Anorymous Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν έχω υπολογιστή και θέλω από το ικα να σώσω την ασφαλιστική ικανότητα σαν pdf ώστε να το στείλω με mail σε βιβλιοπωλείο για εκτύπωση. Θέλω επίσης και το αμκα, παιδεύομαι μια ώρα και δεν μπορώ με τίποτα κατέβασα και το Google cloud print και μου αποθηκεύει λευκή σελίδα.
panos- Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Βγαλτο σκρινσοτ κάνε περικοπή να είναι μόνο ή σελίδα και ζήτησε να σου βγάλουν την εικόνα. 1
Anorymous Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Βγαλτο σκρινσοτ κάνε περικοπή να είναι μόνο ή σελίδα και ζήτησε να σου βγάλουν την εικόνα. Και μετά πωε θα το κάνω pdf
panos- Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Και μετά πωε θα το κάνω pdf Δεν θα το κάνεις PDF θα τους πεις να εκτυπώσουν την εικόνα σαν να ήταν PDF, απλά από πριν θα την κάνεις περικοπή στο κινητό σου ώστε να μείνει μονο η σελίδα.
Anorymous Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν θα το κάνεις PDF θα τους πεις να εκτυπώσουν την εικόνα σαν να ήταν PDF, απλά από πριν θα την κάνεις περικοπή στο κινητό σου ώστε να μείνει μονο η σελίδα. Είναι μια ιδέα αυτή αλλά στο ικα έχει εικονίδιο με εκτύπωση που σε πετάει οπότε δεν πιάνει.
jimzak Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Με κάποιο πρόγραμμα από το store όπως αυτό πχ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xodo.pdf.reader&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dxodo+pdf+reader+%26+editor&pcampaignid=APPU_1_MmXgV4H1HIb4UJfrnIAO δεν γίνεται η δουλειά? Χωρίς ίχνος ειρωνείας,απλά ερώτηση κάνω γιατί και εγώ τέτοιες δουλειές τις κάνω από το pc.
Anorymous Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Με κάποιο πρόγραμμα από το store όπως αυτό πχ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xodo.pdf.reader&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dxodo+pdf+reader+%26+editor&pcampaignid=APPU_1_MmXgV4H1HIb4UJfrnIAO δεν γίνεται η δουλειά? Χωρίς ίχνος ειρωνείας,απλά ερώτηση κάνω γιατί και εγώ τέτοιες δουλειές τις κάνω από το pc. Και εγώ απο πισι απλά τώρα μου χάλασε. Δοκίμασα αυτή που είπες και αρκετές άλλες τελικά βρήκα άκρη με την εφαρμογή print share.
AntiCambeR Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Και εγώ απο πισι απλά τώρα μου χάλασε. Δοκίμασα αυτή που είπες και αρκετές άλλες τελικά βρήκα άκρη με την εφαρμογή print share. Ο Dolphin browser έχει add on που αποθηκεύει τις σελίδες σε PDF.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα