Razor_7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Γιατί να πάρω αυτό το ρολόι, αντί να πάρω Smartwatch DZ09 με κανένα 12€ ή ΝΟ.1 G5 με 22€ ή και πολλά αλλα κινέζικα...Αν βγει π.χ. το galaxy s7 στα 300Ε που αδιαμφισβητητα αποτελεί προσφορά θα έρθεις εσύ και θα πεις "και γιατί να μην πάρω το elephone στα 200;". Δεν έχει καμία σχέση το αν κάτι είναι αντικειμενικα προσφορά βάσει της τιμής και της θέσης του στην αγορά με την καταναλωτική σου προτίμηση ως προς το προϊόν αυτό ή ανταγωνιστικά αυτού. Ας τα ξεχωρίσουμε επιτέλους αυτά.
xristoslet Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Αν βγει π.χ. το galaxy s7 στα 300Ε που αδιαμφισβητητα αποτελεί προσφορά θα έρθεις εσύ και θα πεις "και γιατί να μην πάρω το elephone στα 200;". Δεν έχει καμία σχέση το αν κάτι είναι αντικειμενικα προσφορά βάσει της τιμής και της θέσης του στην αγορά με την καταναλωτική σου προτίμηση ως προς το προϊόν αυτό ή ανταγωνιστικά αυτού. Ας τα ξεχωρίσουμε επιτέλους αυτά. Δεν αμφισβήτησα την ύπαρξη προσφοράς, απλά το ρολόι που έχει η προσφορά σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του, δεν αξίζει πιστεύω τα χρήματα αυτά, πόσο μάλλον και τα χρήματα που κόστιζε πριν. Αρα ατυχές το παράδειγμά σου. Dimzi εχω πάρει κι εγώ διάφορα κινέζικα smartwatches για μένα αλλά και για φίλους. Εντάξει δεν λέω οτι ήταν όλα τέλεια, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το να χάλασε το ρολόι σου από υγρασία είναι λογικό να μην στο αλλάζουν αφού δεν είναι αδιάβροχο.
Exploticon Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Αν βγει π.χ. το galaxy s7 στα 300Ε που αδιαμφισβητητα αποτελεί προσφορά θα έρθεις εσύ και θα πεις "και γιατί να μην πάρω το elephone στα 200;". Δεν έχει καμία σχέση το αν κάτι είναι αντικειμενικα προσφορά βάσει της τιμής και της θέσης του στην αγορά με την καταναλωτική σου προτίμηση ως προς το προϊόν αυτό ή ανταγωνιστικά αυτού. Ας τα ξεχωρίσουμε επιτέλους αυτά. το παραδειγμα σου ειναι ακυρο εκτος αν το pebble ειναι καποιο μεγαλο brand σαν την samsung στα κινητα 1
panormou13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 το παραδειγμα σου ειναι ακυρο εκτος αν το pebble ειναι καποιο μεγαλο brand σαν την samsung στα κινηταΑυτο ακριβως ειναι για τα smartwatch τα pebble. Απο πισω εχουν πολυ μεγαλη υποστηριξη και απειρες εφαρμογες.εγω εχω το pebble steel χρυσο με χρυσο μπρασελε και ειναι κοσμιμα και 10 μερες μπαταρια 1
deadp Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Άλλαξε η τιμή όταν ανέβηκε ξανά το site τους. Ελπίζω ο Red να παραλάβει κανονικά.
Red21 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μεχρι στιγμης η παραγγελια μου ειναι στασιμη.....θα δουμε!!χαχα
millboc Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Αν παραγγείλουμε από το επίσημο site: https://www.pebble.com/buy-pebble-smartwatch, να περιμένουμε τελωνείο??? Γνωρίζει κανείς???
Red21 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Λοιπον ενημερωση μεσω εμαιλ απο το καταστημα για την παραγγελια μου!!! Το προιον εχει εξαντληθει και θα παραλαβω σε μια εβδομαδα!! Παρολο που η τιμη αλλαξε στα 127 ευρω θα παραλαβω στα 80 που το παρηγγειλα μου ειπαν!!! Τωρα πως βγαινουν να πουλανε φθηνοτερα απο την ιδια την Pebble η απο το amazon (μου εχει κανει εντυπωση)....ενας θεος ξερει!!! Καταφερε κανεις αλλος να παραγγειλει??
deadp Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Για να ρωτήσω, το pebble υποστηρίζει ελληνικά;
telikiasmenos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Για να ρωτήσω, το pebble υποστηρίζει ελληνικά; Ναι!
millboc Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Αν παραγγείλουμε από το επίσημο site: https://www.pebble.com/buy-pebble-smartwatch, να περιμένουμε τελωνείο??? Γνωρίζει κανείς??? Τελικά γνωρίζει κανείς αν πληρώνουμε τελωνείο αν παραγγείλουμε από το επίσημο site? Στέλνει από Ευρώπη???
zio10 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Για να ρωτήσω, το pebble υποστηρίζει ελληνικά; Ναι! Επίσημα νομίζω όχι. Πρέπει να βάλεις εφαρμογή ή να περάσεις άλλο firmware. 1
Nathan Drake!! Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα παιδια.Να κανω μια ερωτηση;Γνωριζει κανεις αν το Pebble Classic ειναι συμβατο με Blackberry?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα