Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Κάνω ενα pc για ένα φίλο και παίρνουμε parts εδώ και καιρό σε προσφορές κτλ

Πλέον έχουν τελειώσει τα πάντα και έμεινε cpu και μητρική.

Cpu λογικα λέμε για i5 6600 μιας και η διαφορά είναι πολύ μικρή απο τον 6500. Για Κ δε βλέπω γιατί δε θα παίξει overclock. Aν υπάρχει κάποια αντιπρόταση, καλοδεχούμενη. Όσο πιο future proof τόσο καλύτερα δε θα κολλήσουμε στα 20-30€

Μητρική απο κει και πέρα το ψάχνω ακόμα και εκεί θέλω καποια πρόταση

Οι μνήμες είναι ήδη αγορασμένες και είναι 2 x8gb DDR4. Gpu αγοράστηκε μια 970 armor όταν υπήρχε σε προσφορά και τροφοδοτικό έχουμε ένα 630w berlin. Case ένα midi atx, νομίζω zalman.

Σκέφτομαι οτι σαν future proof καλύτερα να είναι μια μητρική με 4 dimm και σίγουρα με 1-2 usb 3. Απο κει και πέρα θα μπεί απλά μια aftermarket ψύκτρα, ένας ssd και ένας hdd και δε θα λειτουργεί σε άπειρο load μιας και προς το παρον τα games για τα οποία προορίζεται το pc είναι τύπου lol/cs κτλ. Αλλα όσο πιο ποιοτική και θερμοαγώγιμη τόσο καλύτερα. Έλεγα να δώ για B chipset ή low end Z αλλα δεν έχω εμπειρία απο 1151 μητρικές οπότε ψάχνω στην τύχη.

Budget απο 70 εώς 100 θα έλεγα.

Αυτα. Ευχαριστώ πολύ και αν χρειάζεται καποια περαιτέρω πληροφορία μου λέτε.

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/7397741/Asrock-B150M-Pro4.html

Να φανταστώ η 4s είναι νεοτερο μοντέλο;

http://www.skroutz.gr/s/7397772/Asrock-B150M-Pro4S.html

Το e-shop είναι 20 ευρω πάνω απο τα σκρουτζομάγαζα και στην retail αλλα και στην S

οχι

ναι

Παντως οποτε συνανατω περιπτωσεις οπου τα κομματια μαζευτηκαν απο σιγα σιγα θυμαμαι γιατι δεν ειναι καλη ιδεα.

Δημοσ.

+1 για αυτή που σου έβαλε.

Eξίσου με dp https://www.skroutz.gr/s/7397807/Asrock-H170M-Pro4.html

Kαι μία atx σε μαύρο  https://www.skroutz.gr/s/7847660/Gigabyte-B150-HD3P-rev-1-0.html

z μόνο και μόνο για oc στις μνήμες δεν θα αγόραζα (δεν είπες ποιές είναι). Κάν'την να αξίζει με τον 6600k αλλιώς πάρε τον 6500.

Δημοσ.

Παντως οποτε συνανατω περιπτωσεις οπου τα κομματια μαζευτηκαν απο σιγα σιγα θυμαμαι γιατι δεν ειναι καλη ιδεα.

Έχει κάτι out of place; Σοβαρή ερώτηση να δώ αν μου διέφυγε κάτι. Μιας και δεν υπήρχε βιασύνη όλα πάρθηκαν σε 1-2 μήνες και βγήκαν κανα 150-200 ευρώ κάτω απο ότι αν τα έπαιρνε μπράφ.

Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις. Asrock Pro4 it is στα 80 απο vision.

Δημοσ.

Κατ εμέ μην τσιγκουνευτέις τα λεφτά και αγόρασε Ζ170 + 6600Κ, η διαφορά είναι πολύ μικρή και μετά απο ~3 χρονια θα λες γιατί δεν τα χα αγοράσει τότε. Άλλο 6600Κ στα 3.5 GHz και άλλο στα ~4.5GHz, άσε που αν κ εφόσον πας να τα πουλήσεις σε μερικά χρόνια τα Ζ170+6600Κ θα πιασούν παραπάνω λεφτά. Δες αγγελίες i5-2400 και 2500Κ π.χ. Β150 και Η170 δεν συζητιούνται καν στα ~90€ όταν με 100€ αγοράζεις Ζ170. Υπό προϋπόθεσεις και ο 6500 κάνει oc με sky-oc bios (Ζ170) με bclk.

