Προς το περιεχόμενο

Έθνος Κάφρων-οι ελληνες θεατες

darkwing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
george:Tin sygrisi tin ekana mono gia Marousi.Den ixera ti paizei Renti

Γι' αυτό έβαλα και τα στοιχεία για το Μαρούσι ;)

Εκεί όμως φαίνονται λίγο μπερδεμένα τα πράγματα: η 8 & η 9 έχουν THX αλλά όχι DTS (που έχουν η 1 & η 10). Μάλλον η 9 είναι καλύτερη πάντως...

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σύγκριση μεταξύ DTS και THX δε μπορεί να γίνει, απλούστατα διότι δεν μιλάμε για κάτι παρόμοιο! Βέβαια έτσι που τα παρουσιάζουν σήμερα, με μια αράδα από...αρχικά άντε να βγάλει ο κόσμος άκρη.

Το DTS είναι το "άλλο" ρεύμα που κονταροχτυπιέται με το Dolby Digital για την πρωτοκαθεδρία στο ΣΥΣΤΗΜΑ ήχου των κινηματογραφικών αιθουσών (και σαλονιών βεβαίως βεβαίως :D ).

Το ΤΗΧ δεν αντιπροσωπεύει ΚΑΝΕΝΑ σύστημα ήχου, αντίθετα πρόκειται για την *ποιότητα* του συστήματος κάθε αίθουσας, και αποδίδεται σε αυτές που ανταποκρίνονται σε ορισμένες προδιαγραφές που ονομάζονται THX. Επομένως όταν λέμε ότι μία αίθουσα έχει THX δε σημαίνει τίποτα παραπάνω από το γεγονός ότι πληροί αυτές τις προδιαγραφές όσον αφορά την ποιότητα του ηχοσυστήματος ΚΑΙ της εικόνας .

Αντίθετα, μπορούμε να κάνουμε άπειρες συγκρίσεις και ακροάσεις μεταξύ των συστημάτων Dolby Digital & DTS.

:D

Δημοσ.

Παιδιά ο λόγος που έκανα post είναι οι θεατές και όχι η αίθουσα.

Απλά το Village προσφέρει κάποια οπτικοακουστικά στάνταρντ ικανά για να απολαύσεις τέτοιου είδους θέαμα.

Τι να τα κάνεις όμως όταν υπάρχει μόνιμη οχλοβοή που πηγάζει από την ασέβεια στους άλλους και στη τέχνη (κινηματογραφική και λογοτεχνική μιας και πρόκειται για μεταφορά βιβλίου).

Αλλά με τέτοιο σύστημα παιδείας...

Το μόνο που παράγει πλέον η κοινωνίας μας είναι παίχτες reality.

Δημοσ.

Όσοι ήταν στην πρεμιέρα στις 9 χθές στο Village Αμαρουσίου ενδέχεται να άκουσαν την τρυφερή φωνούλα μου που αναφώνησε "ΣΚΑΣΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥ" απευθυνόμενος σε μια αξιολάτρευτη κοπέλα.

Επίσης ελπίζω να μην πέτυχε αθώο το μισοάδειο μπουκάλι που πέταξα σε έναν αξιαγάπητο χειροκροτητή την ώρα της μονομαχίας με τον Nazgul.

Death to peace.

Δημοσ.

ego pali me afta pou diabazo edo kai afta pou mou eipan kati filarakia pou pigan cinema xtes edo stin kozani ta idia xalia pantou.

telika tha pao tin deytera to mesimeri stin 5.30 na ime monaxoulis na goustaro!!!!

Δημοσ.
Όσοι ήταν στην πρεμιέρα στις 9 χθές στο Village Αμαρουσίου ενδέχεται να άκουσαν την τρυφερή φωνούλα μου που αναφώνησε "ΣΚΑΣΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥ" απευθυνόμενος σε μια αξιολάτρευτη κοπέλα.

Επίσης ελπίζω να μην πέτυχε αθώο το μισοάδειο μπουκάλι που πέταξα σε έναν αξιαγάπητο χειροκροτητή την ώρα της μονομαχίας με τον Nazgul.

Death to peace.

THEOS :P

ego eipa se mia pou milage sto til paleotera na to klisei i tha tis to valo ston kolo :P

Δημοσ.

Πήγα στην πρώτη πρώτη προβολή στο μαρούσι ώρα 3. Το κοινό ήταν πολύ ήσυχο. Ενθουσιάστηκε πολύ στην ακροβατική σκηνή με το λέγκολας και χειροκρότησε.

Δημοσ.

vlepontas ta parapano post kai eidika tou lucifer anarothitika poso apexei to kafriliki ton dipla me to kafriliki to diko mas.

mpravo re c, petakses mpoukali mesa stin aithousa...aporo pos tin glitoses.mallon den se katalave kaneis.

Δημοσ.

Καλα πολυ πονεμενη ιστορια ολα αυτα. Ειμουνα στο master & commander και ο μαλακακος μπροστα πηρε τηλεφωνο το κολλητο του να του πει οτι η ταινια λεει.

Νομιζω οτι ειναι θεμα παιδειας απο το σπιτι. Καφροι γονεις βγαζουν καφρους παιδια. Μου φαινεται οτι καλο ειναι και τα σινεμα να εχουν μπραβους μεσα και να πετανε εξω τον καθε καραγκιοζη. Εγω δινω εως και 10 € εισητηριο για τετοια ευκολια :D

Δημοσ.
Μου φαινεται οτι καλο ειναι και τα σινεμα να εχουν μπραβους μεσα και να πετανε εξω τον καθε καραγκιοζη. Εγω δινω εως και 10 € εισητηριο για τετοια ευκολια :D

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο :evil: :evil: :evil: :)

Δημοσ.

Και εγώ παραλίγο να πνίξω δυο βλαμμένες που καθόντουσαν μπροστά μου, οι οποίες "σχολίαζαν" όποτε έβλεπαν τον Aragorn & τον Legolas... :roll:

Material Defender 1032

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...