Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου, θα κοιτάξω και θα επιστρέψω.. δε νομίζω να ξεμπερδέψω εύκολα από αυτό το πρόβλημα...

Και βρήκα και αυτό Link.png Site: εδώ

και λένε ότι :

I uninstalled the driver and restarted it.........

its perfect now

​δηλαδή αμα κανεις uninstall το driver θα λυθεί το πρόβλημα

Η συμβουλή για να κάνεις uninstall driver του Bluetooth δώθηκε από ειδικό των windows.Με την προϋπόθεση ότι έτσι θα σου κάνει reconnect,επανασύνδεση το Bluetooth.Δεν εχεις να χάσεις κάτι.Για μένα κάνε πρώτα αυτό και μετά κοίτα τα εργαλεία που σου πρότεινα στο προηγούμενο post.

Δημοσ.

Για να είναι επιλέξιμη η απενεργοποίηση των οδηγών θέλει να είσαι στο λογαριασμό του διαχειριστή του υπολογιστή αλλιώς δεν διαθέτεις τέτοιο δικαίωμα.

Μετά κάνε επανεκκίνηση για να εγκαταστήσει οδηγούς για τη συσκευή. 

Δημοσ.

Μάλλον έχει προβλημα στο registry αλλά και άλλοι λόγοι μπορούν να προκαλέσουν error 45 δες  Link.png Site: εδώ

Υπάρχουν πολλά tools που φτιαχνουν τα errors όπως το avg tune up.

Το πρόγραμμα που μου πρότεινες για την registry είναι επι πληρωμή επομένως δεν μπορώ να το χρησιμποιήσω...

Το άλλο που μου πρότεινες για uninstall ποια επιλογή πρέπει να κάνω uninstall γιατί τα είχα σβήσει και τα 6 στην εικόνα την προηγούμενη που είχα επισυνάψει και όταν είχα κάνει επαννεκίνηση δεν μου είχε βρει καθόλου bluetooth ούτε καν στο device manager ως απανεργοποιημένο..

Έτσι αναγκάστηκα να κάνω restore τον υπολογιστή για να μου ξαναεμφανιστούν και πάλι απενεργοποιημένα..

Σε παρακαλώ βρες μου μία λύση γιατί δεν μπορώ άλλο χωρίς ηχεία αλλά και τα ασύρματα ακουστικά μου,,

Δημοσ.

Το πρόγραμμα που μου πρότεινες για την registry είναι επι πληρωμή επομένως δεν μπορώ να το χρησιμποιήσω...

Το άλλο που μου πρότεινες για uninstall ποια επιλογή πρέπει να κάνω uninstall γιατί τα είχα σβήσει και τα 6 στην εικόνα την προηγούμενη που είχα επισυνάψει και όταν είχα κάνει επαννεκίνηση δεν μου είχε βρει καθόλου bluetooth ούτε καν στο device manager ως απανεργοποιημένο..

Έτσι αναγκάστηκα να κάνω restore τον υπολογιστή για να μου ξαναεμφανιστούν και πάλι απενεργοποιημένα..

Σε παρακαλώ βρες μου μία λύση γιατί δεν μπορώ άλλο χωρίς ηχεία αλλά και τα ασύρματα ακουστικά μου,,

Το avg tune up σε αφήνει να διορθώσεις την πρώτη φορα τα προβλήματα μετα το κάνεις απεγκατάσταση αφου βρεί τα errors και τα λύσει.θα το βρείς Link.png Site: εδώ

Τώρα θα πατήσεις δεξι κλικ στην Atheros και θα πατήσεις properties όπως στην εικονα :

sdfsdfsdf1.png

Μετά θα πας driver και εκει εχει επιλογή uninstall driver όπως στην εικόνα τελευταία επιλογή που είναι και πες μου τι έγινε.

Untitled2.png

Δημοσ.

Το avg tune up σε αφήνει να διορθώσεις την πρώτη φορα τα προβλήματα μετα το κάνεις απεγκατάσταση αφου βρεί τα errors και τα λύσει.θα το βρείς Link.png Site: εδώ

Τώρα θα πατήσεις δεξι κλικ στην Atheros και θα πατήσεις properties όπως στην εικονα :

sdfsdfsdf1.png

Μετά θα πας driver και εκει εχει επιλογή uninstall driver όπως στην εικόνα τελευταία επιλογή που είναι και πες μου τι έγινε.

Untitled2.png

Να κάνω λοιπόν uninstall driver?

Δημοσ.

Ναι δεν βλέπω καλύτερη επιλογή εκτός από αυτό.

Ωραία φίλε μου το κάνω, ποιο είναι το αμέσως επόμενο βήμα;

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μετά από πολύ καιρό επιστρέφω συνεχίζοντας να έχω το πρόβλημα, δεν διορθώθηκε ποτέ απλά αποφάσισα να συνδέσω τα ακουστικά με καλώδιο..

Τα έκανα φίλε μου αυτά που μου είχες πει και συνεχίζει να μην αναγνωρίζεται το ρουφιάνικο το bluetooth...

Καμιά άλλη ιδέα έχεις εσύ ή οποιοσδήποτε μας διαβάζει;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πρόσφατα είχα παρόμοιο πρόβλημα με bluetooth σε λάπτοπ μετά από αναβάθμιση σε windows 10.

Ήταν απενεργοποιημένο και δεν μπορούσα να το ενεργοποιήσω με τίποτα. Έκανα απεγκατάσταση τους οδηγούς. Στη συνέχεια, ενώ επιτέλους ενεργοποιήθηκε, δεν μπορούσε να κάνει ζεύξη με καμία συσκευή από αυτές που ήταν αποθηκευμένες. Τις έσβησα όλες και έκανα εκ νέου ζεύξη, και όλα καλά μέχρι στιγμής.

Δημοσ.

Από αυτά που διάβασα, καταλαβαίνω πως το πρόβλημα παρουσιάστηκε μόλις έκανες update τους οδηγούς του bluetooth. Επομένως,κάνε απεγκατασταση των οδηγών του bluetooth (atheros) με τον τρόπο που σου έδειξε ο kwstaskara. Στη συνέχεια, και αφού κάνεις επανεκκίνηση, θα εγκατασταθούν αυτόματα οι οδηγοί. Μην τους κάνεις update. Αν στο bluetooth φαίνονται αποθηκευμένες συσκευές (π.χ. ηχεία), τα σβήνεις και προσπαθείς να κάνεις εκ νέου ζεύξη ανάμεσα στη συσκευή και τον υπολογιστή.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Δεν έχει βρει άκρη ακόμα παίδες και είχα βαρεθεί και τα είχα παρατήσει..

Έχω συνδέσει ενσύρματα τα ηχεία αλλά αυτό δεν είναι λύση τους προβλήματος..

Έχει κάτι άλλο κάποιος να προτείνει;; 

:wacko:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...