evagelou Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 βλεπω ακυρωσεις παλι! εγω παντως πηρα ενα λευκο...
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ασχολειστε ακομα με Microsoft κινητα;
kallidis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ασχολειστε ακομα με Microsoft κινητα; Μόνο και μόνο για το τέλειο λειτουργικό τους και την παντελή έλλειψη bloatware ΝΑΙ! 1
giorpa Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ασχολειστε ακομα με Microsoft κινητα; Ασχολείσαι εσύ. Ακόμα. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ασχολείσαι εσύ. Ακόμα. Γραφω πουθενα οτι εχω microsoft κινητο και δεν το ξερω; Μόνο και μόνο για το τέλειο λειτουργικό τους και την παντελή έλλειψη bloatware ΝΑΙ! Απο την στιγμη που η ιδια η Microsoft εχει πει οτι τα παρατησε δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστο καποιος να παρει κινητο της.
kallidis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Γραφω πουθενα οτι εχω microsoft κινητο και δεν το ξερω; Απο την στιγμη που η ιδια η Microsoft εχει πει οτι τα παρατησε δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστο καποιος να παρει κινητο της. Από τη στιγμή που δεν είχες ποτέ ασχοληθεί με κινητό Microsoft ....... δικαιολογημένη η απορία σου!
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Από τη στιγμή που δεν είχες ποτέ ασχοληθεί με κινητό Microsoft ....... δικαιολογημένη η απορία σου! Εχουν περασει αρκετα Microsoft και σαν Lumia και σαν Microsoft απο τα χερια μου αλλα πλεον δεν βλεπω λογο να ασχοληθει καποιος μαζι τους.
giorpa Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Γραφω πουθενα οτι εχω microsoft κινητο και δεν το ξερω; Γράφεις για εκείνους που θα εχουν microsoft κινητό. Και δεν ξέρεις. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Γράφεις για εκείνους που θα εχουν microsoft κινητό. Και δεν ξέρεις. Γραφω οτι δεν εχω δεν γραφω οτι ποτε δεν ειχα αλλα οταν διαβαζω οτι η Microsoft τα παρατησε οτι πολλες εφαρμογες εχουν προβλημα που λογικα δεν θα διορθωθουν ποτε απο την στιγμη που η μαμα εταιρια τα αφησε στο ελεος τους ποιος ο λογος να ασχοληθει καποιος πλεον με αυτα τα κινητα;
kallidis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Γραφω οτι δεν εχω δεν γραφω οτι ποτε δεν ειχα αλλα οταν διαβαζω οτι η Microsoft τα παρατησε οτι πολλες εφαρμογες εχουν προβλημα που λογικα δεν θα διορθωθουν ποτε απο την στιγμη που η μαμα εταιρια τα αφησε στο ελεος τους ποιος ο λογος να ασχοληθει καποιος πλεον με αυτα τα κινητα; Το ενδεχόμενο να μην ενδιαφέρεται κάποιος για τις εφαρμογές που ενδιαφέρουν τη μάζα το έχεις σκεφτεί;
WalkerSW Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Γραφω οτι δεν εχω δεν γραφω οτι ποτε δεν ειχα αλλα οταν διαβαζω οτι η Microsoft τα παρατησε οτι πολλες εφαρμογες εχουν προβλημα που λογικα δεν θα διορθωθουν ποτε απο την στιγμη που η μαμα εταιρια τα αφησε στο ελεος τους ποιος ο λογος να ασχοληθει καποιος πλεον με αυτα τα κινητα; Το hw κομμάτι παράτησε! Το λειτουργικό μια χαρά θα συνεχίσει να το εξελισει και να το ανανεώνει! Απλά παραταει πλέον το consumer κομμάτι του hw (nokia) μιας και δεν της βγήκε και θα επικεντρωθεί στο επαγγελματικό κομμάτι της υποθέσεις (surface). Μια σοβαρή συνεργασία να γίνει μεταξύ ms και Intel για mobile x86 socs που να χτυπάνε στα ίσια τους arm και θα τρέχουν την πλήρη έκδοση των Windows όπου με ένα docking το κινητό θα γίνεται ένας λειτουργικός υπολογιστής και μετά όλα τα υπόλοιπα θα είναι απλά ιστορία! 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Το ενδεχόμενο να μην ενδιαφέρεται κάποιος για τις εφαρμογές που ενδιαφέρουν τη μάζα το έχεις σκεφτεί; Σιγουρα εχω φιλο που εχει το 640 το απλο (εγω του το πουλησα) που η μοναδικη εφορμογη που χρησιμοποιει ειναι το ξυπνητηρι για να παει το πρωϊ για δουλεια.
skoulas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε παιδιά δεν έχουν όλοι τις ίδιες απαιτήσεις από τα κινητά τους...εγώ έχω lumia 435 δικαρτο με 10αρια χωρίς κολληματα και δεν μου λείπουν οι εφαρμογές γιατί απλά δεν χρησιμοποιώ...fb,PDF,office,Dropbox,2-3 mobile banking...το έχω σχεδόν 1,5 χρόνο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος...αν είχα πάρει ακόμα και κινέζο στα 45ευρο που πήρα το lumia, σήμερα πιστεύω οτι θα έτρωγε κολλήματα...οπότε προσφορές στα"παρατημένα" lumia θα τις εκτιμησω ιδιαιτέρως...
Razor_7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε παιδιά δεν έχουν όλοι τις ίδιες απαιτήσεις από τα κινητά τους...εγώ έχω lumia 435 δικαρτο με 10αρια χωρίς κολληματα και δεν μου λείπουν οι εφαρμογές γιατί απλά δεν χρησιμοποιώ...fb,PDF,office,Dropbox,2-3 mobile banking...το έχω σχεδόν 1,5 χρόνο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος...αν είχα πάρει ακόμα και κινέζο στα 45ευρο που πήρα το lumia, σήμερα πιστεύω οτι θα έτρωγε κολλήματα...οπότε προσφορές στα"παρατημένα" lumia θα τις εκτιμησω ιδιαιτέρως...Ακριβως αυτο+μεγαλύτερη ασφάλεια θεωρώ μιας που χρησιμοποιείς αρκετά τις τραπεζ.υπηρεσιες.Γενικά ο καθένας όμως όπως τον βολεύει. Εγώ π.χ. έχοντας δουλέψει wp για κάποιο διάστημα δε με βόλεψε καθόλου το store και την εκανα άλλον δεν τον απασχολεί. Αν είσαι στη δεύτερη κατηγορία πιστεύω τα wp είναι υπερτιμια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις