Προς το περιεχόμενο

Mi Max 32/3 global edition @ 169.5 euros@ aliexpress μονο 20/9/2016 [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδινε κ κουπονι;ποσο σου βγηκε;το χρυσο ηταν πιο ακριβο η νομιζω;εκανα βλακεια δεν πηρα θηκη κτλ εξτρα.

Δε ξερω ποσο θα σε βολεψει για πρωτο κινητο φιλε μου.ειναι μεγαλο.εγω ως θηλυκο εχω κ μια τσανταρα κ τα βαζω ολα μεσα αναλογα τη χρηση! :)

• Like 1
  • Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σ'ευχαριστω πολυ TS!!! Εχω ενα Huawei honor 6,αγορασμενο 2 χρονια πριν και νομιζω οτι μετα το Mi max θα ξαναγορασω παλι σε 2!

Ωχ..μη με φυτιλιάζεις..Ακριβώς,τα ίδια κι εγώ..Αν και συγκριτικά με το honor 6 δεν βλέπω(πλην της οθόνης) κάποια φοβερή αναβάθμιση!Αλλά,το χέρι μου πάει στο buy
Δημοσ.

Εδινε κ κουπονι;ποσο σου βγηκε;το χρυσο ηταν πιο ακριβο η νομιζω;εκανα βλακεια δεν πηρα θηκη κτλ εξτρα.

Δε ξερω ποσο θα σε βολεψει για πρωτο κινητο φιλε μου.ειναι μεγαλο.εγω ως θηλυκο εχω κ μια τσανταρα κ τα βαζω ολα μεσα αναλογα τη χρηση! :)

χρυσο πηρα να μην χαλασω την συνεχεια, νταξ το κουπονι για πλακα το εβαλα... 2$ No big deal

μην ανυσηχεις και γω με τσαντακι κυκλοφορω με netbook και powerbanks λογω τρεχαματων με την δουλεια

αν δεν με βολεψει δεν χαθηκε ο κοσμος... αγγελειες υπαρχουν... δοξα τω θεω

Δημοσ.

Δεν μπορουσα να σκασω παλι 350αρα, οποτε επειδη εχει καλη μπαταρια και οθοναρα ειπα να το παρω για να ηρεμησω την καταναλωτικη μου μανια...2 χρονια βλεπεις με ειχε πιασει κριση, οποτε σε αυτα τα λεφτα πιστευω οτι εκλεισα κατι καλο. Αν δεν μου αρεσει λογω μεγεθους παρολο που χρησιμοποιω bluetooth για ομιλια, τοτε θα το κρατησω για tablet χαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορουσα να σκασω παλι 350αρα, οποτε επειδη εχει καλη μπαταρια και οθοναρα ειπα να το παρω για να ηρεμησω την καταναλωτικη μου μανια...2 χρονια βλεπεις με ειχε πιασει κριση, οποτε σε αυτα τα λεφτα πιστευω οτι εκλεισα κατι καλο. Αν δεν μου αρεσει λογω μεγεθους παρολο που χρησιμοποιω bluetooth για ομιλια, τοτε θα το κρατησω για tablet χαχαχα

Πριν από λίγο το παράγγειλα και φταις εσύ που είπες θα το κρατήσεις  αν δεν σου κάνει για tablet.

Ε αυτό θα κάνω και εγώ τότε. :-)

Δημοσ.

Το redmi note 3 pro international edition ,μονο υποστηρίζει την 800αρα προσοχή τι θα παραγγηλεις, αν το κανεις τελικα... Δες το αντίστοιχο θεμα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ηρθε σημερα... εξαιρετικο... ελεγα πως δεν θα το κρατησω αλλα εμεινα εκπληκτος οταν το ανοιξα...

ηρθε και θα μεινει!

οντως δεν εχει Ελληνικα, ηρθε με ζελατινα στο κουτι (δεν το πειραξε κανεις, παρθενο)και δεν εχει ιχνος κινεζικων app...

πηρε κατευθειαν αναβαθμιση σε 7.5.4.1.(MBCMIDE)

στο χερι μου 

8ec2591fae024fd5bc206e4f1a975ef7.png

σε σχεση με το redmi note 3

2348ee204739470b825737961d92788e.png

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...