bill rhodes Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Γιά σού φίλε μου μάλλον δεν κατέβηκε σωστά ή rom ξανά δοκίμασε με καμιά γερμανικά ANK ευχαριστώ Δοκιμασα και αλλες ρομ και αλλα odin τιποτα.Το αποτελεσμα ειναι ιδιο με τις φωτο που ανεβασα σε παλιοτερο μηνυμα.
marmarasm Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Γιά σού φίλε μου,για flasare του καμιά cm10 να δεις αν ξεκινάει
tsilitheo1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Βρες μια καστομ recovery. Δοκιμασε να την φλασαρεις με το οντιν. Αν την φλασαρει και μπορεις να εκκινησεις σε recovery mode,κατεβασε μια καστομ ρομ και φλασαρε την μεσω recovery
bill rhodes Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Βρες μια καστομ recovery. Δοκιμασε να την φλασαρεις με το οντιν. Αν την φλασαρει και μπορεις να εκκινησεις σε recovery mode,κατεβασε μια καστομ ρομ και φλασαρε την μεσω recovery Γιά σού φίλε μου,για flasare του καμιά cm10 να δεις αν ξεκινάει Ειχα παλιοτερα την cm10.2. Αυτην την φλασαρεις οπως είναι χωρις να την ξεζιπαρεις απο τα αρχεια του τηλ. Με το odin πως την φλασαρω?
tsilitheo1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Διαβασε προσεκτικα το παραπανω ποστ μου. Για να ειχες καποια στιγμη την cm10.2 ,ειχες φλασαρει καστομ recovery με το οντιν. Αυτο που σου λεω ειναι να το ξανακανεις. Φλασαρε καστομ recovery με οντιν. Αν τελικα φλασαρει και μπορεις να μπεις σε recovery mode, φλασαρε παλι την cm10.2
bill rhodes Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Διαβασε προσεκτικα το παραπανω ποστ μου. Για να ειχες καποια στιγμη την cm10.2 ,ειχες φλασαρει καστομ recovery με το οντιν. Αυτο που σου λεω ειναι να το ξανακανεις. Φλασαρε καστομ recovery με οντιν. Αν τελικα φλασαρει και μπορεις να μπεις σε recovery mode, φλασαρε παλι την cm10.2 Οτι κι'αν κανω στο τελος μου γραφει All threads completed ( succeed 0 / failed 1)
tsilitheo1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μονο download μπορεις να μπεις;;;. Recovery δεν μπαινει;
bill rhodes Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μονο download μπορεις να μπεις;;;. Recovery δεν μπαινει; Οχι δεν μπαινει.
tsilitheo1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Ουτε να φλασαρεις μια καστομ ρικαβερυ με το οντιν γινεται;. Δοκιμασες και δεν;
bill rhodes Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Ουτε να φλασαρεις μια καστομ ρικαβερυ με το οντιν γινεται;. Δοκιμασες και δεν; Η καστομ ρικαβερυ πρεπει να ειναι ανζιπ για να μπει στο οντιν.
tsilitheo1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 https://theunlockr.com/2012/11/22/how-to-install-clockworkmod-recovery-on-the-samsung-galaxy-s-i9000/ Ακομα, δες μηπως το kies τρεχει στο παρασκηνιο. Αν ναι, απενεργοποιησε το. Τρεξε το οντιν σαν διαχειριστης. Το τηλεφωνο βαλτο σε νταουνλοαντ αφου σεταρεις το οντιν και κουμπωσε το αμεσως
bill rhodes Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 https://theunlockr.com/2012/11/22/how-to-install-clockworkmod-recovery-on-the-samsung-galaxy-s-i9000/ Ακομα, δες μηπως το kies τρεχει στο παρασκηνιο. Αν ναι, απενεργοποιησε το. Τρεξε το οντιν σαν διαχειριστης. Το τηλεφωνο βαλτο σε νταουνλοαντ αφου σεταρεις το οντιν και κουμπωσε το αμεσως Τίποτα παλι. Δεν εχω το kies. Με αυτον τον τροπο η μονη διαφορα που ειδα ειναι οτι αργει λιγο να μου γραψει fail to odin.Δεν ξέρω ρε φιλε τι να πω. Σκέφτομαι ξανα και ξανα τι εκανα ?? Επαναφορα εργοστ. ρυθμισεων, νταουνλοαντ μοντ και εγκατασταση την jw8 gingerbread, επισημη Αυστραλιας. Αυτη ειχε το τηλ. οταν πηγα να την ξανα φλασαρω. Το μυαλο μου παει στην επαναφορα εργ.ρυθμ. μηπως εγινε το λαθος ή στην προσπαθεια φλασαρισματος της ιδιας ρομ που ειχε το τηλ. Μετα απο αυτο εβαλα αλλα odin αλλες ρομ, δοκιμασα ακομα και να φλασαρω froyo που ειχα πριν στο τηλ. Αποτέλεσμα το ιδιο All threads completed ( succeed 0 / failed 1)
tsilitheo1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Βρες παλια εκδοση του οντιν και δοκιμασε. Μην ακους για νεοτερες κτλ. Το κινητο ειναι παλιο και συμβατο με παλιες εκδοσεις οντιν. Ξηλωσε ακομα τους ντραιβερς και μετα εγκατεστησε τους παλι.
UsualSuspect__ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Ρε συ αγορίνα, κάτι δεν κάνεις σωστά. 100% φταίει η odin version που έχεις και τα βήματα που κάνεις. Βγάλε screenshots και φωτογραφίες απ τα πάντα και πόσταρε τα εδώ.
bill rhodes Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Τίποτα παλι. Δεν εχω το kies. Με αυτον τον τροπο η μονη διαφορα που ειδα ειναι οτι αργει λιγο να μου γραψει fail to odin.Δεν ξέρω ρε φιλε τι να πω. Σκέφτομαι ξανα και ξανα τι εκανα ?? Επαναφορα εργοστ. ρυθμισεων, νταουνλοαντ μοντ και εγκατασταση την jw8 gingerbread, επισημη Αυστραλιας. Αυτη ειχε το τηλ. οταν πηγα να την ξανα φλασαρω. Το μυαλο μου παει στην επαναφορα εργ.ρυθμ. μηπως εγινε το λαθος ή στην προσπαθεια φλασαρισματος της ιδιας ρομ που ειχε το τηλ. Μετα απο αυτο εβαλα αλλα odin αλλες ρομ, δοκιμασα ακομα και να φλασαρω froyo που ειχα πριν στο τηλ. Αποτέλεσμα το ιδιο All threads completed ( succeed 0 / failed 1) Τα καταφερα δουλευει το τηλ.Με την βοηθεια ενος φιλου κομπιουτερα, του ειπα τι χρειαζεται δηλ. odin - download- stock firmware και το εκανε και δουλεψε. Νομιζω η χρηση odin καινουργιας εκδοσης 3-10 κατι. Το περιεργο ειναι οτι το τηλ ειχε τις επαφες ολες και τις προσφατες κλησεις μου. Ευχαριστώ για το ενδαφερον σας και τις συμβουλες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα