dolph Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Κάτοχος iPhone 6S+ και μετά την τελευταία αναβάθμιση (iOS 10.0.1) δυσκολεύονται να «πατηθούν» τα κουμπιά στην λειτουργία τηλεφώνου (εκεί που έχουμε τα Favorites-Recents-Contaxcts-Keypad-Voicemail). Δεν ξέρω αν έχει και άλλος το ίδιο πρόβλημα, και αν έχει βρεθεί κάποια ρύθμιση να διορθωθεί.
Runner25 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 σε 6 + δε παρατηρησα κατι ολα νορμαλ δουλευεουν 1
kaktos77 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Επιβεβαιώνω σε 6 όλα τέλεια με το ios 10. Δοκίμασε ένα restore, λογικά θα φτιάξει... 1
dolph Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Επιβεβαιώνω σε 6 όλα τέλεια με το ios 10. Δοκίμασε ένα restore, λογικά θα φτιάξει... Εύκολη διαδικασία ή θα χαλάσω κάνα δίωρο να σετάρω; Ευχαριστώ,
jumaru99 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν προτείνεται major updates να τα περνάμε με απλό update. Κάνε ένα restore όπως σε προέτρεψε ο kaktos77.Ευκολότατη διαδικασία είναι. Πάρε όμως ένα backup πριν. 1
kaktos77 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Εύκολη διαδικασία ή θα χαλάσω κάνα δίωρο να σετάρω; Ευχαριστώ, Μέσω iTunes πάρε backup και μετά κάνε restore as new τη συσκευή σου... 1
georgeadams Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Εύκολη διαδικασία ή θα χαλάσω κάνα δίωρο να σετάρω;Και εύκολη και θα χαλάσεις κάνα δίωρο (η διαδικασία είναι μεν εύκολη αλλά μπορεί να πάρει αρκετή ώρα) 1
dolph Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Όντως, απλή διαδικασία και νομίζω όλα τρέχουν σωστά τώρα. Να πώ και την πικρή αλήθεια, δεν μου άρεσε που χρειάστηκε να κάνω αυτή τη διαδικασία. Μου θύμισε εποχές Windows (προ 7), που η λύση σε πρόβλημα ήταν το φορμάτ. 1
kaktos77 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Όντως, απλή διαδικασία και νομίζω όλα τρέχουν σωστά τώρα. Να πώ και την πικρή αλήθεια, δεν μου άρεσε που χρειάστηκε να κάνω αυτή τη διαδικασία. Μου θύμισε εποχές Windows (προ 7), που η λύση σε πρόβλημα ήταν το φορμάτ. Οι OTA αναβαθμίσεις μπορούν μερικές φορές να βγάλουν bugs κλπ για αυτό οι περισσότεροι λένε να γίνονται μέσω iTunes, βέβαια είναι και θέμα τύχης, εγώ με το 6, είχα βάλει beta του ios 10 από τον Ιούλιο και απλώς έκανα τις νέες αναβαθμίσεις κλπ και τώρα είναι σφαίρα ακόμα και δεν έχω κάνει καν restore μέσω itunes και ούτε θα χρειαστεί από ότι βλέπω.
jumaru99 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Οι OTA αναβαθμίσεις μπορούν μερικές φορές να βγάλουν bugs κλπ για αυτό οι περισσότεροι λένε να γίνονται μέσω iTunes, βέβαια είναι και θέμα τύχης, εγώ με το 6, είχα βάλει beta του ios 10 από τον Ιούλιο και απλώς έκανα τις νέες αναβαθμίσεις κλπ και τώρα είναι σφαίρα ακόμα και δεν έχω κάνει καν restore μέσω itunes και ούτε θα χρειαστεί από ότι βλέπω. Γενικότερα είναι πως θα κάτσει στον καθένα συναρτήσει την χρήση του. Και για setup as new λένε οι περισσότεροι. Προσωπικά έχω το ίδιο setup από το πρώτο iPhone(2007) ακόμα μέχρι σήμερα(9 χρόνια) στο iPhone μου! Αλλά τα major updates πάντα με restore. 1
dolph Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Παρεμπιπτόντως, και μετά από restore, πάλι έχω το ίδιο πρόβλημα. Συμπεριφέρεται λες και οι κλήσεις είναι κάποιο βαρύ app που πρέπει να το κλείσω και να το ξανανοίξω για να ξεμπλοκάρουν και να μπορώ να πάρω τηλέφωνο... Η-ΜΑΡ-ΤΟΝ!!!
paylidis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Κάτοχος iPhone 6S+ και μετά την τελευταία αναβάθμιση (iOS 10.0.1) δυσκολεύονται να «πατηθούν» τα κουμπιά στην λειτουργία τηλεφώνου (εκεί που έχουμε τα Favorites-Recents-Contaxcts-Keypad-Voicemail). Δεν ξέρω αν έχει και άλλος το ίδιο πρόβλημα, και αν έχει βρεθεί κάποια ρύθμιση να διορθωθεί. Μου το κανει στο 5s (σα να κολλαει), στο 6 κανενα προβλημα. Καποιο bug θα ειναι
dolph Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Να ανεβάσω το θέμα πάλι, μπας και έχει βρει κανείς λύση στο πρόβλημα. Όσο νά 'ναι, είναι ένα θεματάκι να κολλάνε οι κλήσεις σε ένα τηλέφωνο μετά από ένα OS upgrade.
paylidis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν εχω βρει καμία λύση. Αναμένω update. Στο 6αρι μου παιζει κανονικα πάντως.
dolph Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Γενικά, πάντως, το iPhone 6S+ με έχει ικανοποιήσει ιδιαίτερα σαν συσκευή. Εκτός της μικρής αδυναμίας του να λειτουργήσει σωστά σαν τηλέφωνο. Αλλά μην τα θέλουμε και όλα σ' αυτόν τον κόσμο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα