normal40 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Μια βοηθεια ρε παιδια για να φτιαξω ενα Βιογραφικο για την γυναικα μου. Επισης να ανοιγει με ολα τα προγραμματα στο ιντερνετ καφε για να κανω την εκτυπωση ευκολα.
enlightened Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Το europass είναι πολύ καλό https://europass.cedefop.europa.eu/el/documents/curriculum-vitae 1
Makaros1994 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Καταρχάς υπάρχουν έτοιμα πρότυπα βιογραφικών στο ίντερνετ. Αν ψάξεις "CV templates" ή "resume templates" θα σου βγάλει πολλά. Τα ανοίγεις με κάποιον επεξεργαστή κειμένου, όπως το Microsoft Word, το συμπληρώνεις με τα στοιχεία που θες και το αποθηκεύεις. Η πιο συνηθισμένη μορφή ηλεκτρονικών εγγράφων είναι η PDF. Ανοίγει ακόμη και με τον browser, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην το διαβάσει κάποιος υπολογιστής. Άλλες μορφές μετά είναι οι ".DOC" και ".DOCX". Η διαφορά τους είναι ότι το PDF δεν μπορείς να το επεξεργαστείς μετά τη δημιουργία του, ενώ τα άλλα δύο μπορείς. Οπότε αν θες αποθήκευσέ το και με στις δύο μορφές, ώστε τη μία (PDF) να την εκτυπώνεις και την άλλη (DOC) να την επεξεργάζεσαι όποτε χρειάζεται. Αν θες να ετοιμάσεις κάτι πιο απλό ή δεν έχεις κάποιον καλό επεξεργαστή κειμένου, γράψε στο σημειωματάριο του υπολογιστή και αποθήκευσε με κατάληξη ".txt". Αλλά δε θα στο πρότεινα, γιατί θα είναι πολύ πενιχρό και δε θα κάνει τη δουλειά που θες να κάνει. Καλύτερα να κάτσεις σε υπολογιστή με Word. Συμβουλές για το τι να γράψεις και τι όχι δε μπορώ να σου δώσω, γιατί ούτε εγώ ξέρω. Εδώ έχει αρκετά πρότυπα. Σύνδεσμος 1
normal40 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Καταρχάς υπάρχουν έτοιμα πρότυπα βιογραφικών στο ίντερνετ. Αν ψάξεις "CV templates" ή "resume templates" θα σου βγάλει πολλά. Τα ανοίγεις με κάποιον επεξεργαστή κειμένου, όπως το Microsoft Word, το συμπληρώνεις με τα στοιχεία που θες και το αποθηκεύεις. Η πιο συνηθισμένη μορφή ηλεκτρονικών εγγράφων είναι η PDF. Ανοίγει ακόμη και με τον browser, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην το διαβάσει κάποιος υπολογιστής. Άλλες μορφές μετά είναι οι ".DOC" και ".DOCX". Η διαφορά τους είναι ότι το PDF δεν μπορείς να το επεξεργαστείς μετά τη δημιουργία του, ενώ τα άλλα δύο μπορείς. Οπότε αν θες αποθήκευσέ το και με στις δύο μορφές, ώστε τη μία (PDF) να την εκτυπώνεις και την άλλη (DOC) να την επεξεργάζεσαι όποτε χρειάζεται. Αν θες να ετοιμάσεις κάτι πιο απλό ή δεν έχεις κάποιον καλό επεξεργαστή κειμένου, γράψε στο σημειωματάριο του υπολογιστή και αποθήκευσε με κατάληξη ".txt". Αλλά δε θα στο πρότεινα, γιατί θα είναι πολύ πενιχρό και δε θα κάνει τη δουλειά που θες να κάνει. Καλύτερα να κάτσεις σε υπολογιστή με Word. Συμβουλές για το τι να γράψεις και τι όχι δε μπορώ να σου δώσω, γιατί ούτε εγώ ξέρω. Εδώ έχει αρκετά πρότυπα. Σύνδεσμος Σε ευχαριστω...γιατι νομιζεις ξερω τι να γραψω εγω ; Λογικα θα γραψω που εχει δουλεψει και τα στοιχεια της. Οποτε εσυ προτεινεις να το γραψω στο ιντερνετ καφε και οχι στο σπιτι ετσι ; Δεν εχω στον υπολογιστη μου κανενα προγραμμα word κλπ Το europass είναι πολύ καλό https://europass.cedefop.europa.eu/el/documents/curriculum-vitae σε ευχαριστω φιλος, ειμαι εντελως ασχετος με τετοια θεματα , ασχετη και η Γυναικα μου οποτε.. 1
sistah Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Το europass είναι πολύ καλό https://europass.cedefop.europa.eu/el/documents/curriculum-vitae Για τα πανηγυρια ειναι. Ειδικα αυτοι που δεν κανουν τον κοπο να αφαιρεσουν το σημα του Europass ειναι αξιοι της μοιρας τους. Μακρια απο το europass, υπαρχουν πολυ καλυτερα templates με καλυτερη δομη και πιο ομορφα.
normal40 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Για τα πανηγυρια ειναι. Ειδικα αυτοι που δεν κανουν τον κοπο να αφαιρεσουν το σημα του Europass ειναι αξιοι της μοιρας τους. Μακρια απο το europass, υπαρχουν πολυ καλυτερα templates με καλυτερη δομη και πιο ομορφα. δεν ξερω αν ειναι για τα πανηγυρια παντως παιδια θελω κατι ελληνικο για να βγαλω ακρη και να τ φτιαξω.
enlightened Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Για τα πανηγυρια ειναι. Ειδικα αυτοι που δεν κανουν τον κοπο να αφαιρεσουν το σημα του Europass ειναι αξιοι της μοιρας τους.Μακρια απο το europass, υπαρχουν πολυ καλυτερα templates με καλυτερη δομη και πιο ομορφα. Τι αντιπροτεινεις;
sistah Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μια καλη ερευνα στο google για καλη δομη του βιογραφικου, και μετα ενα απο τα 400+ που προτεινε ο normal40. Προσωπικα πιστευω οτι το βιογραφικο δεν ειναι 5 λεπτα δουλεια, ουτε βαρεμενο copy paste του europass γιατι ετσι πανε στον καδο χωρις καν να διαβαστουν. Το βιογραφικο ειναι μια πρωτη εντυπωση αυτου που θελεις να πουλησεις, αν ειναι copy paste ή ενα γελοιο word χωρις format, πιστευεις θα δειξεις καλη εικονα? 1
sam75 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Κάποια πρόταση και για εμένα; Υπάρχει κάπου έτοιμη φόρμα ; εγώ θέλω να στείλω στο εξωτερικό. Πρέπει να προσέξω κάτι;
Makaros1994 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Έχουν ανοιχτεί πολλά παρόμοια θέματα στο forum. Δείτε εδώ. 1
normal40 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Έχουν ανοιχτεί πολλά παρόμοια θέματα στο forum. Δείτε εδώ. εκανα δουλεια τελικα μια χαρα ολα,πηρα μια ετοιμη φορμα εβαλα στοιχεια και τελος. Βγηκε καλο το βιογραφικο και ηδη πηραν αρκετα τηλεφωνα. Σας ευχαριστω ολους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα