Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας,

προσφατα χαλασε το κινητο μου και χρειαζεται επειγοντως να το αντικαταστησω αλλα δεν εχω ιδεα για το τι κυκλοφορει, διαθετω μεχρι 300 κατι ευρω. Σκεφτομουν στην τελικη να επαιρνα το iphone 5s αν δεν βρω τιποτα αλλο , plz help  :shifty:  :shifty:  :shifty:  :shifty:

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Πες μας μερικα στοιχεία. Γιατι το θες, τι δουλευεις πιο πολυ, ιντσες κλπ. Για να σου πουμε απόψεις

Δημοσ.

δεν εχω συγκεκριμενες απαιτησεις απλως θελω ενα καλο κινητο με καλη αναλυση, ηχειο κτλπ 

350 το 6p, άριστο ήχο και πάρα πολύ καλή οθόνη.

Είναι 5.7 ίντσες βέβαια που το κατατάσσει στα πολύ μεγάλα.

Αν δεν έχεις θέμα με το μέγεθος, πας εδώ.

Δημοσ.

350 το 6p, άριστο ήχο και πάρα πολύ καλή οθόνη.

Είναι 5.7 ίντσες βέβαια που το κατατάσσει στα πολύ μεγάλα.

Αν δεν έχεις θέμα με το μέγεθος, πας εδώ.

Το redmi note 3 pro, σε τι μας χαλάει για να το προτείνουμε στο φίλο; Πρέπει να χαλάσει όλο το μπάτζετ του;
Δημοσ.

Το redmi note 3 pro, σε τι μας χαλάει για να το προτείνουμε στο φίλο; Πρέπει να χαλάσει όλο το μπάτζετ του;

Είπα εγώ κάτι τέτοιο?

Εγώ πρότεινα το 6p που έχω ψαχτεί λίγο με αυτό.Με το note 3 δεν έχω ασχοληθεί. Ο καθένας προτείνει ό,τι κρίνει σωστό.

• Like 2
Δημοσ.

Σου ειπαν τα παιδια τη γνωμη τους θα σου πω και τη δικιά μου. Ερχομενος απο lg flex2 (καλο εκτός μπαταρια-οθονη) πηγα σε xiaomi note 3 pro, μεσα σε ενα μηνα το εδωσα, δεν εχει καλη καμερα και ολη την ωρα ασχολούμουν με rom-miui, νομιζω δεν κανει για σενα. Πηρα τωρα το 6p και δεν τρελάθηκα, πολυ μεγαλο και δεν εχει πολλα πράγματα που θα ηθελα απο ενα κινητό, να μην το αναλύσω. Προσφατα πηρα στη γυναίκα μου το a5 2016, ακομα δεν εχω βρει κατι κακο στο συγκεκριμένο κι επειδή φαίνεσαι και οχι πολυ γνωστης στο αντικείμενο πιστευω ενα a5 2016 η ενα j7 θα σε υπερκαλυψει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...