Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στο forum,
θέλω να αγοράσω μία μητρική, μήπως έχετε να προτείνετε κάποια;
Χαρακτηριστικά:
Socket 1150, τουλάχιστον μία pci express x16, τουλάχιστον 2 dimm slots για ddr3, τουλάχιστον μια usb 3.0 και τουλάχιστον 4 USB 2.0. Τουλάχιστον δύο sata 6Gbit/s και να έχει θύρα Ethernet.
Μέχρι 100 ευρώ.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Κάποια άλλη προταση;

Η ψυκτρα που έχω τώρα, είναι η στοκ της Intel, λες να κάνει και στην μητρική?

Δημοσ.

Κάποια άλλη προταση;

Η ψυκτρα που έχω τώρα, είναι η στοκ της Intel, λες να κάνει και στην μητρική?

φυσικα και κανει για ολες της μητρικες..αφου ειναι ο επεξεργαστης για αυτη τη μητρικη κανει και η ψυχτρα...

απλα δεν ειναι ιδανικη αλλα οκ..το καλοκαιρι περασε σχεδον .. προς το παρον θα εισαι οκ...

παρε και μια προταση σε gigabyte την εχει γυρω στα 110 απο οτι βλεπω το βιζιον αλλα αξιζει τα λιγα εχτρα χρηματα..

και για το μελλον αν θες να πας σε κανα καλυτερο επεξεργαστη τπτ για οβερκλοκ κλπ...

και ειναι και καλη τιμη για την συγκεκριμενη...θυμαμαι επαιζε στα 125-130ε αυτη...

http://www.skroutz.gr/s/4869783/Gigabyte-Z97X-Gaming-3-rev-1-0.html

Δημοσ.

φυσικα και κανει για ολες της μητρικες..αφου ειναι ο επεξεργαστης για αυτη τη μητρικη κανει και η ψυχτρα...

απλα δεν ειναι ιδανικη αλλα οκ..το καλοκαιρι περασε σχεδον .. προς το παρον θα εισαι οκ...

παρε και μια προταση σε gigabyte την εχει γυρω στα 110 απο οτι βλεπω το βιζιον αλλα αξιζει τα λιγα εχτρα χρηματα..

και για το μελλον αν θες να πας σε κανα καλυτερο επεξεργαστη τπτ για οβερκλοκ κλπ...

και ειναι και καλη τιμη για την συγκεκριμενη...θυμαμαι επαιζε στα 125-130ε αυτη...

http://www.skroutz.gr/s/4869783/Gigabyte-Z97X-Gaming-3-rev-1-0.html

Φαινεται καλή η gigabyte και έχει καλα review. 

Ευχαριστώ πολυ

Θα ήθελα και μια προταση κοντά στα 50 ευρώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...