Προς το περιεχόμενο

Mi Max 32/3 global edition @ 169.5 euros@ aliexpress μονο 20/9/2016 [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ παρήγγειλα αυτήν http://www.banggood.com/Nillkin-Smart-View-Window-Flip-Cover-PU-Leather-Case-for-Xiaomi-Mi-Max-p-1068994.html? nillkin είναι... Λογικά θα είναι καλη

Καλή είναι, αλλά όχι πολύ καλή. Ταιριάζει τέλεια, αλλά δεν νομίζω να προστατεύει από πτώσεις. Επίσης η εφαρμογή έχει πρόβλημα, εμένα δεν μου έκατσε καλά, γιατί αφενός δεν μου δούλευε πάντα, αφετέρου όταν "τριβόταν" το καπάκι στην οθόνη ξεκλείδωνε και τρελαινόταν η οθόνη... Γενικά το max έχει πολύ ευαίσθητη οθόνη (στην αφή εννοώ)...

Αυτή έχω τώρα. Έχω βάλει ένα μικρό μαγνητάκι στο καπάκι, και δουλεύει τέλεια το smartcover. Απλά ψάχνω μια καλή lockscreen, να μου εμφανίζει τις ειδοποιήσεις στο παράθυρο. 

• Like 1
Δημοσ.

Κρίμα... Ψιλό ξενέρωσα τώρα :P

Πάντως το touch τα σπάει άγρια... Στο marvel contest of Champions έχει αλλάξει τελείως η εμπειρία παιχνιδιου

Δημοσ.

Καλή είναι, αλλά όχι πολύ καλή. Ταιριάζει τέλεια, αλλά δεν νομίζω να προστατεύει από πτώσεις. Επίσης η εφαρμογή έχει πρόβλημα, εμένα δεν μου έκατσε καλά, γιατί αφενός δεν μου δούλευε πάντα, αφετέρου όταν "τριβόταν" το καπάκι στην οθόνη ξεκλείδωνε και τρελαινόταν η οθόνη... Γενικά το max έχει πολύ ευαίσθητη οθόνη (στην αφή εννοώ)...

Αυτή έχω τώρα. Έχω βάλει ένα μικρό μαγνητάκι στο καπάκι, και δουλεύει τέλεια το smartcover. Απλά ψάχνω μια καλή lockscreen, να μου εμφανίζει τις ειδοποιήσεις στο παράθυρο. 

η εφαρμογη της θηκης ειναι τραγικη , οπως και το τσιπακι ειναι οτο να ναι...

το μετανιωσα....  θα φανε κραξιμο στο bangood

ο κινητο παντως συνεχιζει να τα σπαει...

Δημοσ.

με μεγαλη μου θλιψη διαπιστωσα οτι το κινητο εχει notification led..καλλιο αργα παρα ποτε...θλιψη ομως γιατι εμενα δεν λειτουργει απο την αρχη φυσικα .

τι κανουμε;;;

πανε τα λεφτουδακια μου σιγα μη βγαλω ακρη με την εγγυηση των 6 μηνων.σιγα μη φτιαχνεται, ενα ελαττωματικο θα ηταν σε μενα επεσε γα%##$!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

με μεγαλη μου θλιψη διαπιστωσα οτι το κινητο εχει notification led..καλλιο αργα παρα ποτε...θλιψη ομως γιατι εμενα δεν λειτουργει απο την αρχη φυσικα .

τι κανουμε;;;

πανε τα λεφτουδακια μου σιγα μη βγαλω ακρη με την εγγυηση των 6 μηνων.σιγα μη φτιαχνεται, ενα ελαττωματικο θα ηταν σε μενα επεσε γα%##$!!!!!!!!!!!!!!!

Mια χαρα ακρη θα βγαλεις, αν πιστευεις οτι αξιζει για το λεντ να ξοδεψεις 15-20 ευρω, να το στειλεις πισω στην κινα και με συνολικο χρονο για να το παρεις πισω 1μιση με 2 μηνες.

Γκαντεμια οντως, εγω στη θεση σου δεν θα το εστελνα πισω.

Δημοσ.

καλα δεν εχω χειροτερο απο το να μη μου στελνουν κλειστο κουτι οποτε οταν το πηραμε κ ειδα οτι ειναι θεοκλειστο ξετρελαθηκα, το ηθελα το notification κ ξενερωσα που καταλαβα οτι δεν ειχε.δεν ειχα κ χρονο να το ψαξω καλυτερα αυτην την εβδομαδα κ μολις το αντιληφθηκα φρικαρα...φαινεται ε? :shock:

δοκιμασα κ το led tester που λεει ο φιλος πανω τιποτα ειναι νεκρο.

το να αργησει να γυρισει ενα σωστο κλειστο αλλο κινητο η το full refund δεν με πειραζει αλλα 20 ευρω να το στειλω πισω;;;;;

δε θελω κ ετσι να το κρατησω αντε να μου δωσουν 20 δολλαρια πισω..κ περισσοτερα να μου δωσουν δηλαδη δεν θα το ακουμπησω ξερω.

ξενερωσα κ το κινητο ειναι φανταστικο...

ενα dispute θα το ανοιξω αυριο ομως για καλο κ για κακο.

κριμα κ τους εγραψα ενα καταπληκτικο review, βιαστηκα να μιλησω εγω το ματιαξα!!! :X

Δημοσ.

εσυ φταις... να τους πληρωσεις κιολας...

καταρχης μιλα μαζι τους να δεις τι θα σου πουν

μετα  ανοιξε despute να μην περασουν οι 15 μερες (θα ανοιγα προς το τελος της προθεσμιας) και βλεπεις μετα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...