mafiozoskotsos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Εφόσον και στα δυο ρουτερ έχεις το ίδιο πρόβλημα κανένα ρουτερ δε θα λύσει το πρόβλημα θα πρέπει να δηλώσεις βλάβη στον ΟΤΕ...
poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 το ρουτερ της forthnet δούλεψε το μόνο που είδα σε διαφορά με το speedport 2i το ping από 13 πήγε 21 και όλα τα άλλα είναι ακριβώς ίδια το download speed 8.50 και το upload speed 0.67 και όταν μια συσκευή συνδέετε στο wifi το ping από (ingame 60) πετάγεται στα 200-300-400...Το hol δεν λέει να συνδεθεί με τίποτα...άρα προτείνετε μου ένα καλό ρουτερ που να μην έχω τέτοια προβλήματα η και να καλυτερέψει το ίντερνετ μου και να γλιτώσω από τα "μανισια" ρουτερ μέχρι 60-70 (αν έχετε να προτείνετε και ποιο φτηνώ!!) και τα 2 ρουτερ τα zte ειναι για πεταμα.δεν ειναι για τετοια χρηση καν.σε ρουτερ διαλεγεις ειτε asus ειτε tp link σε αυτα τα λεφτα.επισης το θεμα ταχυτητας μαλλον το βλεπεις απο speedtest αντι για να κανεις download απο καποιο καλο site για αυτο μαλλον ειναι λιγοτερο.επισης εσυ να εισαι με καλωδιο ethernet και οχι wireless γιανα παρεις το max. Εφόσον και στα δυο ρουτερ έχεις το ίδιο πρόβλημα κανένα ρουτερ δε θα λύσει το πρόβλημα θα πρέπει να δηλώσεις βλάβη στον ΟΤΕ... εφοσον σε download speeds ειναι προς το κανονικο δεν θεωρειται προβλημα της γραμμης αφου μονος του λεει οτι αυτο γινεται με το ping οταν συνδεθει αλλο pc.επισης απο το speedport 2 entry Πηγε σε 2 χειροτερα που ειναι τα zte 108hn.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα