Προς το περιεχόμενο

Mi Max 32/3 global edition @ 169.5 euros@ aliexpress μονο 20/9/2016 [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με μεγαλη μου θλιψη διαπιστωσα οτι το κινητο εχει notification led..καλλιο αργα παρα ποτε...θλιψη ομως γιατι εμενα δεν λειτουργει απο την αρχη φυσικα .

τι κανουμε;;;

πανε τα λεφτουδακια μου σιγα μη βγαλω ακρη με την εγγυηση των 6 μηνων.σιγα μη φτιαχνεται, ενα ελαττωματικο θα ηταν σε μενα επεσε γα%##$!!!!!!!!!!!!!!!

Πολυ πιθανο να ειναι θεμα rom, δες εδω

http://en.miui.com/thread-378121-1-1.html

ενταξει δεν ειναι μονο νεκρο ειναι κ ανυπαρκτο δεν υπαρχει καν το ματακι του.. αοματο ειναι.μα σιγουρα ειναι το ιδιο κινητο; :ph34r:

δεν ξερω πειτε με διαστροφικη αλλα αν αγοραζω κατι καινουριο θελω να ειναι καινουριο κ fully functional!

κ 50 ευρω να μου εδιναν πισω δεν το θελω.

ο δε κινεζος ουτε ενα νιχαο.......εξαφανισμενος.........οποτε ξεγυρισμενο dispute κ ελπιζω να μη χασω τα λεφτουδακια μου.

Στειλε μια φωτο αν μπορεις.
  • Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

o κανονας με τα xiaomi ειναι οτι επειδη δεν ξερεις τι σκατοrom σου χει περασει μεσα ο καθε κινεζος κ επειδη εχουν μπρικαρει μεχρι κ κινητα απο κακες rom

με το που το παρεις του περνας fastboot μια global αν θες να το κρατησεις τελειως στοκ κ να παιρνεις κ ota αναβαθμισεις

η μια developer ,μετα twrp κ μετα μια ελληνικη miui απο το miui.gr η μια xda

με λιγα λογια τα xiaomi οχι απλα θελουν αλλα απαιτουν σκαλισμα

Δημοσ.

Ήρθαν σφραγισμένο η Rom είναι μαμά, δεν έχει βάλει χέρι το μαγαζι

Εγώ έχω την 8.0.1.0 global stable από ΟΤΑ

Εσύ ποια έχεις Borealinor?

Δημοσ.

ενταξει δεν ειναι μονο νεκρο ειναι κ ανυπαρκτο δεν υπαρχει καν το ματακι του.. αοματο ειναι.μα σιγουρα ειναι το ιδιο κινητο; :ph34r:

Έκανες το τεστ που είπε ο παπανικι με το κερνελ; Γιατί το led δεν "φαίνεται" κάπου, είναι κάτω από το άσπρο περιθώριο, δεξιά από την κάμερα.  

Δημοσ.

παιδια συγχωρεστε με για το ασχετο αλλα χρειαζομαι επειγοντως βοηθεια για το dispute.πως περιγραφω στο θεμα το προβλημα αυτο;quality problem η damaged good?

στο damaged που ειναι το λογικο βγαζει γραντσουνισμενο χαλασμενη συσκευασια και product arrived damaged?

εκανα το τεστ δεν παιζει με την καμια.

η απαντηση τους ηταν ασχετη, καταλαβαν οτι δεν φορτιζεται το κινητο οεοοοο κ μου εδωσαν οδηγιες.την ευχουλα μου να εχουν  :blink:

ελπιζω να παρω τα λεφτα πισω κ να εχασα μονο τα 15 ευρω των μεταφορικων κ πολυ χρονο απο τη ζωη μου κ στρες ουφ για να μου φυγει πρεπει να ψωνισω  :shock:

Δημοσ.

15€ μεταφορικά γιατι; Είχες βάλει αποστολή με κουριερ;

Όσο για το άλλο θέμα σου που κολλάει ή φορτιση; Τους είπες δηλαδή problem with notification led και κατάλαβαν φόρτιση;;

Θα τρελαθουμε με τους κινέζους...ή κάνουν τους κινέζους... :P

Δημοσ.

οχι καπου πηρε το ματι μου οτι 15 ευρω βγαινει η επιστροφη πισω κινα με ταχυδρομειο φυσικα.

ζητησα full refund αν κ το τηλεφωνο ειναι φανταστικο γμτ.φοβηθηκα να ζητησω να μου στειλουν πισω αλλο σφραγισμενο μη μου τυχει κατι τετοιο παλι.

ποσο καιρο θα παρει η ολη ιστορια ξερετε?

ναι ειπα ακριβως οτι εγραψες Στελιο με τη προφορα του κεμπριτζ που κρυβω μεσα μου κ αυτοι καταλαβαν οτι εχει προβλημα φορτισης. :confused:

μου ειπαν να μην ανησυχω μου ανεφεραν 3 λυσεις που αφορουσαν ρομ κ οτι το σερβις θα με βοηθησει...............ναναι καλα  :devil:

ευχαριστω τον αγαθοκλη :-D που μου εστειλε βιντεακι με το πως θα επρεπε να λειτουργουσε το notification led.να ξερω τι εχασα δηλαδη! :ph34r:

το χειροτερο ειναι οτι ηθελα να το εχω σε ενα ταξιδι μουαχαχα ουτε η gitup ηρθε.....ετσι μου ερχεται να μην παω ταξιδι  :shock:

ευχαριστω παιδια για το support.......... γκαντεμα συμβαινουν κ αυτα..............στους γκαντεμηδες  :X

• Like 1
Δημοσ.

ενταξει σκετο αληταριο το καταστημα κανει τον κινεζο  :shock:

μεχρι κ βιντεο εστειλα κ κανουν πως δεν καταλαβαινουν κ ειναι μικρο...........

αντε μη μιλησω!

την πατησα για τα καλα.

θα πρεπει να το αγαπησω το κινητο για τον εσωτερικο του κοσμο κ να ξεχασω οτι ειναι τμεα (τηλεφωνο με ειδικες αναγκες) :-)

απλα δεν μαρεσει τα δυσκολοβγαλμενα μου λεφτα να μου τα τρωνε..μαγκες. :unsure:

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι δεν το πουλας με το ελλατωματακι του, να κυνηγησεις και το partial refund και να εχεις σχεδον 100% το ποσο σου πισω; 

• Like 1
Δημοσ.

τελικα απαντησα οτι ηταν soft η hardware προβλημα...ε?απιστευτο?

λενε η να κατεβασω αυτο please install the firmware here http://en.miui.com/download-302.html

η να παρω καινουριο φορτιστη χαχα ακομη οι βλακ$% νομιζουν οτι εχει προβλημα φορτισης το κινητο

η να το παω καπου για φτιαξιμο αλλα να τους πω κοστος πριν

η να τους το επιστρεψω για φτιαξιμο.......

αν δεν απαντησω τι γινεται?

να δοκιμασω αυτο το 302 που λενε?

μη το ξεσκισω αθελα μου εντελως το κινητο..

Γιατι δεν το πουλας με το ελλατωματακι του, να κυνηγησεις και το partial refund και να εχεις σχεδον 100% το ποσο σου πισω; 

δεν τα παω καλα με τις αγγελιες ενα iphone κ ειδα κ επαθα να το πουλησω.

δεν ξαναμπαινω σε τετοια διαδικασια εχω βαλει κ το λαπτοπ του αμαζον κ θα μου παρει 938983 χρονια να το δωσω :-D

• Like 1
Δημοσ.

τι να σε πω  Βorealisnor, δεν το εχεις μαλλον το μπλα μπλα...

αν το ειχα μιλησει εγω  θα μου ειχαν δωσει μεριδιο της εταιρειας μεχρι τωρα...

απλα αγγλικα...απλες μικρες προτασεις.... σαν να μιλας σε μωρο... οχι μεγαλες σε μεγεθος απαντησεις 3-4 γραμμες μαξ

"the notification led isnt working at all. BLAH BLAH .... no charging problem...  "  

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...