borealisnor Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 δεν υπαρχει ελπιδα για full refund λετε; αλλα σε καθε περιπτωση χανω το 20αρι για να το στειλω απο εκει που ηρθε; ναι εστειλα αλλα δεν ειναι κ πολυ σβελτοι στα μηνυματα θα βρασω στο ζουμι μου καναδυο μερες. πολυ επεισοδιακες οι αγορες απο κινα..αντε να φανει στο track αντε να γλυτωσει τελωνες κ φαρισαιους αντε να φτασει κ αντε να ειναι γερο
iakoboss7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 αν ειχες παρει απο μαγαζι που εχει paypal θα ειχες ΤΣΑΜΠΑ τα εξοδα επιστροφης...εγω τα λεω εδω στο φορουμ αλλα μου λενε κουταμαρες... καλο χρυσο το aliexpress για αγορες μεχρι 5-10 βαρια 15 δολαρια...
borealisnor Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 καλα λες ξεμυαλιστηκα..χαθηκε να σε ειχα διαβασει πριν; κριμα κ εδωσα κ 174 ευρω δεν τα λες κ λιγα!επεσα με τα μουτρα ουτε οτι εχει 6 μηνες εγγυηση αντι των 12 των κινεζομαγαζων ηξερα.
stelios18120 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Full refund επειδή δεν παίζει το led notification δεν νομίζω... Οι αγορές από το εξωτερικό αυτά τα ρίσκα έχουν
borealisnor Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Στελιο ειναι που ημουν ριψοκινδυνη!χαχα παλι καλα δεν πηρα το samsung note 7 να εκραγει στο αυτι μου..υπαρχουν κ χειροτερα μην ειμαι αχαριστη κ ομως με ενοχλει να πρεπει να το ξυπναω να δω αν ειχα κληση ή αν φορτισε κτλ.οσο δεν το ηξερα ηταν καλυτερα τελος παντων η μοιρα μου το εχει να τη βγαλω με το se και το htc9 1
stelios18120 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Πάντως τελικώς το μόνο θέμα του είναι δηλαδή το notification led έτσι; Το έχεις ψάξει το κινητό σε όλα του και μόνο αυτό έχει;
borealisnor Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μπράβο βάλε κ άλλους ψυλους στα αυτιά μου!χαχ Θα το ξεκοκκαλησω απόψε. Ναι φαίνεται οκ. 1
stelios18120 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Χαχαχαχαχα Απλά να βοηθήσω θελω. Τσεκαρε όλες τις βασικές λειτουργίες Ηχείο,ακουστικο,καμερες,οθονη,φορτιση,αισθητηρες, και γενικά όλα τα βασικά που έχει το κινητό
borealisnor Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 καμερες μια χαρα μπαταρια αψογη ηχος τελειος χαρτες τελεια ολα καλα...αναθεματισμενο led!ενταξει το λατρεψα το ατιμο αλλα μου την εφερε η ατυχια.το θεμα ειναι αν δειξει επαγγελματισμο το καταστημα..... μουαχαχα ολο αστεια λεω σημερα ολο αστεια 1
stelios18120 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Πες του κινεζου σε μαιλ φίλε αυτό και αυτό παίζει Δώσε μερικά γιεν πισω και χαμένος δεν θα βγεις
thouthou Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Πες του να σου γυρίσει ένα ποσό πίσω, και πάρε με αυτά μια καλή θήκη με καπάκι, που δεν θα σου χρειάζεται το led έτσι κι αλλιώς....
papaniki Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 καμερες μια χαρα μπαταρια αψογη ηχος τελειος χαρτες τελεια ολα καλα...αναθεματισμενο led!ενταξει το λατρεψα το ατιμο αλλα μου την εφερε η ατυχια.το θεμα ειναι αν δειξει επαγγελματισμο το καταστημα..... μουαχαχα ολο αστεια λεω σημερα ολο αστεια Πήγαινε στα settings -> about phone -> και χτύπα αρκετές φορές πάνω στο "Kernel Version" για να μπεις στο μενού Hardware Δοκιμών. Εκεί θα δείς σίγουρα εαν το led είναι νεκρό. Αλλά γενικά θα συμφωνίσω πως και εγώ δε θα το επέστρεφα. Δεν είναι ΤΡΕΛΟ το πρόβλημα αν και σίγουρα θα ήταν κάτι αρκετά χρήσιμο. Ζήτα partial refund για να μη μπεις σε διαδικασίες επιστροφής. Γενικά με 170 που το πήρες, και κάμερα χαλασμένη να είχε, θα άξιζε!! χαχα 2
stelios18120 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Ε οχι και κάμερα χαλασμένη. Αυτό είναι από τα πόιο βασικά που αγοραζεις ένα κινητό. Το notification led είναι πταίσμα Αν είχε χαλασμένη κάμερα ειναι κακούργημα 1
borealisnor Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 ενταξει δεν ειναι μονο νεκρο ειναι κ ανυπαρκτο δεν υπαρχει καν το ματακι του.. αοματο ειναι.μα σιγουρα ειναι το ιδιο κινητο; δεν ξερω πειτε με διαστροφικη αλλα αν αγοραζω κατι καινουριο θελω να ειναι καινουριο κ fully functional! κ 50 ευρω να μου εδιναν πισω δεν το θελω. ο δε κινεζος ουτε ενα νιχαο.......εξαφανισμενος.........οποτε ξεγυρισμενο dispute κ ελπιζω να μη χασω τα λεφτουδακια μου.
stelios18120 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Οπότε δεν σ αφήνει άλλη λύση.... Dispute!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα