kseniastos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα παιδια θελω να συζητησουμε λιγο για το συγκεκριμενο κινητο. 1) Ξερετε αν υπαρχει καποιος λογος που "παιζει" τοσο πολυ σαν μεταχειρισμενο σε μαγαζια τυπου Kaizer? 2) Επειδη ειμαι gadgetακιας, γουσταρω διαφορα features που εχει οπως fingerprint, double tap wake, htc sense, καλα ppi και 4+4 cores. Αλλα υπαρχουν και καποια πραματα που τα φοβαμαι λιγο όπως μικρη non-removable μπαταρια, 2 gb ram. 3)Επισης σκεφτομαι το μέγεθος. Γενικα μου αρεσουν τα πιο μαζεμενα κινητα( προερχομαι απο s4 mini) και γιαυτο εβαλα ανω οριο τις 5". Το θεμα ειναι οτι αυτο το κινητο ομως εχει υψος μεγαλυτερο και απο κινητο 5,2" (βλ. Α5) θα με ξενίσει λετε? και 4) στα ίδια λεφτα παιζει το Ζ3 compact που ειναι και πιο ματζοβολο και πιο στα γουστα μου, αλλα είναι αξιοπιστο? Βεβαια δεν εχει τα fun features που περιεγραψα πιο πανω ουτε τα ιδια ppi, αλλα γενικα απο επιδωσεις θα υστερει?Ειναι πιο ψηλα χρονισμενο αλλα εχει λιγοτερους πυρηνες και δεν παιρνει αναβαθμιση στο Nougat. Τι γνωμη εχετε για τα versus specs αυτων των 2?
biglinos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Νομίζω λίγο πολύ έχεις δώσει τις απαντήσεις στον εαυτό σου...τα HTC με το sense ui είναι άλλο πράγμα ειλικρινά,για μένα το καλύτερο ui ever!!!Απροβληματιστο,εύχρηστο και εργονομικό όσο πάει,αν και το m9 που είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω με απογοήτευσε λίγο γιατί σου έδινε την εντύπωση ότι κρατάς στα χέρια σου πυρηνικό αντίδραστηρα... Από την άλλη το z3 υπάρχει λόγος που είναι ακόμα περιζητητο...λόγω των επιδόσεων του Πάντως εγώ θα επέλεγα A9 μόνο και μόνο λόγω της αναβάθμισης σε nougat αυτό θα σου δώσει ένα κινητό με περιθώρια να το κρατήσεις παραπάνω... 1
κουξκουκ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Είχα περίπου 9 μήνες πριν το z3c ποτε μα ποτε δεν μου κόλλησε η μπαταρία του ήταν φοβερή τα μόνο μυονεκτηματα που είχε για εμενα ήταν η οθονή και τα χρώματα του που ήταν πολύ ψύχρα και το κακό ακουστικό λόγο αδιαβροχοποιήσεώς,η Sony έχει δώσει και pure android MM σε αυτό χωρίς να χάνεις την εγγύηση του ,από την άλλη δεν έχω δοκιμάσει ακόμα καμια φορα HTC και αυτό το μοντέλο που λες δείχνει ωραίο μην κόλλας στην ραμ όσες συσκευές είχα με 2-3 g ποτε μου δεν αντιμετώπισα προβλημα
Fulgore Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα παιδια θελω να συζητησουμε λιγο για το συγκεκριμενο κινητο. 1) Ξερετε αν υπαρχει καποιος λογος που "παιζει" τοσο πολυ σαν μεταχειρισμενο σε μαγαζια τυπου Kaizer? 