεν μπορώ με τίποτα να μπω στο BIOS. Η οθόνη που μου εμφανίζει είναι η παρακάτω:post-326143-0-34090000-1474356873_thumb.jpg

Εδώ να συμπληρώσω πως βάζω την ημερομηνία, μετά ζητάει την ώρα την βάζω και τέλος μου ζητάει να ανοίξω αρχεία από τον σκληρό αλλά τι αρχεία να υπάρχουν στον σκληρό αφού δεν υπάρχει λειτουργικό; (γράφει C:/____...)

Στην συσκευασία του laptop υπήρχε το παρακάτω DVD και ένα "βιβλίο" με οδηγίες στα Τσέχικα.

post-326143-0-09383300-1474357036_thumb.jpg   post-326143-0-84792100-1474357057_thumb.jpg

Μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει;

Τι είναι αυτό το DVD;

Το laptop:

http://www.skroutz.gr/s/8510051/Lenovo-IdeaPad-300-15ISK-i5-6200U-4GB-500GB-No-OS.html

http://www3.lenovo.com/au/en/laptops/ideapad/300-series/ideapad-300-15ISK/p/88IP3000625#tab-features

Δημοσ.

Το κουμπί δεν το βρήκα αλλά μπαίνει στο BIOS σπαμάροντας FN+F2. Μήπως ξέρεις τι είναι αυτό το CD; Υπάρχει περίπτωση να είναι τα Windows 10; Όχι ε;

Δημοσ.

Το κουμπί δεν το βρήκα αλλά μπαίνει στο BIOS σπαμάροντας FN+F2. Μήπως ξέρεις τι είναι αυτό το CD; Υπάρχει περίπτωση να είναι τα Windows 10; Όχι ε;

UEFI Shell ειναι, μην αγχωνεσαι. Ουσιαστικα bootareis ενα Linux συστημα και εκτελεις καποιες εντολες.

Εχουν γινει αρκετα server και τα κοινα PC/Notebooks :)

Δημοσ.

Δεν εχω βρει απαντηση ακομα. υποτιθεται υπαρχει ενας τροπος να κανεις το λειτουργικο να αναγνωρισει περισσοτερη μνημη αλλα τον δοκιμασα και δεν λειτουργει. η μονη υποθεση στην οποια μπορω να καταληξω ειναι οτι δεσμευει καποια μνημη για την καρτα γραφικων που χρησιμοποιει μνημη του συστηματος. δεν ειμαι 100% σιγουρος για αυτο ομως. εχω ενα στκακι μνημης απο τον λαπτοπ μου που πεθανε, ειναι DDR3 οχι DDR3L οποτε δε ξερω αν θα ειναι συμβατη. αν ειναι θα ποσταρω το ποση μνημη θα βλεπει το συστημα, σιγουρα οχι 8 γιγα (λογω του περιορισμου του λειτουργικου, αλλα αν δειχνει 4 γιγα τοτε σημαινει οτι η υποθεση μου ηταν σωστη.

Δημοσ.

Έχω τον ίδιο υπολογιστή αλλά μιας και είχα μια μνήμη 8gb την έβαλα επάνω.Σε μένα δεν φαίνεται να δεσμεύει ram για την κάρτα γραφικών

17ekJN6.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...