Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Εδω και 10 μερες μια καφετερια απεναντι απο το σπιτι μου αλλαξε ιδιοκτητη και απο τοτε βαζουν τη μουσικη στο τερμα,μερικες φορες και σε ωρες κοινης ησυχιας.Δεν μιλησα στον ιδιοκτητη γι αυτο γιατι ξερω οτι δεν προκειται να με ακουσει,ουτε καλεσα την αστυνομια καθως πιστευα οτι θα μου πουν οτι ειναι καφετερια ως δικαιολογια,αλλα δεν μπορω να το ανεχτω γιατι δινω φετος πανελληνιες και δεν μπορω να διαβασω με τοση φασαρια.Τι να κανω

Δημοσ.

να φωνάξεις την αστυνομία φυσικά. ή πες τους γονείς σου να το κάνουν. δεν επιτρέπεται να το έχουν δυνατά αφού είναι σε κατοικημένη περιοχή και τόσο κοντά σε σπίτια.

• Moderators
Δημοσ.

Σε ώρες κοινής ησυχίας καλείς την αστυνομία.Τις υπόλοιπες ώρες δυστυχώς....ωτοασπίδες...

Πάντως νομίζω ότι ακόμα και σε ώρες που δεν είναι κοινή ησυχία δε μπορεί ο άλλος να κάνει ό,τι θέλει.

Δημοσ.

Καλησπερα.Εδω και 10 μερες μια καφετερια απεναντι απο το σπιτι μου αλλαξε ιδιοκτητη και απο τοτε βαζουν τη μουσικη στο τερμα,μερικες φορες και σε ωρες κοινης ησυχιας.Δεν μιλησα στον ιδιοκτητη γι αυτο γιατι ξερω οτι δεν προκειται να με ακουσει,ουτε καλεσα την αστυνομια καθως πιστευα οτι θα μου πουν οτι ειναι καφετερια ως δικαιολογια,αλλα δεν μπορω να το ανεχτω γιατι δινω φετος πανελληνιες και δεν μπορω να διαβασω με τοση φασαρια.Τι να κανω

Ο ανθρωπος που ειναι μπροστα δεν χρειαζετε daddy-police.

Σαν αντρας που εισαι, σηκωνεσαι απο την καρεκλα, πας στην καφετερια και τους εξηγεις πολυ ομορφα, με σοβαρο και ηρεμο τονο οτι δεν εχουν δικαιωμα να κανουν φασαρια σε ακαταλληλες ωρες. Αυτο εκανα εγω.

Εσυ εισαι λιγο μικρος και σε κοβω να δισταζεις αλλα δεν θα επρεπε! Αν δουν καποιον της ηλικιας σου τοτε θα ειναι πιο προθυμοι να συμμορφωθουν.

Αν δεν συμμοφωθουν τους κανεις μια δευτερη επισκεψη. Μην κολωνεις γιατι δεν υπαρχει λογος, αυτοι ειναι οι ανευθυνοι.

Αν δεις οτι δεν καταλαβαινουν με τον ομορφο τροπο, τοτε ειναι που καλεις την αστυνομια και ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ τους εξηγεις χωρις φοβο και παθος, με σοβαρο υφος την κατασταση.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά ποιος θα πήγαινε σε καφετέρια με μουσική στο τέρμα...

Εγώ μια φορά όταν πάω για Καφε θέλω να καθίσω να μιλήσουμε με τους φίλους μου.

Δεν πάω για να μην μπορώ να ακούσω ούτε τις σκέψεις μου...

Τέλος πάντων, πολύ απλά πάρε το 100 αν παίζει σε ώρες κοινής ησυχίας και αν το επαναλάβουν ξανα πάρε και την επόμενη φορά πέφτει ένα όμορφο τσουχτερό πρόστιμο.

• Like 1
Δημοσ.

Ο ανθρωπος που ειναι μπροστα δεν χρειαζετε daddy-police.

Σαν αντρας που εισαι, σηκωνεσαι απο την καρεκλα, πας στην καφετερια και τους εξηγεις πολυ ομορφα, με σοβαρο και ηρεμο τονο οτι δεν εχουν δικαιωμα να κανουν φασαρια σε ακαταλληλες ωρες. Αυτο εκανα εγω.

Εσυ εισαι λιγο μικρος και σε κοβω να δισταζεις αλλα δεν θα επρεπε! Αν δουν καποιον της ηλικιας σου τοτε θα ειναι πιο προθυμοι να συμμορφωθουν.

Αν δεν συμμοφωθουν τους κανεις μια δευτερη επισκεψη. Μην κολωνεις γιατι δεν υπαρχει λογος, αυτοι ειναι οι ανευθυνοι.

Αν δεις οτι δεν καταλαβαινουν με τον ομορφο τροπο, τοτε ειναι που καλεις την αστυνομια και ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ τους εξηγεις χωρις φοβο και παθος, με σοβαρο υφος την κατασταση.

Θα σου ελεγα που θα τον γραψουν αλλα δεν επιτρεπεται απο τους κανονες στο φορουμ :P Αν ηταν ετσι και σκεφτονταν τους αλλους,εξαρχης δε θα την εβαζαν δυνατα! Αστυνομια για να συμμορφωνονται κατι τετοια τουβλα που δε σεβονται τους γυρω τους.

Δημοσ.

Σιγά μην κάτσει να κάνει επισκέψεις για τα αυτονόητα και να παρακαλάει....δεν θα του δώσουν καν σημασία.Εγώ στην θέση του ένα τηλέφωνο θα έπαιρνα στην καφετέρια όταν θα το έχουν δυνατά και θα τους έλεγα να το χαμηλώσουν αλλιώς καλώ αστυνομία και αν δεν το σέβονται κατευθείαν αστυνομία.

Αλλιώς ...κλειστά παράθυρα και ωτοασπίδες μέχρι να χειμωνιάσει να μην ακούγεται!!

Δημοσ.

Υπαρχουν πολύ συγκεκριμένες διατάξεις για τα επιτρεπτά όρια θορύβου και ειδικά για την περίπτωση εδώ (κέντρα διασκέδασης, καφετέριες) άσχετα αν δεν εφαρμόζονται πάντα.

Εννοείται δεν έχεις τίποτα να πεις με τον παράνομο,άσχετο, κομήτη η ότι είναι που θέλει να παριστάνει τον μαγαζάτορα αλλα απευθείας στην αστυνομία, υγειονομική υπηρεσία κάνεις καταγγελία.

Οι σχετικές διατάξεις:

http://www.edye.gr/27-27-06-08/hxorypansh.pdf

http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=454

Δημοσ.

λοιπόν ας είμαστε ρεαλιστές.

αν πας και τους πεις ότι σε ενοχλεί η μουσική, όπως συμβουλεύει ο πιο πάνω, παίζει να γελάνε και τα ντουβάρια.

δε μιλάς σε κανέναν. κατευθείαν στην αστυνομία.

με τέτοια άτομα (εννοώ σε αυτόν τον επαγγελματικό χώρο) δε παίζει μια στο εκατομύριο να συνεννοηθείς.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...