Προς το περιεχόμενο

Mi Max 32/3 global edition @ 169.5 euros@ aliexpress μονο 20/9/2016 [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατι δεν το βαζεις αγγελια;

καλα λες ξεμυαλιστηκα..χαθηκε να σε ειχα διαβασει πριν;

κριμα κ εδωσα κ 174 ευρω δεν τα λες κ λιγα!επεσα με τα μουτρα ουτε οτι εχει 6 μηνες εγγυηση αντι των 12 των κινεζομαγαζων ηξερα.

Αν εχει μονο 6 μηνες εγγυηση σιγα την προσφορα με 10 ευρω επιπλεον το εχουν σοβαρα μαγαζια με 12 μηνες εγγυηση.

Δημοσ.

ειναι φθορα παιδια καθως μενω επαρχια αρα κουριερ μονο ασε που θαρχισουν τα :"το παιρνω στα 10 ευρω ενδιαφερεσαι;" B)

απο τη μια οι κινεζοι απο την αλλη τα αλανια ποσο να αντεξω; :-D

σκεφτομαι να ζητησω partial refund και να ριξω ισα την τιμη απο τα 173 που το πηρα ωστε και το παιδι που θα το παρει να το παρει φτηνα κ μαλλον θα το φτιαξει κι ολας γιατι πιστη ορκιζεστε στο φορουμ της xiaomi ολοι :shock: μαλλον μπορει να φτιαχτει.

κ γω να τελειωνω

οπως τα ειπε το παιδι νωριτερα.

σαν συσκευη νομιζω ουτε τους 12 μηνες χρειαζεται εγγυηση ειμαι σιγουρη του "Αγαθοκλη" θα του βγει θηριο σε μενα βγηκε αυτο εξαρχης ολα τα αλλα ειναι τελεια.ειδικα οι χαρτες που με ενδιεφεραν.

Δημοσ.

Επαρχια που; μπορει να ενδιαφερθει καποιος εκει κοντα σου και να μην τον πειραζει καθολου που δεν δουλευει το λεντακι παραδειγμα εμενα δεν με αποσχολει το αν εχω λεντ ειδοποιησεις η οχι.

Δημοσ.

αντι για partial refund ξερετε αν μπορω να ζητησω πχ 30 ευρω για το φτιαξιμο-να κανω δηλαδη accept στην προταση που μου εκανε ο κινεζος και το ποσο αυτο να το αφαιρεσω σε οποιον απο εδω το παρει;

ή πρεπει να κανω reject και να ζητησω εκ νεου partial refund?

γινεται;

Δημοσ.

Τι προταση σου εκανε 20 ευρω;  ζητα του παραπανω και η ζεις χωρις φωτακι η το βαζεις αγγελια και παιρνεις συνολικα τα λεφτα σου πισω.

Δημοσ.

οχι μου ειπε 2 πραγματακια -το ενα να κατεβασω τη ρομ παλι... που φοβαμαι :-D  κ κατι ασχετο για το φορτιστη.

επισης μου ειπε να ρωτησω σε μαστορα εδω τιμη για φτιαξιμο κ να τον ενημερωσω ή να το στειλω πισω για φτιαξιμο.

ουτε κουβεντα για full refund.

αν μου εδινε πισω για παραδειγμα 30 ευρω θα μπορουσα να το πουλησω εδω 140 κ ολοι να ηταν χαρουμενοι μεχρι τη στιγμη που θα σας ξαναεπρηζα δηλαδη απο που να το ξαναπαραγγειλω γιατι εχω το κινεζομικροβιο μεσα μου κ παλι θα το ριψοκινδυνευσω.θα βαλω τον αγαθοκλη ομως να το παραγγειλει γιατι το δικο του φτου σκορδα του βγηκε του κουτιου :-D

• Like 1
Δημοσ.

Ωραια πες του το εστειλα εδω στον μαστρολευτερη και μου ειπε οτι η ζημια ειναι μια 30αρα να ουμ ;)

Στειλε 30 ευρωπουλακια Κινεζε και μην κανεις τον Κινεζο :P

• Like 1
Δημοσ.

παλι θα το ριψοκινδυνευσω.θα βαλω τον αγαθοκλη ομως να το παραγγειλει γιατι το δικο του φτου σκορδα του βγηκε του κουτιου :-D

μην αγχωνεσαι και μην αυταπατασαι.... εχω φαει φολες απο αγορες απο το ιντερνετ ουκο λιγες...

οι πρωτες 100 ειναι δυσκολες... μετα τις παιρνεις  δεδομενες

το καλο ειναι οτι παντα βρηκα δικιο  (δεν ημουν και παραλογος ποτε)

δυστυχως τα εχουν αυτα οι αγορες μεσω διαδικτυου 

• Like 1
Δημοσ.

Απλά δεν ξέρω πως να το χειριστω.

Ή λογική λέει ότι το αλι θα αναγνωρίσει ότι είναι ελαττωματικό κ θα μου δώσει refund.

Πολύ ασχοληθηκα :) καλή καρδια

Δημοσ.

Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί δεν του περνάς μια fastboot Rom να δούμε αν είναι software το πρόβλημα, μετά αν δεν δουλεύει πάλι τι στέλνεις για επισκευή δεν βλέπω το λόγο να σου δώσουν refund Γι τέτοιο πρόβλημα, το πιο λογικό είναι να το στείλεις για φτιάξιμο και σου σου δώσουν τα μεταφορικά.

Για αρχή ξεκίνησε με πέρασμα μαμισιας ρομ.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί δεν του περνάς μια fastboot Rom να δούμε αν είναι software το πρόβλημα, μετά αν δεν δουλεύει πάλι τι στέλνεις για επισκευή δεν βλέπω το λόγο να σου δώσουν refund Γι τέτοιο πρόβλημα, το πιο λογικό είναι να το στείλεις για φτιάξιμο και σου σου δώσουν τα μεταφορικά.

Για αρχή ξεκίνησε με πέρασμα μαμισιας ρομ.

dafuq λες? Γιατι να πει στον κοπο για οτιδηποτε? Δεν δουλευει out of the box... καληνυχτα και refund αυτονοητο. Πληρωσες για μια λειτουργικη συσκευη, οχι για να αρχισεις αλχημειες και πειραματα.

Δημοσ.

Αν ήρθαν με μαμά ρομ τότε ΟΚ υπάρχει πρόβλημα, αλλά καλό είναι να κάνει μια προσπάθεια με φλασαρισμα ρομ.

Διαφωνο με το αν δεν δουλεύει out of box να κάνεις απευθείας refund και να μπαίνεις στην διαδικασία να το στείλεις πίσω και να περιμένεις να σου το ξανά στείλουν. Καλό είναι να δοκιμάσεις τα πάντα πριν μπεις σε αυτήν την διαδικασία.

Καμία αλχημια και πείραμα δεν είναι το πέρασμα fastboot rom από την μαμά xiaomi.

Και που να του περάσεις ελληνική ρομ εκεί να δεις τι αλχημια θέλει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...