dgts Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα σας παιδιά,, Απο χθες έχει χαθεί το εικονίδιο στα δεξιά του bluetooth αλλά και μέσα από τις ρυθμίσεις και το search. Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω; Σας παρακαλώ, έχω τρελαθεί καθώς δεν παίζουν τα ασύρματα ηχεία μου τώρα... Ότι κι αν δοκίμασα απο το ιντερνετ που διάβαζα για λύση του προβλήματος δεν έπιασε...
thepoint Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Στο όλες οι ρυθμίσεις > συσκευές > συνδεδεμένες συσκευές εκεί θα το βρεις. Κάτω στο ίδιο μενού έχει το διαχείριση συσκευών. Είχε η μητρική αυτό το bluetooth ή το πρόσθεσες εσύ; ....... για το εικονίδιο θα πας στην εξατομίκευση > γραμμή εργασιών και κλικ στο εικονίδια που εμφανίζονται στη γραμμή εργασιών για επιλογή.
dgts Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν το είχα προσθέσει εγώ και συνεχίζει να μ η ν υπάρχει εκεί που μου είπες να πάω
thepoint Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Πρόσεξες αυτό που συμπλήρωσα παραπάνω για το εικονίδιο; Το βρήκες το αντίστοιχο για το bluetooth που υπήρχε για να δεις τι μπορείς να κάνεις με τις ρυθμίσεις του;
dgts Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Στην διαχείριση συσκευών υπάρχει? Εμφανίζεται σαν disable αν δεν κάνω λάθος, Πρόσεξες αυτό που συμπλήρωσα παραπάνω για το εικονίδιο; Το βρήκες το αντίστοιχο για το bluetooth που υπήρχε για να δεις τι μπορείς να κάνεις με τις ρυθμίσεις του; Δεν μου εμφανίζει καμία επιλογή για bluetooth... δεν ξέρω τι έπαθε βρε γαμώτο! Και απ ότι διάβασα το πάθαν πολλοί χρήστες στα windows10.. Δεν είχε αναφερθεί ποτέ ξανά στο forum ?
kwstaskara Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι κλασικό πρόβλημα αυτό στα Windows συμβαίνει. Πηγαίνεις από control panel συσκευές βρίσκεις το Bluetooth και κάνε disable και μετά enable και κάνε restart 1
dgts Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι κλασικό πρόβλημα αυτό στα Windows συμβαίνει. Πηγαίνεις από control panel συσκευές βρίσκεις το Bluetooth και κάνε disable και μετά enable και κάνε restart Τι ωραία τι καλά... το έκανα και τώρα δεν εμφανίζoται καν... Πως μπορώ να τα ξανακάνω enable?
thepoint Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ενεργοποίηση σε τι στη εμφάνιση του εικονιδίου το περιγράφω πιο πάνω, ενεργοποίηση στο bluetooth από τη διαχείριση συσκευών. Αν δεν φαίνεται και με επανεκκίνηση κάνε από το ίδιο μενού στη διαχείριση συσκευών θα το βρεις κατάργηση του οδηγού του bluetooth και επανεκκίνηση περίμενε λίγο να κάνει το λειτουργικό την εγκατάσταση τους αν δεν φαίνεται πάλι και είναι ενεργοποιημένο κάνε χειροκίνητα ενημέρωση στα windows για να πάρει τους οδηγούς..
kwstaskara Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Τι ωραία τι καλά... το έκανα και τώρα δεν εμφανίζoται καν... Πως μπορώ να τα ξανακάνω enable? Πας πίνακας ελεγχου μετα πας διαχείριση συσκευών και μετα βρίσκεις την Bluetooth συσκευή πατάς disable και μετα παλι δεξι κλικ enable και μετα κάνε restart Στην περίπτωση σου είναι η qualcom Atheros αυτην θα κανεις enable και disable
dgts Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Πας πίνακας ελεγχου μετα πας διαχείριση συσκευών και μετα βρίσκεις την Bluetooth συσκευή πατάς disable και μετα παλι δεξι κλικ enable και μετα κάνε restart Στην περίπτωση σου είναι η qualcom Atheros αυτην θα κανεις enable και disable Δεν υπάρχει τέτοια επιλογή παρά μόνο οι εξής: Update Driver Software.. Uninstall... Scan for hardware changes... Properties... Νιώθω ότι τα έχω δοκιμάσει όλα ρε παιδιά και δεν λύνετε το κωλοπρόβλημα.. 3η μέρα σήμερα και δεν μπορώ να βρω λύση... Να σας ενημερώσω πως ο υπολογιστής που έχω είναι της Lenovo, ούτε μήνα που τον αγόρασα, και είχα χρησιμοποιήσει το bluetooth για να συνδέσω ηχεία της Creative και κάποια ασύρματα ακουστικά μου χωρίς κανένα πρόβλημα για 2 εβδομάδες.. Μπήκα και στη σελίδα της Lenovo για να κατεβάσω ότι update υπάρχει για τα bluetooth αλλά όταν πήγα να το σετάρω το αρχείο μου εμφάνισε ένα μήνυμα που έλεγε: (δείτε φωτογραφία) Όμως εγώ ποτέ δεν αποσύνδεσα κάτι απλά να ενημερώσω πως είχα καταργήσει όλες τις ανενεργές επιλογές που μου εμφάνιζε στο bluetooth στη διαχείριση συσκευών.. Επίσης είχα μπει και στα services επέλεγα automatic και μια επιλογή από τη 2η καρτέλα αλλά κανένα αποτέλεσμα x...
kwstaskara Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Εμενα εχει αυτην την επιλογή να δες εδω: Αλλά αφού είπες ότι έχει properties πήγαινε εκει (μιλάω για την qualcom)και μετά driver η αν είναι στα ελληνικά το μενού θα το έχει σαν οδηγος.Και εκεί εχει disable και enable.κανε disable και μετα enable και μετα restart. Κάπως ετσι θα είναι :
dgts Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν με αφήνει να το κάνω disable.. δεν ξέρω πραγματικά τι γίνεται... έχω κάνει update driver , βασικά δεν χρειαζόταν ήταν ήδη ενημερωμένο...
kwstaskara Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μάλλον έχει προβλημα στο registry αλλά και άλλοι λόγοι μπορούν να προκαλέσουν error 45 δες Site: εδώ Υπάρχουν πολλά tools που φτιαχνουν τα errors όπως το avg tune up. 1
dgts Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μάλλον έχει προβλημα στο registry αλλά και άλλοι λόγοι μπορούν να προκαλέσουν error 45 δες Site: εδώ Υπάρχουν πολλά tools που φτιαχνουν τα errors όπως το avg tune up. Σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου, θα κοιτάξω και θα επιστρέψω.. δε νομίζω να ξεμπερδέψω εύκολα από αυτό το πρόβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα