Προς το περιεχόμενο

Unbrick samsung galaxy s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας,

Ξέρει κάποιος πως μπορώ να κανω unbrick ενα κινητό που έχω galaxy s i9000.?

Το σύνδεσα στο pc να του περάσω καινουρια ρομ με odin και επειδή αργούσε το έβγαλα.Στην οθόνη είχε το τηλ. και το pc και στη μέση ενα τριγωνο με θαυμαστικό. Το τηλ. μπαίνει σε download mod το συνδέω με το pc αλλά ποτέ δεν τελειώνει την διαδικασία.Στο odin ανάβει κιτρινο id:com.

κάποιος??

Ευχαριστώ,

Επεξ/σία από bill rhodes
Δημοσ.

Κάποιο screenshot με το odin κατά την διαδικασία που σου δίνει το yellow alert...?

Ειδικά το σημείο αριστερά που <<περιγραφει>> την διαδικασία...

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Ξέρει κάποιος πως μπορώ να κανω unbrick ενα κινητό που έχω galaxy s i9000.?

Το σύνδεσα στο pc να του περάσω καινουρια ρομ με odin και επειδή αργούσε το έβγαλα.Στην οθόνη είχε το τηλ. και το pc και στη μέση ενα τριγωνο με θαυμαστικό. Το τηλ. μπαίνει σε download mod το συνδέω με το pc αλλά ποτέ δεν τελειώνει την διαδικασία.Στο odin ανάβει κιτρινο id:com.

κάποιος??

Ευχαριστώ,

Δοκίμασες να του περάσεις την εργοστασιακή του με odin ; 

Επίσης πιο odin χρησιμοποιείς; Εγώ παλιότερα είχα θέμα με την version του odin και έβαλα την 3.0.7 αν θυμάμαι καλά και δούλεψε :P 

Δημοσ.

1. Δοκίμασε άλλη έκδοση του odin όπως λέει ο φίλος παραπάνω

διαφορετικά

2. Είσαι σίγουρος ότι έχεις κατεβάσει την σωστή ρομ για το κινητό που έχεις;

Δημοσ.

Κάποιο screenshot με το odin κατά την διαδικασία που σου δίνει το yellow alert...?

Ειδικά το σημείο αριστερά που <<περιγραφει>> την διαδικασία...

Δοκίμασες να του περάσεις την εργοστασιακή του με odin ; 

Επίσης πιο odin χρησιμοποιείς; Εγώ παλιότερα είχα θέμα με την version του odin και έβαλα την 3.0.7 αν θυμάμαι καλά και δούλεψε :P

Αυτή που ειχα βάλει πριν 3 χρονια δοκιμασα. (xwjw8) και την ειχε πριν το μπρικαρω.

Odin 3v1.3 αυτό δουλευα παντα χωρις προβληματα.Δοκιμασα και 3v1,85.

Δημοσ.

Ειδικά το σημείο αριστερά που <<περιγραφει>> την διαδικασία..

Ειδικά το σημείο αριστερά που <<περιγραφει>> την διαδικασία..

post-400919-0-93816900-1474375202_thumb.png

post-400919-0-52345800-1474375274_thumb.png

Δημοσ.

Ώπα...καταρχήν γιατί έχεις τσεκαρισμενο το repartition και δεύτερον έχω την εντύπωση ότι χρειάζεσαι μόνο το pda αρχείο για την εγκατάσταση της Rom...

Τι άλλο προσπαθείς να κάνεις για να καταλάβω;

Επανέλαβε την διαδικασία αφαιρωντας το τικ από το repartition και χρησιμοποίησε μόνο το pda αρχειο (rom)την stock δεν προσπαθείς να περασεις;Αν όχι βρες την stock πέρασε την όπως σου λέω να το ξεμπρικαρεις και κάνεις μετά ότι άλλο θες

Δημοσ.

Ώπα...καταρχήν γιατί έχεις τσεκαρισμενο το repartition και δεύτερον έχω την εντύπωση ότι χρειάζεσαι μόνο το pda αρχείο για την εγκατάσταση της Rom...

Τι άλλο προσπαθείς να κάνεις για να καταλάβω;

Επανέλαβε την διαδικασία αφαιρωντας το τικ από το repartition και χρησιμοποίησε μόνο το pda αρχειο (rom)την stock δεν προσπαθείς να περασεις;Αν όχι βρες την stock πέρασε την όπως σου λέω να το ξεμπρικαρεις και κάνεις μετά ότι άλλο θες

Την πρωτη φορά εκανα αυτο στην πρωτη φωτο και εμεινε εκει για 15-20 λεπτα. και το εβγαλα.Εκει καπου τα επαιξε το τηλ.

Τωρα εκανα και αυτο που ειπες φωτο 2 (9)

post-400919-0-63087400-1474378558_thumb.png

post-400919-0-32660500-1474378568_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...