Δημοσ.

Έχει κάτι out of place; Σοβαρή ερώτηση να δώ αν μου διέφυγε κάτι. Μιας και δεν υπήρχε βιασύνη όλα πάρθηκαν σε 1-2 μήνες και βγήκαν κανα 150-200 ευρώ κάτω απο ότι αν τα έπαιρνε μπράφ.

Βασικα η 970 σε ο'τι τιμη κι αν την πηρες δεν ηταν συμφερουσα αγορα για gaming και οι μνημες αγοραστηκαν πριν την μητρικη που ειναι λαθος.

Δεν μας εχεις πει ομως ποια κομματια εχετε παρει.

Δημοσ.

Κατ εμέ μην τσιγκουνευτέις τα λεφτά και αγόρασε Ζ170 + 6600Κ, η διαφορά είναι πολύ μικρή και μετά απο ~3 χρονια θα λες γιατί δεν τα χα αγοράσει τότε. Άλλο 6600Κ στα 3.5 GHz και άλλο στα ~4.5GHz, άσε που αν κ εφόσον πας να τα πουλήσεις σε μερικά χρόνια τα Ζ170+6600Κ θα πιασούν παραπάνω λεφτά. Δες αγγελίες i5-2400 και 2500Κ π.χ. Β150 και Η170 δεν συζητιούνται καν στα ~90€ όταν με 100€ αγοράζεις Ζ170. Υπό προϋπόθεσεις και ο 6500 κάνει oc με sky-oc bios (Ζ170) με bclk.

Αν ήταν για μένα θα έμπαινα στον κόπο φυσικά και για κάτι παραπάνω. Είναι όπως είπα πιο πάνω είναι για lol/cs άντε και κάνα overwatch και είναι ήδη overkill για αυτά που θα παίζει. 

Όσο για τον φίλο παραπάνω. Στα 210 ευρώ που είχε η 970 καινούρια απο amazon δεν υπήρχε αντίστοιχη κάρτα. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι το τελευταίο δίμηνο αλλα δε νομίζω να υπήρχε αντίστοιχο vfm. Και ξαναλέω gaming = παπαρίτσες που έπαιζε και με το skylake που λέει ο λόγος οπότε όλα είναι ήδη υπερβολικά απλά λές να κρατήσει και μερικά χρονάκια.

Όσο για τις ram ήταν 2x8gb ddr4 hyperx σε αστεία τιμή (νομίζω στο 55ρικο αν θυμάμαι καλά). Δε νομίζω οτι υπάρχει περίπτωση να έβαζα ddr3 σε καινούριο pc ή να μη τις σήκωνε η εκάστοτε μητρική που θα αγοραζόταν μετά (καλή ώρα).

Anyway είπα να παραγγείλει και μια http://www.skroutz.gr/s/418750/CoolerMaster-Hyper-TX3-EVO.html που είναι δοκιμασμένη και αθόρυβη και νομίζω οτι τελειώσαμε.

Δημοσ.

Για ΄μένα δώσε τέσσερα ευρώ παραπάνω και πάρε την i32.

Αλλιώς μείνε με τη stock χωρίς αστεία. Good luck.

Δημοσ.

Στα 210 ευρώ που είχε η 970 καινούρια απο amazon δεν υπήρχε αντίστοιχη κάρτα. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι το τελευταίο δίμηνο αλλα δε νομίζω να υπήρχε αντίστοιχο vfm. Και ξαναλέω gaming = παπαρίτσες που έπαιζε και με το skylake που λέει ο λόγος οπότε όλα είναι ήδη υπερβολικά απλά λές να κρατήσει και μερικά χρονάκια.

καλη τιμη δεν λεω, απλα η RX470 αποδιδει καλυτερα στα παιχνιδια και κοστιζει ακομα φτηνοτερα.

To μεγαλυτερο προβλημα με την αγορα των κομματιων σιγα σιγα ειναι οτι αργει να στηθει το μηχανημα και χανεις το δικαιωμα επιστροφης σε περιπτωση DOA εκτος φυσικα αν ο'τι αγοραστηκε δοκιμαστηκε αμεσως.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...