Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρίσκομαι στη σπάνια περίπτωση που το διεθνές διαδίκτυο δεν μπορεί να μου απαντήσει για κάτι όσο και αν γκούγκλαρα.

Ψάχνω να βρω αν οι κάρτες SD έχουν μηχανισμό wear leveling (όπως οι SSD) ή δεν έχουν. Αυτό έχει σημασία διότι σε κάποιες ακριβές σχετικά κάρτες μου (64-128GB) γράφω συχνά μερικά GB και τις αδειάζω. Χωρίς wear leveling αυτό μπορεί να καταπονήσει πολύ τις αρχικές περιοχές της μνήμης.

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Δες Εδώ στο Risks of reformatting και γενικά αν θες να μάθεις περισσότερα γκούγκλαρε αυτό

Αν και δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα μιας και αφού πλέον δίνουν 10 χρονιά και εφ' όρου ζωής εγγύηση λίγο δύσκολο να πάθουν κάτι σύντομα η τουλάχιστον όχι για αυτόν τον λόγο. 

Δημοσ.

Πιο πολύ με ενδιαφέρει η απώλεια δεδομένων μιας και οι SD δεν έχουν ανίχνευση λαθών.

Εχω γκουγκλάρει εκτενώς και απλά δε βρίσκω οριστική απάντηση, κάποιοι λένε ότι έχουν αλλά εξαρτάται από τους κατασκευαστές, και οι καλοί έχουν αλλά οι κακοί δεν έχουν, χωρίς όμως συγκεκριμένα στοιχεία.

Δημοσ.

Από ότι κατάλαβα και εγώ έχει να κάνει και με τον κατασκευαστή άλλα και από το σύστημα αρχείων πάντως για κάτι ποιο σίγουρο μπορείς ρωτήσεις με ένα email στην κατασκευάστρια εταιρεία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...