Grumandel Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 1)Καλησπέρα,ειμαι κάτοχος lg g4 και σκέφτομαι να το αλλάξω. Το budget μου ειναι γυρω στα 350-400 ευρω καθως πιστευω οτι παραπάνω ειναι υπερβολή. Σε αυτα τα λεφτά τι θα μου προτείνατε; Θα ηθελα να ειναι τουλαχιστον 5,2 ιντσες και να βγαζει καλες φωτογραφίες (μερα-νυχτα) 2)Θα ηθελα πολυ ενα Note (θα μου πειτε ομως,ειναι μεγαλυτερο του budget σου)..Εστω οτι... Αξιζει το Νοτε 5; η να περιμενω να βγει το 7 για να πέσει κιαλλο η τιμη του 5; Δεν με ενδιαφερει να εχει αποσπόμενη μπαταρια η επέκταση μνήμης. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
mahone1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ετσι οπως τα λες εισαι για oneplus 3 ομως δεν νομιζω πως θα δεις μεγαλη διαφορα με τα χρηματα που ζητας σε σχεση με το g4...οποτε σου πρότεινω να μεινεις εκει που εισαι εκτος αν ανεβασεις budget....
Ntelosxxx Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Θα απογοητευτείς στην κάμερα εκτως αν πας σε ενα g5-s7. Γιαυτο προτείνω να το κρατήσεις λιγο ακομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα