Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας στο pc με τα χαρακτηριστικά που επισυνάπτω έχω ένα θεματάκι με την 750 Ti. μάλλον... στο νετ που έψαξα και σε άλλα φόρουμ υπάρχουν πολλές γνώμες κυρίως για αλλαγή driver αλλά ακόμα και προβληματική κάρτα... εντάξει το μηχάνημα δεν είναι και τόσο δυνατό αλλά είναι 1 χρόνο έπαιζα wow με τις ώρες στα 60-90 fps και δεν μου έκλεισε ποτέ . Και adventure games στα medium γραφικά [cryis ktl]. Τις τελευταίες βδομάδες μου το έβγαλε αυτά σε παιχνίδια που δεν είναι "αγορασμένα". Soma και riseoftombrider. Λέτε να φταίει αυτό ;

post-248223-0-34227800-1474306133_thumb.png

Δημοσ.

καλησπέρα σας στο pc με τα χαρακτηριστικά που επισυνάπτω έχω ένα θεματάκι με την 750 Ti. μάλλον... στο νετ που έψαξα και σε άλλα φόρουμ υπάρχουν πολλές γνώμες κυρίως για αλλαγή driver αλλά ακόμα και προβληματική κάρτα... εντάξει το μηχάνημα δεν είναι και τόσο δυνατό αλλά είναι 1 χρόνο έπαιζα wow με τις ώρες στα 60-90 fps και δεν μου έκλεισε ποτέ . Και adventure games στα medium γραφικά [cryis ktl]. Τις τελευταίες βδομάδες μου το έβγαλε αυτά σε παιχνίδια που δεν είναι "αγορασμένα". Soma και riseoftombrider. Λέτε να φταίει αυτό ;

Και εμενα η windforce 2x 750ti μου κανε ακριβως τα ιδια σε ακυρες στιγμες,ειτε σε παιχνιδια,ειτε σε απλο browsing 99% ειναι θεμα drivers,εμενα λυθηκε απο 2 εκδοσεις και μετα drivers.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...