Προς το περιεχόμενο

Έθνος Κάφρων-οι ελληνες θεατες

darkwing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

re paidia ti pate sta village...

ok kales aithouses alla so fucking what otan oi tainies pou paizontai einai kata 99% hollywodiana blockbuster malakias.

Gia ton arxonta den krino giati den mou aresei genikotera i epiki fantasia sti logotexnia kai den tha eimai antikeimenikos.

Omos genika village pigaino 2-3 fores to xrono kai sinithos to metaniono (perissotero gia tis tainies kai to koino, oi aithouses einai onots korifees)

Ftiaxte mia mikri aithousoula me filous se kapoio xoro kai arxiste na vlepete tis tainies sas ekei (me 1500-1800 euro exete kati kalo gia arxi)...

crAss

Δημοσ.
re paidia se tetoia erga pou pate kai vlepete einai fysiko na ginontai ayta

to ergo an den kanw lathos apeythinetai se paidikes hlikies :D :D

Οπότε αν κρίνω από την ωριμότητα του post σου το είδες στην πρεμιέρα και αναφωνούσες 'O Legolas, O Legolas';

Δημοσ.

siga mhn paw na dw tetoies ahdeies

sto mega pou edeikse kapoio prin kamia evdomada antexa mish ora na dw apo periergia gia to ntoro pou ginetai, kai molis eida kati nanous kati magous kai kati xionates allaksa kanali

sorry gia osous toys aresoun tetiou eidous erga

Δημοσ.

Τα ίδια και χθες το βράδυ που είδα την ταινία στο Αθήναιον . Καθόταν δίπλα μου 1 ζευγάρι (μικροί σε ηλικία) και όλο σχολιάζανε . Η κοπελιά ήταν πολύ στούρνος . Όλο γελάκια και ηλιθιότητες ήτανε . Τέσπα πάντως ήταν πολύ πιο ήρεμα από ότι ήταν στις άλλες ταινίες .

Δημοσ.
siga mhn paw na dw tetoies ahdeies

sto mega pou edeikse kapoio prin kamia evdomada antexa mish ora na dw apo periergia gia to ntoro pou ginetai' date=' kai molis eida kati nanous kati magous kai kati xionates allaksa kanali

sorry gia osous toys aresoun tetiou eidous erga[/quote']

Esy den eisai apo keina ta palikaria pou sto alli thread legane oti fxaristithikan pio polyna klaine me ton DiCaprio kai tin Bridges Jones wannabe??

Δημοσ.

oxi akrivws

eixa pei oti to ena einai gia koritsakia kai to allo gia nhpia

apla ston titaniko pou me to zori me phgane na dw (meta apo 4 mhnes provolis)

mou aresan MONO ta efe (h ypothesh htan gia koritsakia mono)

to allo den antexa na to dw para mono thn prwth mish ora sto MEGA

(genika oti exei sxesh me tainies pou anaferontai sto parelthon to sixainomai

to etos 2004 na vlepw maxes me spathia kai akontia einai ligo asteio)

Δημοσ.

Η γνώμη μου είναι ότι όταν πηγαίνεις σε κινηματογράφο, δηλ ένα δημόσιο χώρο πρέπει και να περιμένεις ομαδικές αντιδράσεις στην αίθουσα. Αν θες να δεις κάτι μόνος, πούλα το αμάξι και πάρε home cinema να το δεις μόνος, ή πούλα το έπιπλο που κρύβει τον τοίχο που θα στήσεις την οθόνη του home cinema που θα πάρεις. Τώρα κάτι μ@λ@κ** που σκούζουν μες την αίθουσα τα σχόλιά τους (αλλά εμένα πολύ σπάνια μου έτυχε κάτι τέτοιο) θέλουν εκπαραθύρωση. Αλλά να γελάμε όλοι μαζί ή να φωνάζουμε όλοι μαζί νομίζω είναι μέρος της γοητείας του σινεμά.

Δημοσ.

Η δική μου γνώμη είναι ότι όταν κάποιος βρίσκεται σε ένα δημόσιο χώρο όπως ο κινηματογράφος, πρέπει να σέβεται τους άλλους. Το μόνο που μπορώ να δεχτώ, είναι το γέλιο σε σκηνές όμως, που είναι αστείες και το γέλιο έρχεται αυθόρμητα.

Αν κάποιος θέλει να έχει συμπεριφορά κάφρου, ας πάει στο γήπεδο όπου τα τελευταία χρόνια φαίνεται ότι όλα επιτρέπονται (και συγχωρούνται).

Δημοσ.

Αλλά με τέτοιο σύστημα παιδείας...

Το μόνο που παράγει πλέον η κοινωνίας μας είναι παίχτες reality.

Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι κάπως έτσι.

(Υ.Γ. και οδηγούς-καμικάζι θα πρόσθετα εγώ.)

Το κακό στον κινηματογράφο είναι ότι γέλια και λοιπά ΔΕΝ βγαίνουν τις περισσότερες φορές αυθόρμητα, παρά χαζο-επίτηδες από κάποιους για επίδειξη τι άραγε? ότι είναι υπεράνω της ταινίας?

Θα συμφωνήσω όμως ότι οι ομαδικές αντιδράσεις είναι μέσα στο παιχνίδι. ΌΧΙ όμως και τα μεμονωμένα επαναλαμβανόμενα περιστατικά που απλώς ενοχλούν.

Πάντως έχω αρχίσει και πιστεύω ότι ο κόσμος *φοβάται* να αφήσει τον εαυτό του να παρασυρθεί από μια ταινία, να δεθεί με τους πρωταγωνιστές, να συγκινηθεί, να τη ζήσει βρε παιδί μου στην τελική. Γι'αυτό και αυτές οι χαζομάρες πολλές φορές.

Βέβαια για να είμαι ειλικρινής αυτό που λέω δεν το έχω παρατηρήσει μόνο στον κινηματογράφο, αλλά επειδή ίσως έχει κάποια σχέση με αυτά που συζητάμε, το αναφέρω.

Δημοσ.

Υπερβολικός? Κάφρος?? Αν δεν υπήρχε η υπάρχουσα νομοθεσία θα τους σκότωνα! Πήγα να δω το τρίτο μέρος μιας ταινίας που αντιπροσωπεύει ένα βιβλίο, έναν κόσμο που μελετάω από 12 χρονών! Έναν κόσμο από κάποιον που δημιούργησε 9 διαφορετικές γλώσσες με γραμματική και συντακτικό και που όποτε έβρισκε χρόνο στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο έγραφε το Silmarillion στα χαρακώματα! Έβλεπα μια καλή προσπάθεια μεταφοράς αυτού του κόσμου στην οθόνη, εγώ και τόσοι άλλοι που χρόνια φανταζόμασταν τους εαυτούς μας να έχουν μια θέση σε αυτόν τον πλούσιο κόσμο! ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΣΟΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΑΛΟΥΧΗΘΗΚΑ? ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΝΑ ΧΛΕΥΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ?

Λυπάμαι. Η εγκράτεια μου σβήνει μαζί με τους τρόπους μου σε τέτοιες περιπτώσεις. Ίσως το βλέπω πολύ συναισθηματικά. Ίσως όποιος έφαγε το γεμάτο μπουκάλι στον σβέρκο θα έπρεπε να σκεφτεί πως υπάρχουν άτομα που σκέφτονται όπως εγώ.

Απ' την άλλη, ίσως όντως να είμαι κάφρος και υπερβολικός. Το σίγουρο είναι πως θα το ξανάκανα, ξανά και ξανά και ξανά χωρίς διακρίσεις για κανένα ακαλλιέργητο ζώο. Και ας με πούνε τραμπούκο. Εγώ θα με αποκαλώ απλώς "δίκαιο".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...