Προς το περιεχόμενο

Mi Max 32/3 global edition @ 169.5 euros@ aliexpress μονο 20/9/2016 [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Xiaomi Authorised Store λέει, δεν είναι "απλώς" ένα μαγαζί...

αφού το λέει στο aliexpress, η δήλωση του moderator στο πραγματικά επίσημο forum της xiaomi θα είναι προφανώς ψευδής

• Like 3
Δημοσ.

Από το ίδιο μαγαζί πάντως είχαμε αγοράσει τις small ants κάμερες και οταν κάναμε παράπονα ότι ατροποποποιητες δεν παίζουν εκτός Ευρώπης έκαναν refund στο paypal ενώ είχαν πληρώθει με Ali pay και ο χρόνος για despute είχε περάσει και δεν ζήτησαν επιστροφή των προϊόντων , αρχές Απρίλη στα γενέθλια του ali

Δημοσ.

πωπω... με φυτιλιασατε βραδιατικα. Ενα Mi Max θα μου ρθει κουτι για να παιζει τον ρολο της οθονης για το drone.

χμμμμ.... επειδη με το Ali μια φορά ειχα παρε δώσε, και παει καιρος απο τοτε, πειτε μου λιγο τι παιζει με τους πωλητες? Εννοω... θα μας κανει καμια μαλακια να δηλώσει απεξω το πακετο ως κινητο και με κανονικη αξία να βαραμε το κεφάλι μας στον τοιχο? Θελω να αποφυγω τετοιο σενάριο. Με τα vickmal και banggood ξέρω τι παιζει... με αυτους δεν εχω ιδεα.

Εννοειται παντα πως μιλαμε για απλο registered mail.

Δημοσ.

Ρε παιδιά ποτέ ξεκινάει και ποια είναι ή διαδικασία για να χτυπήσουμε ένα κινητό.

Έχουν σχέση τα κουπονια που βλέπω επάνω επάνω .

Επίσης το redmi note 3 3/32 ποια θα είναι ή τιμή τού.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Για αυτό τώρα μου το βγάζει στα 182 € το 3/32.

Ερώτηση παιδια το χρυσό χρώμα είναι και μπροστά χρυσό ή μόνο ή πλάτη?

Και αυτό που διάβασα είναι ότι δεν έχει ελληνικά αλλά μόνο αν το ξεκλειδώσουμε και περάσουμε άλλοι rom ,σωστά?

Για την 800 μπάντα που γράφουν πολλοί φίλοι ποια είναι ή χρήση του ,εγώ έχω COSMOTE θα έχω προβλημμα με 4g

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ή 800αρα μπάντα είναι για το δίκτυο της Wind

Οπότε εσύ δεν θα έχεις θέμα

Αν το ξεκλειδωσεις περνάς ότι ρομ θέλεις να έχει ελληνικά κτλπ

Περίμενε να πάει 10:00 και αν προλάβεις το τσιμπας στην τιμή που γραφει ;)

Δημοσ.

Ρε παιδια το Mi max το εχει κανενας. 

Βασικα σταματησα με τα ταμπλετ και υπολογιστες και οτι κανω στο internet ειναι με το κινητο lenoco k3note 5,5.

Ετσι θελω ενα με ποιο μεγαλη οθονη ,και δεν ξερω τωρα αν αυτο ειναι παρα πολυ μεγαλο.... :)

Παντως τα χερια μου ειναι αρκετα μεγαλα ... /

Δημοσ.

Φυσικα αφου σαν αρπαχτικα πεσαμε ολοι οι φορουμιτες.ευχαριστω τον τοπικ σταρτερ ελπιζω να μην πεσουμε σε τελωνειο;;;;

Γραψατε κατι στις παρατηρησεις;

Μαρεσει που προσεχα τα σαρ κ καταληγω με 3 κινητα!πανωλεθρια!se,m9 κ max!

Με καψατεεεε ειμαι κ επιρρεπης!

Δημοσ.

μονο 3 ? εισαι νεος στο φορουμ φαινεται....

δεν νομιζω οτι παιζει θεμα με τελωνειο... dhl +ems τα χρεωνε επιπλεον.... οποτε θα ερθει απλο ταχυδρομιο...

για την π....α χρησιμοποισα και το κουπονι 2$ που εδινε :P

Δημοσ.

Ρε παιδια δουλευει κανενα απο αυτα στη wind? Πρεπει να παρω ενα κινητο αμεσα γιατι εχω ενα σαραβαλο 7 χρονια ...

Δεν ξερω ομως να κανω αυτα που λετε για ξεκλειδωμα κτλ. δεν εχω ασχοληθει με αυτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...