2) Επειδη ειμαι gadgetακιας, γουσταρω διαφορα features που εχει οπως fingerprint, double tap wake, htc sense, καλα ppi και 4+4 cores. Αλλα υπαρχουν και καποια πραματα που τα φοβαμαι λιγο όπως μικρη non-removable μπαταρια, 2 gb ram. 3)Επισης σκεφτομαι το μέγεθος. Γενικα μου αρεσουν τα πιο μαζεμενα κινητα( προερχομαι απο s4 mini) και γιαυτο εβαλα ανω οριο τις 5". Το θεμα ειναι οτι αυτο το κινητο ομως εχει υψος μεγαλυτερο και απο κινητο 5,2" (βλ. Α5) θα με ξενίσει λετε? και 4) στα ίδια λεφτα παιζει το Ζ3 compact που ειναι και πιο ματζοβολο και πιο στα γουστα μου, αλλα είναι αξιοπιστο? Βεβαια δεν εχει τα fun features που περιεγραψα πιο πανω ουτε τα ιδια ppi, αλλα γενικα απο επιδωσεις θα υστερει?Ειναι πιο ψηλα χρονισμενο αλλα εχει λιγοτερους πυρηνες και δεν παιρνει αναβαθμιση στο Nougat. Τι γνωμη εχετε για τα versus specs αυτων των 2? 1)Τι εννοεις μεταχειρισμενο απο Kaizer?Στο skroutz καινουργιο/σφραγισμενο ειναι 2)4+4cores αγαπητε δεν λεει απολυτως τιποτα.Ξερεις ποσοι 4πυρηνοι πατανε αρκετους απο αυτους που βλεπεις και γραφουν στο skroutz 8πυρηνους? 3)Δεν υπαρχει καμια συγκριση.Το Z3 compact απο πλευρας ιντσων ειναι κατηγορια απο μονο του.Και αυτο εχει το αρνητικο και της μικροτερης αναλυσης οθονης φυσικα αλλα οπως ανεφερες και του οτι δεν θα παρει αναβαθμιση. 4)Παντως στα χρηματα αυτα σαν συνολικο πακετο απο τις καλυτερες αγορες ειναι το Nexus 5x που δεν ξερω γιατι το εχεις βγαλει απεξω. Πολυ μετρια συσκευη συνολικα το A9(για να μην πω κακη για τα λεφτα της).Ομορφη ειναι,εχει και το sense Ui αλλα μεχρι εκει. Απο τις μεγαλυτερες πατατες που εχει βγαλει η HTC τα τελευταια χρονια.Πατα εξελιξη τιμης και δες με τι τιμη ηρθε στην Ελλαδα και Ευρωπη το εν λογω κινητο.Πραγματικα για γελια.
kseniastos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 1)Τι εννοεις μεταχειρισμενο απο Kaizer?Στο skroutz καινουργιο/σφραγισμενο ειναι 2)4+4cores αγαπητε δεν λεει απολυτως τιποτα.Ξερεις ποσοι 4πυρηνοι πατανε αρκετους απο αυτους που βλεπεις και γραφουν στο skroutz 8πυρηνους? 3)Δεν υπαρχει καμια συγκριση.Το Z3 compact απο πλευρας ιντσων ειναι κατηγορια απο μονο του.Και αυτο εχει το αρνητικο και της μικροτερης αναλυσης οθονης φυσικα αλλα οπως ανεφερες και του οτι δεν θα παρει αναβαθμιση. 4)Παντως στα χρηματα αυτα σαν συνολικο πακετο απο τις καλυτερες αγορες ειναι το Nexus 5x που δεν ξερω γιατι το εχεις βγαλει απεξω. Πολυ μετρια συσκευη συνολικα το A9(για να μην πω κακη για τα λεφτα της).Ομορφη ειναι,εχει και το sense Ui αλλα μεχρι εκει. Απο τις μεγαλυτερες πατατες που εχει βγαλει η HTC τα τελευταια χρονια.Πατα εξελιξη τιμης και δες με τι τιμη ηρθε στην Ελλαδα και Ευρωπη το εν λογω κινητο.Πραγματικα για γελια. 1)οτι στα kaizer παιζει πολυ μεταχειρισμενο Α9 σε σχεση με αλλα κινητα και ρωταω μηπως υπαρχει καποιος λογος για αυτο. Τωρα τι σχεση εχει αυτο που λες οτι στο σκρουτζ υπαρχει σφραγισμενο και καινουριο δεν ξερω. Προφανως θα υπαρχει και καινουριο. 2)ναι αυτο το ξερω , απλα το ανεφερα 3)Παιρνωντας compact κινητο ξερω οτι θα συμβιβαστω στην αναλυση, αυτο που ρωταω ειναι αν το Z3 υπερτερει σε επιδωσεις ή τουλαχιστον αν δεν υστερει 4) οπως ειπα και πριν εχω βαλει ανω όριο τις 5". το νεξους 5χ ειναι στις 5,2" και παρ'οτι ειναι οντως πολυ καλο κινητο και με στοκ αντροιντ ειναι πολυ μεγαλο για τα γουστα μου. 4+) για τα λεφτα που πρωτοβγηκε το Α9 οντως δεν αξιζε αλλα τωρα ειναι στα 270 (240 μεταχειρισμενο με 2 χρονια ακομα εγγυηση σχεδον του κουτιου) και πιστευω οτι δεν το λες και πατατα, ουτε απο αποψη οθονης ουτε απο UI ουτε απο επιδωσεις, για τα λεφτα που εχει ΤΩΡΑ παιζει πολυ δυνατα στις 5" Νομίζω λίγο πολύ έχεις δώσει τις απαντήσεις στον εαυτό σου...τα HTC με το sense ui είναι άλλο πράγμα ειλικρινά,για μένα το καλύτερο ui ever!!!Απροβληματιστο,εύχρηστο και εργονομικό όσο πάει,αν και το m9 που είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω με απογοήτευσε λίγο γιατί σου έδινε την εντύπωση ότι κρατάς στα χέρια σου πυρηνικό αντίδραστηρα... Από την άλλη το z3 υπάρχει λόγος που είναι ακόμα περιζητητο...λόγω των επιδόσεων του Πάντως εγώ θα επέλεγα A9 μόνο και μόνο λόγω της αναβάθμισης σε nougat αυτό θα σου δώσει ένα κινητό με περιθώρια να το κρατήσεις παραπάνω... Το m9, που ειναι επι της ουσιας το ιδιο χωρις fingerprint , με λιγο καλυτερη καμερα και μπαταρια, γιατι σου αφησε αυτη την εντυπωση? Εννοεις οτι υπερθερμαινωτανε?
biglinos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι αυτό ακριβώς!!!Ακόμα και με πλοήγηση στο ίντερνετ ανεβάζε θερμοκρασίες χωρίς βέβαια να μου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα,βέβαια μην ξεχνάμε ότι αυτό ηταν/είναι πρόβλημα του snapdragon 810 σε όλες τις συσκευές απλά στο m9 λόγω του αλουμινενιου περιβληματος το πρόβλημα ώρες ώρες ήταν ανυποφορο (με δυσκολία υποφερες να το κρατάς στα χερια)αυτός ήταν και ο μόνος λόγος που το αποχωριστηκα...κατά τα άλλα άψογο! 1
Fulgore Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 1)οτι στα kaizer παιζει πολυ μεταχειρισμενο Α9 σε σχεση με αλλα κινητα και ρωταω μηπως υπαρχει καποιος λογος για αυτο. Τωρα τι σχεση εχει αυτο που λες οτι στο σκρουτζ υπαρχει σφραγισμενο και καινουριο δεν ξερω. Προφανως θα υπαρχει και καινουριο. 2)ναι αυτο το ξερω , απλα το ανεφερα 3)Παιρνωντας compact κινητο ξερω οτι θα συμβιβαστω στην αναλυση, αυτο που ρωταω ειναι αν το Z3 υπερτερει σε επιδωσεις ή τουλαχιστον αν δεν υστερει 4) οπως ειπα και πριν εχω βαλει ανω όριο τις 5". το νεξους 5χ ειναι στις 5,2" και παρ'οτι ειναι οντως πολυ καλο κινητο και με στοκ αντροιντ ειναι πολυ μεγαλο για τα γουστα μου. 4+) για τα λεφτα που πρωτοβγηκε το Α9 οντως δεν αξιζε αλλα τωρα ειναι στα 270 (240 μεταχειρισμενο με 2 χρονια ακομα εγγυηση σχεδον του κουτιου) και πιστευω οτι δεν το λες και πατατα, ουτε απο αποψη οθονης ουτε απο UI ουτε απο επιδωσεις, για τα λεφτα που εχει ΤΩΡΑ παιζει πολυ δυνατα στις 5" Το m9, που ειναι επι της ουσιας το ιδιο χωρις fingerprint , με λιγο καλυτερη καμερα και μπαταρια, γιατι σου αφησε αυτη την εντυπωση? Εννοεις οτι υπερθερμαινωτανε? 