Προς το περιεχόμενο

Htc one A9

kseniastos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατι δεν το εχεις πια ομως , εκει ειναι το θεμα... διαβασα οτι το πισω πλαστικο "παιζει " και μπορει να τριζει, οτι το jack των ακουστικων χαλαει καθε τοσο, οτι το σημα μπορει να ειναι οτι ναναι και οτι η οθονη περαν του οτι δεν εχει και τα φοβερα χρωματα , ουτε ppi καιγεται κιολας... εσυ τι λες?

Το έδωσα γιατί νόμιζα ότι θα με βόλευε το μέγεθος αλλά το πούλησα στην κολλητή μου, αν δεν ήταν καλό θα το έδινα σε άγνωστο... Το μονο θεμα που έχει, είναι το καπάκι που κλείνει για να διατηρείται αδιάβροχο. Από μέσα από αυτό το καπάκι είναι η υποδοχή του καλωδίου, η σιμ και η micro sd
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το έδωσα γιατί νόμιζα ότι θα με βόλευε το μέγεθος αλλά το πούλησα στην κολλητή μου, αν δεν ήταν καλό θα το έδινα σε άγνωστο... Το μονο θεμα που έχει, είναι το καπάκι που κλείνει για να διατηρείται αδιάβροχο. Από μέσα από αυτό το καπάκι είναι η υποδοχή του καλωδίου, η σιμ και η micro sd

τι θεμα εχει δλδ?

Δημοσ.

τι θεμα εχει δλδ?

Μετά από πολλή χρήση (πάνω από ένα χρόνο), δεν κλείνει καλά αλλά κι αυτό διορθώνεται. Είτε στο αλλάζουν, είτε ψάχνεις στο YouTube και το φτιάχνεις μόνος σου
  • Like 1
Δημοσ.

Απο αυτα που μου λετε και διαβαζω νομιζω κατεληξα στο μεγεθος τουλαχιστον. Οποτε τωρα ειμαι μεταξυ Ζ3 cmpct vs Z5cmpt μεταχειρισμενο, αξιζει αραγε τα 100~ ευρω παραπανω?

Δημοσ.

Τον φοβο σου για τις ιντσες δεν μπορω να καταλαβω... γιανα παρεις κατι καλο πρεπει να ανεβεις σε ιντσες αλλιως δεν σε βλεπω καλα....τοσοι εχουν παρει που δεν μπορουσαν κι ομως το συνήθισαν.

Δημοσ.

το op2 είναι ενα απο τα 2 που είχα, το αλλο ήταν το x800, συγνώμη αλλά δεν είχα θέμα σε  κανένα απο τα 2,ουτε πιστεύω οτι έχουν θέμα οι κάτοχοι nexus 6p

http://www.e-shop.gr/kinito-xiaomi-mi-4c-lte-16gb-white-p-TEL.090320 αυτό εδώ σου κάνει? ή αυτό http://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-mi-4s

Σε nexus 6p υπαρχει throtle παντως!

1ο antutu κοντα στα 80.000

2ο 75.000

3ο 70.000

4ο 55.000

5ο 40.000

6ο ιδιο με το προηγουμενο!

Ναι ειχε γινει αρκετα ζεστο το κινητο (ισως οχι το πιο ζεστο που εχω πιασει) στο cpu -z ελεγε ηταν μεχρι 64 βαθμοι ομως (που μ φαινονται λιγοι για το ποσο ζεστο ηταν)!

Σημασια εχει ακομα και φουλ ζεστο δν ειχε προβλημα στο τρεψιμο εφαργμογων!

Μονο οταν κανω skype 1.30+ ωρα γινεται ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ζεστο(οχι ομως σαν κατι που ακουστηκαν δν μπορεις και να το πιασεις κινητο ειναι οχι ματι κουζινας, αλλα νιωθει οτι το κινητο ειναι πολυ ζεστο) και θελει κανα 5 λεπτο να συνελθει και να επαναλθει στα φυσιολογικα του!

Να πω την αληθεια ειναι πρωτη φορα που τυχαινει να μιλησω τοση ωρα skype η γνκα να κανω βαρια εργασια οποτε δν ξερω τα αλλα πως θα συμπεριφεροντουσαν οποτε πιστευω οτι πανω κατω ολα τα ιδια θα ειναι!

Στην καθημερινη λειτουργια δν το ειδα ΠΟΤΕ να κολαει ουτε να ζεστενεται σε ανησυχητικο επιπεδο νορμαλ οπως ολα τα σημερινα smartphone!

Δημοσ.

απο το x800 οταν το είχα, τα ίδια και με το op2

http://avclub.gr/forum/showthread.php/119568-Android-Phone-Benchmarks?p=1057503916&viewfull=1#post1057503916

Σε nexus 6p υπαρχει throtle παντως!
1ο antutu κοντα στα 80.000
2ο 75.000
3ο 70.000
4ο 55.000
5ο 40.000
6ο ιδιο με το προηγουμενο!

Ναι ειχε γινει αρκετα ζεστο το κινητο (ισως οχι το πιο ζεστο που εχω πιασει) στο cpu -z ελεγε ηταν μεχρι 64 βαθμοι ομως (που μ φαινονται λιγοι για το ποσο ζεστο ηταν)!
Σημασια εχει ακομα και φουλ ζεστο δν ειχε προβλημα στο τρεψιμο εφαργμογων!
Μονο οταν κανω skype 1.30+ ωρα γινεται ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ζεστο(οχι ομως σαν κατι που ακουστηκαν δν μπορεις και να το πιασεις κινητο ειναι οχι ματι κουζινας, αλλα νιωθει οτι το κινητο ειναι πολυ ζεστο) και θελει κανα 5 λεπτο να συνελθει και να επαναλθει στα φυσιολογικα του!

Να πω την αληθεια ειναι πρωτη φορα που τυχαινει να μιλησω τοση ωρα skype η γνκα να κανω βαρια εργασια οποτε δν ξερω τα αλλα πως θα συμπεριφεροντουσαν οποτε πιστευω οτι πανω κατω ολα τα ιδια θα ειναι!
Στην καθημερινη λειτουργια δν το ειδα ΠΟΤΕ να κολαει ουτε να ζεστενεται σε ανησυχητικο επιπεδο νορμαλ οπως ολα τα σημερινα smartphone!

Δημοσ.

απο το x800 οταν το είχα, τα ίδια και με το op2

http://avclub.gr/forum/showthread.php/119568-Android-Phone-Benchmarks?p=1057503916&viewfull=1#post1057503916

Το ετρεξα και μετα απο 2ωρο skype που ηταν αρκετα ζεστο και μου εβγαλε και 36.000!

Τωρα δν μπορω να το βρω το ειδα και στο youtube 10 απανοτα benchmark nexus 6p ολο και επεφτε λιγο και απο 80.000 κατασταλαψε στο 50000!

https://www.youtube.com/watch?v=igoW7FFhJG8

Oτι και να κανουμε ο 810 εχει θεματα απλα βρηκαν τροπο να τον κρατανε φαινεται πιο κρυο αυτο δν σημαινει οτι δν υπαρχει σημειο "σπασμου" που αρχιζει και πεφτει!

Και το 60.000 είναι πάρα πολύ λίγο ίσως έχουν μειώσει τις επιδώσεις του στο 70% κ έτσι δν ζεστενεται ή αργεί παρά πολύ να ζοριστει

Και έχω δει κ παρόμοιο βίντεο με απανοτα benchmark στο 6ρ που σιγά σιγά έπεφτε αλλά δν μπορω να το βρω τώρα

Δημοσ.

τα 60000 είναι με το παλιό antutu, με το νεο έβγαζε 87000, είχε θέματα ο 810 αλλά σε ορισμένες συσκευές οχι σε όλες

Το ετρεξα και μετα απο 2ωρο skype που ηταν αρκετα ζεστο και μου εβγαλε και 36.000!
Τωρα δν μπορω να το βρω το ειδα και στο youtube 10 απανοτα benchmark nexus 6p ολο και επεφτε λιγο και απο 80.000 κατασταλαψε στο 50000!

Oτι και να κανουμε ο 810 εχει θεματα απλα βρηκαν τροπο να τον κρατανε φαινεται πιο κρυο αυτο δν σημαινει οτι δν υπαρχει σημειο "σπασμου" που αρχιζει και πεφτει!
Και το 60.000 είναι πάρα πολύ λίγο ίσως έχουν μειώσει τις επιδώσεις του στο 70% κ έτσι δν ζεστενεται ή αργεί παρά πολύ να ζοριστει

Δημοσ.

Και εγω πιστευω οτι το θεμα με τις ιντσες ξεπερνιετε.

Εγω ημουν απο τους πρωτους κοντα μια 5ετια που θεωρουσα τις 4,5 ιντσες ιδανικο μεγεθος.(μαλιστα το πρωτο που εφερα απο κινα Α820 ειχε χειροτερο vfm απο το Α830(φλας κ μπροστινη καμερα με ενα 7ευρω επιπλεων)και προσπερασα το δευτερο λογο 5ιντσων οθονη).

Απο εκει και περα η χρηση του κινητου εχει αλλαξει(τουλαχιστων οσο παρατηρω στο περιβαλλων μου).

Εκει που ημασταν κανα fb και καμια ιστοσελιδα εαν χρειαστει, πλεων ειναι η κυρια πηγη διασυνδεσης.

Ειτε για δουλεια, ειτε ψυχαγωγια.

Και με το nougat ερχοντε τα διπλα παραθυρα σε ολες τις συσκευες...

Τελος οι ιντσες δεν λενε παντα την αληθεια για το μεγεθος.Το xiaomi redmi 1s (4.7') ειναι αμελητεα μικροτερο απο το lg g3(5,5') απλα το δευτερο εχει πολυ μικροτερα bezels, και μιας και συζηταμε για το z3c δεν θα μου εκανε καθολου εντυπωση εαν οι διαστασεις του ειναι μεγαλυτερες απο τα περισσοτερα σημερινα 5ιντσα.

Δημοσ.

κατοχος Z3 c απολυτα ικανοποιημενος για την ποιοτητητα κατασκευης και τις εκπληκτικες επιδοσεις του κινητου.Προσφατα κατορθωσα να κανω mirroring την οθονη του στη τηλεοραση και να βλεπω OΤΕ TV χωρις σπασιματα στο video.Ισως το επιτυγχανουν και αλλα κινητα ,αλλα το ''παλιο'' Ζ3 c κανει οτι ζηταω και δεν ειναι τυχαιο οτι μετα απο τοσο καιρο δεν εχει πεσει πολυ η αρχικη του τιμη σαν καινουργιο

• Like 1
Δημοσ.

κατοχος Z3 c απολυτα ικανοποιημενος για την ποιοτητητα κατασκευης και τις εκπληκτικες επιδοσεις του κινητου.Προσφατα κατορθωσα να κανω mirroring την οθονη του στη τηλεοραση και να βλεπω OΤΕ TV χωρις σπασιματα στο video.Ισως το επιτυγχανουν και αλλα κινητα ,αλλα το ''παλιο'' Ζ3 c κανει οτι ζηταω και δεν ειναι τυχαιο οτι μετα απο τοσο καιρο δεν εχει πεσει πολυ η αρχικη του τιμη σαν καινουργιο

Το ιδιο καταφερνω και με το ~μισης αποδοσης redmi 1s.Τελος τα κινητα κανουν cast στην αναλυση της οθονης τους,οποτε βλεπεις hd κ οχι fhd(ξερω, σχετικα μικρη διαφορα αλλα ειναι ενας απο τους λογους που περιμενω απο μερα σε μερα το note 3 pro).

Υ.γ Δεν εχω κατι εναντιον του z3c, απλα ολοι η συζητηση γινετε για να τονισω οτι δεν ειναι αυτονοητο οτι ενα κινητο με μικροτετη οθονη θα ειναι και συνολικα μικροτερο κ οτι η χρησιμοτητα μιας μεγαλυτερης οθονης ειναι υπαρκτη)

Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα συνηθειας, ειναι θεμα αισθητικης, γουστου και εργονομιας. Πρεπει να εχω ντε και καλα πανω απο 5" ? Αφου δε με βολευει ουτε μου αρεσει. Επισης ειδικα το z3c ειναι 2cm πιο μικρο σε καθε διασταση απο οποιοδηποτε 5"".

υγ Δλδ με το Z5c θα εχω multi tasking επειδη θα παρει nougat ενω με το Z3c οχι? 

Δημοσ.

3)Επισης σκεφτομαι το μέγεθος. Γενικα μου αρεσουν τα πιο μαζεμενα κινητα( προερχομαι απο s4 mini) και γιαυτο εβαλα ανω οριο τις 5". Το θεμα ειναι οτι αυτο το κινητο ομως εχει υψος μεγαλυτερο και απο κινητο 5,2" (βλ. Α5) θα με ξενίσει λετε?

Εγραψες το παραπανω και δωθηκαν λογικες απαντησεις,οτι δηλαδη ολα ειναι θεμα συνηθειας.Και στην τελικη γιαυτο υπαρχουν οι μεγαλες αλυσιδες.Περνας απο μια και βλεπεις τα κινητα πως σου καθονται στο χερι.

Πιο παλια που ηταν μοδα οι μικρες ιντσες λογω iphone οι περισσοτεροι τα ιδια λεγανε,αλλα οσο περισσοτερο καθεσαι και χρησιμοποιεις ενα κινητο κυριως για social media(και οχι μονο),τοσο περισσοτερο βλεπεις οτι χρειαζεσαι τις παραπανω ιντσες. Καθολου τυχαιο πως ολα τα φωτα πλεον στα iphone ειναι στο μεγαλυτερο 5.5ιντσες κινητο.

Δεν ειναι θεμα συνηθειας, ειναι θεμα αισθητικης, γουστου και εργονομιας. Πρεπει να εχω ντε και καλα πανω απο 5" ? Αφου δε με βολευει ουτε μου αρεσει.

Τελος εγραψες αυτο. Ειχες χρησιμοποιησει προσωπικα για καποιο διαστημα κινητο μεταξυ 5 και 5.5ιντσες δηλαδη και δεν σε βολευε?

Το μεγαλο προβλημα βεβαια ειναι και στο χρηματικο οριο αλλα νομιζω οτι η καλυτερη πλεον προταση στα χρηματα αυτα ειναι απο Xiaomi μερια αν και θελει λιγο ασχολια με rom.

Δημοσ.

Εγραψες το παραπανω και δωθηκαν λογικες απαντησεις,οτι δηλαδη ολα ειναι θεμα συνηθειας.Και στην τελικη γιαυτο υπαρχουν οι μεγαλες αλυσιδες.Περνας απο μια και βλεπεις τα κινητα πως σου καθονται στο χερι.

Πιο παλια που ηταν μοδα οι μικρες ιντσες λογω iphone οι περισσοτεροι τα ιδια λεγανε,αλλα οσο περισσοτερο καθεσαι και χρησιμοποιεις ενα κινητο κυριως για social media(και οχι μονο),τοσο περισσοτερο βλεπεις οτι χρειαζεσαι τις παραπανω ιντσες. Καθολου τυχαιο πως ολα τα φωτα πλεον στα iphone ειναι στο μεγαλυτερο 5.5ιντσες κινητο.

Τελος εγραψες αυτο. Ειχες χρησιμοποιησει προσωπικα για καποιο διαστημα κινητο μεταξυ 5 και 5.5ιντσες δηλαδη και δεν σε βολευε?

Το μεγαλο προβλημα βεβαια ειναι και στο χρηματικο οριο αλλα νομιζω οτι η καλυτερη πλεον προταση στα χρηματα αυτα ειναι απο Xiaomi μερια αν και θελει λιγο ασχολια με rom.

Δεν μπορω να καταλαβω την λογικη σου ..δλδ απαγορευεται να μην θελω κινητο πανω απο 5" ιντσες? Προφανως και εχω πιασει τετοια κινητα και τα εχω δει στο χερι μου..λες να μενω σε σπηλια? πρεπει να το συνηθισω με το ζορι?

ειναι σαν να σου λεω εχεις παει με αντρα και δεν γουσταρεις? Αφου αμα αρχισεις να πηγαινεις σιγα σιγα θα συνηθισεις και θα σου αρεσει...δλδ δεν εχεις δικαωμα να μην σου αρεσει? πρεπει απλα ειναι κατι που δεν εχεις συνηθισει?

Οποιος παιρνει golf ειναι γιατι δεν εχει συνηθισει να οδηγει passat ? αλλος λογος δεν υπαρχει? να τον βολευει για αυτο που το θελει αυτος δεν γινετα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...