Προς το περιεχόμενο

Htc one A9

kseniastos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θελω να συζητησουμε λιγο για το συγκεκριμενο κινητο. 

1) Ξερετε αν υπαρχει καποιος λογος που "παιζει" τοσο πολυ σαν μεταχειρισμενο σε μαγαζια τυπου Kaizer?

2) Επειδη ειμαι gadgetακιας, γουσταρω διαφορα features που εχει οπως fingerprint, double tap wake, htc sense, καλα ppi και 4+4 cores. Αλλα υπαρχουν και καποια πραματα που τα φοβαμαι λιγο όπως μικρη non-removable μπαταρια, 2 gb ram.

3)Επισης σκεφτομαι το μέγεθος. Γενικα μου αρεσουν τα πιο μαζεμενα κινητα( προερχομαι απο s4 mini) και γιαυτο εβαλα ανω οριο τις 5". Το θεμα ειναι οτι αυτο το κινητο ομως εχει υψος μεγαλυτερο και απο κινητο 5,2" (βλ. Α5) θα με ξενίσει λετε?

και

4) στα ίδια λεφτα παιζει το Ζ3 compact που ειναι και πιο ματζοβολο και πιο στα γουστα μου, αλλα είναι αξιοπιστο? Βεβαια δεν εχει τα fun features που περιεγραψα πιο πανω ουτε τα ιδια ppi, αλλα γενικα απο επιδωσεις θα υστερει?Ειναι πιο ψηλα χρονισμενο αλλα εχει λιγοτερους πυρηνες και δεν παιρνει αναβαθμιση στο Nougat. Τι γνωμη εχετε για τα versus specs αυτων των 2? 

σαν gadgetακιας δεν αναρωτήθηκες αν θα πάρει καμία αναβάθμισή android το Α9? να ξέρεις η htc της δίνει μονό στις ναυαρχίδες της μονό και μονό γιαυτό δεν αξίζει (όχι ότι αξίζει πχ htc 10 αυτά που ζητάει άλλα λέμε τώρα) τπτ άλλο αυτής της εταιρίας

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...