1)Θα τα επιστρεψανε τωρα που ειδανε οτι επεσε πολυ η τιμη του μπας και βγαλουν κανενα φραγκο και προφανως και εμειναν απουλητα 4)Οχι παλι δεν αξιζει το A9 στα χρηματα αυτα. Στα 270ευρω υπαρχουν αλλα καλυτερα κινητα οπως το Huawei p9 lite,Nexus 5x,Moto G4 plus,xiaomi redmi και παει λεγοντας. Με full hd οθονη και μπαταρια 2150 δεν παει πουθενα το A9 οπως και με τον αδυναμο επεξεργαστη και γραφικα που εχει. Πριν λιγο καιρο στα ιδια χρηματα επαιζε το m9 που ειναι 10φορες καλυτερο σαν κινητο.
leo066 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 όχι, δεν είναι πρόβλημα του 810 σε ολες τις συσκευές, είναι πρόβλημα του 810 ατα m9 και flex 2, δυο συσκευές με τον 810 είχα και δεν είχαν κανένα πρόβλημα Ναι αυτό ακριβώς!!!Ακόμα και με πλοήγηση στο ίντερνετ ανεβάζε θερμοκρασίες χωρίς βέβαια να μου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα,βέβαια μην ξεχνάμε ότι αυτό ηταν/είναι πρόβλημα του snapdragon 810 σε όλες τις συσκευές απλά στο m9 λόγω του αλουμινενιου περιβληματος το πρόβλημα ώρες ώρες ήταν ανυποφορο (με δυσκολία υποφερες να το κρατάς στα χερια)αυτός ήταν και ο μόνος λόγος που το αποχωριστηκα...κατά τα άλλα άψογο!
biglinos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 όχι, δεν είναι πρόβλημα του 810 σε ολες τις συσκευές, είναι πρόβλημα του 810 ατα m9 και flex 2, δυο συσκευές με τον 810 είχα και δεν είχαν κανένα πρόβλημαΚι όμως το φαινόμενο παρατηρήθηκε και σε xperia z3+ και one plus2 κλπ...Τυχαίο δε δεν βρίσκω το γεγονός ότι ενώ στα s6 προβλέποταν η εισαγωγή του συγκεκριμένου επεξεργαστή τελευταία στιγμή προτιμηθηκε ο exynos...
kseniastos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 1)Θα τα επιστρεψανε τωρα που ειδανε οτι επεσε πολυ η τιμη του μπας και βγαλουν κανενα φραγκο και προφανως και εμειναν απουλητα 4)Οχι παλι δεν αξιζει το A9 στα χρηματα αυτα. Στα 270ευρω υπαρχουν αλλα καλυτερα κινητα οπως το Huawei p9 lite,Nexus 5x,Moto G4 plus,xiaomi redmi και παει λεγοντας. Με full hd οθονη και μπαταρια 2150 δεν παει πουθενα το A9 οπως και με τον αδυναμο επεξεργαστη και γραφικα που εχει. Πριν λιγο καιρο στα ιδια χρηματα επαιζε το m9 που ειναι 10φορες καλυτερο σαν κινητο. Εχω εξηγησει 2 φορες οτι δεν θελω να ξεπερασω το οριο των 5" και παρολαυτα και τις 2 φορες ολα τα κινητα που προτινεις ειναι πανω απο 5,2". Δηλαδη πως αλλιως πρεπει να το πω? με μαθηματικα ισως γινει πιο αντιληπτο <=5"... Παμε παλι τωρα, πες μου παρακαλω καποιο κινητο στα 270 με τα specs το Α9 και μεγεθος ισο η μικροτερο απο αυτο. Πραγματικα δεν θελω να το παρω το Α9 γιατι ονως η μπαταρια ειναι ξεφτιλα αλλα δεν με βοηθας.
leo066 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 το op2 είναι ενα απο τα 2 που είχα, το αλλο ήταν το x800, συγνώμη αλλά δεν είχα θέμα σε κανένα απο τα 2,ουτε πιστεύω οτι έχουν θέμα οι κάτοχοι nexus 6p Κι όμως το φαινόμενο παρατηρήθηκε και σε xperia z3+ και one plus2 κλπ...Τυχαίο δε δεν βρίσκω το γεγονός ότι ενώ στα s6 προβλέποταν η εισαγωγή του συγκεκριμένου επεξεργαστή τελευταία στιγμή προτιμηθηκε ο exynos... http://www.e-shop.gr/kinito-xiaomi-mi-4c-lte-16gb-white-p-TEL.090320 αυτό εδώ σου κάνει? ή αυτό http://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-mi-4s Εχω εξηγησει 2 φορες οτι δεν θελω να ξεπερασω το οριο των 5" και παρολαυτα και τις 2 φορες ολα τα κινητα που προτινεις ειναι πανω απο 5,2". Δηλαδη πως αλλιως πρεπει να το πω? με μαθηματικα ισως γινει πιο αντιληπτο <=5"... Παμε παλι τωρα, πες μου παρακαλω καποιο κινητο στα 270 με τα specs το Α9 και μεγεθος ισο η μικροτερο απο αυτο. Πραγματικα δεν θελω να το παρω το Α9 γιατι ονως η μπαταρια ειναι ξεφτιλα αλλα δεν με βοηθας.
Fulgore Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Αυστηρα σε 5ιντσα μονο σε Xiaomi redmi 3/
kseniastos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτες ειναι επιλογες που οντως ανταποκρινονται στις απαιτησεις μου. Απλα σε πρωτη φαση θα προτιμουσα πιο mainstream brands. Βασικα ειχα σχεδον καταληξει στο z3 αλλα διαβασα κριτικες στο σκρουτζ και καταλαβα οτι υποφερει απο αστοχιες υλικων και γενικα εχει στανταρ μικροπροβληματακια που σου σπανε τα νευρα περα απο την παλαιοτητα του ειναι ηδη ανασταλτικος παραγωντας. Βλεπω ας πουμε τωρα μετα απο τις προτροπες σας οτι δινουν καποια παιδια εδω το Htc m9 στα 240~ ευρω αλλα αμα ειναι να τιγανιζω πατατες δεν ψηνομαι ασε που δεν εχει και fingerprint (για double tap δεν ξερω). Βασικα θα ηθελα το nexus 5x σε 4,7 " ιδανικα με κανα 270αρι μαξιμουμ. δεν πιστευω οτι ζηταω πολλα απλα οι εταιριες εχουν αφησει τις λιγες ιντσες πλεον.
vchristod84 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 3)Παιρνωντας compact κινητο ξερω οτι θα συμβιβαστω στην αναλυση, αυτο που ρωταω ειναι αν το Z3 υπερτερει σε επιδωσεις ή τουλαχιστον αν δεν υστερει Επειδή το είχα, να ξέρεις ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα το Ζ3 compact ακόμα και από πιο καινούριες συσκευές σε επιδόσεις. Είναι πυραυλοκινητο σε μινιόν συσκευασία
kseniastos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδή το είχα, να ξέρεις ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα το Ζ3 compact ακόμα και από πιο καινούριες συσκευές σε επιδόσεις. Είναι πυραυλοκινητο σε μινιόν συσκευασία γιατι δεν το εχεις πια ομως , εκει ειναι το θεμα... διαβασα οτι το πισω πλαστικο "παιζει " και μπορει να τριζει, οτι το jack των ακουστικων χαλαει καθε τοσο, οτι το σημα μπορει να ειναι οτι ναναι και οτι η οθονη περαν του οτι δεν εχει και τα φοβερα χρωματα , ουτε ppi καιγεται κιολας... εσυ τι λες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα