Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτσε γιατί τα μπλέκεις τώρα... Αν θες να συγκρίνεις τα δύο κινητά θα συγκρίνεις την ψηλή εκδοση του mi5 (380€) με το 1+3(400€)... Γιατί αν κάποιος βρεθεί ανάμεσα από το χαμηλό mi5 (260€) και το 1+3 σημαίνιε ότι δεν ξέρει τι θέλει και πόσα θέλει να διαθέσει... Το χαμηλό mi5 θα το συγκρίνεις με τα κινητά της κατηγορίας του...

Στα 20€ διαφορά που έχουν οι παρόμοιες εκδόσεις προτιμώ την εγγύηση, την έτοιμη ρομ και την Amoled οθόνη... Τώρα αν είναι να μου λες ότι θέλω να δώσω 390 και όχι 400 είναι αστεία πράγματα...

PS. Καμία σχέση αυτό που είπες για την εγγύηση... Στην Ευρώπη είσαι καλυμμένος είτε είσαι Ελλάδα είναι Αγγλία. Απλά το στέλνεις με express delivery με δική τους χρέωση και στο επιστρέφουν με την ίδια διαδικασία σε λίγες μέρες.

Αντε να βγάλεις άκρη με Κινεζομάγαζο και απλό ταχυδρομείο...

Νομίζω εσύ τα μπλέκεις....Τα κινητά δεν μπορούν να συγκριθούν γιατί έχουν διαφορετικό μέγεθος οθόνης που είναι και το κύριο χαρακτηριστικό όταν αγοράζεις κάτι πέρα από το λειτουργικό.

Πρέπει να ξεκινήσουμε από κάτι κοινό για να τα συγκρίνουμε. 

αν πχ θες τον επεξεργαστή το MI5 στο δίνει στα 278€

http://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-mi5-64gb

+καλύτερη μπαταρία

+Πιο πολλά ppi

+διπλό led για φωτογραφία

+30% φτηνότερο

+υπέρυθρες

-χειρότερη selfie camera

-Λιγότερη RAM

-800άρα Μπάντα

-σερβις

-amoled Οθόνη

από εκεί και πέρα το λειτουργικό miui vs oxygen os είναι υποκειμενικό...εγώ την έχω βρει με το Miui ...έχει άπειρα πράγματα και μου αρέσει το Online cloud backup Που έχει.

Σου το ξαναγράφω πάλι...στα 399€ εννοέιται παίρνεις το Oneplus 3... για 120€ λιγότερο νομίζω ότι το mi5 64gb είναι στο 90% των δυνατοτήτων του one plus 3 με πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

έτοιμη rom δεν είναι και τόσο εκτός αν έτυχα στα 2 ποστ στο myphone Με drain και χαμένες κλήσεις σε LTE...

Δηλαδή αν είχες 250€ τι θα έπαιρνες;; Moto g? Lg g3?  τα πατάει κάτω και με διαφορά το MI5.

ότι πιο value Κυκλοφορεί και ειδικά και τώρα που ο Kernel δώθηκε στον λαό...

Δημοσ.

μα τι συζηταμε τωρα

υπαρχουν stable με εξελληνισμο ,υπαρχουν stable με εξελληνισμο + tweaks, υπαρχουν "ασταθεις" dev ,τελος υπαρχουν στο xda κ φουλ καστομιες που κανουν παπαδες

προχθες δε εβλεπα στο youtube cm14 με nougat που nougat εχουν παρει τοσο γρηγορα ελαχιστες συσκευες κ δεν ξερω κ ποσα μοντελα θα παρουν τελικα nougat

υπαρχουν ομως κ οι επισημες που αναλογως το κινεζομαγαζο μπορει να χρειαστει να τις περασεις για να αποφυγεις την αθλια ανεπισημη που σου φλασαρανε ,μπορει κ να μην χρειαστει να κανεις τπτ

υποστηριξη σε roms λοιπον υπαρχει για ολα τα γουστα

οποιος παιρνει xiaomi χωρις να ξερει οτι πρεπει να βαλει χερι εχει κανει λαθος αγορα

Αυτές οι ROM με Nugat που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή στο XDA είναι απλά για να πάρεις μια γεύση. Είναι προϊόν δουλειάς ενός ατόμου που έχει χρόνο και γνώσεις και θέλει να παίξει με την συσκευή του. Δεν είναι ενδεικτικό για το τι θα ακολουθήσει.

Άποψή μου είναι για Xiaomi αν έχεις Global stable κράτα την όπως είναι.

Αν έχεις το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) ή Mi3w and Mi4  η καλύτερη επιλογή αυτή την στιγμή είναι η snapshot από Cyanogenmod 6.01 που κυκλοφόρησε 20 Αυγούστου και είναι ότι ποιο ενημερωμένο υπάρχει για τις συγκεκριμένη συσκευές που είναι και οι μόνες που υποστηρίζονται επίσημα από την κοινότητα της Cyanogenmod.

Δημοσ.

δεν υπαρχει καν στο xda η nougat

mi4c περιμενω να μου ερθει, βασικα αγορασα συνειδητα λογω τιμης/χαρακτηριστικων κ κυριως γιατι μ αρεσει να τα πειραζω

stable gkalen σκεφτομαι η xda slimrom, δεν υπαρχουν global για το mi4c

Δημοσ.

Βασικά μπήκες να τρολάρεις για το ultrasonic fingerprint reader αλλά είδες ότι δεν σε παίρνει και είπες για να πετάξω μια για την RAM.

εσυ τι τρολαρεις δεν καταλαβα;

Δημοσ.

ok τα πάει καλά το S7 edge αλλά με ένα screenshot με άγνωστα τα υπόλοιπα(wifi?3g?4g?) δεν βγάζεις άκρη. και με μια γενική περιήγηση στο συγκεκριμένο τοπικ το Sot παίζει περίπου στις 5 ώρες... το mi5 έχει 5 ώρες με την 3.000....

Με μικρότερη οθόνη και κατά πολύ μικρότερη ανάλυση...

Και το ταπεινό Moto G 2nd gen, φτάνει τις 4-6 SOT, αλλά με 5αρα οθόνη, ανάλυση 720p, με μόνο 2390 mAh.

Μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα...

Αν θες τόσο διάρκεια μπαταρίας, πήγαινε σε moto z play

Δημοσ.

Νομίζω εσύ τα μπλέκεις....Τα κινητά δεν μπορούν να συγκριθούν γιατί έχουν διαφορετικό μέγεθος οθόνης που είναι και το κύριο χαρακτηριστικό όταν αγοράζεις κάτι πέρα από το λειτουργικό.

Πρέπει να ξεκινήσουμε από κάτι κοινό για να τα συγκρίνουμε. 

αν πχ θες τον επεξεργαστή το MI5 στο δίνει στα 278€

http://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-mi5-64gb

+καλύτερη μπαταρία

+Πιο πολλά ppi

+διπλό led για φωτογραφία

+30% φτηνότερο

+υπέρυθρες

-χειρότερη selfie camera

-Λιγότερη RAM

-800άρα Μπάντα

-σερβις

-amoled Οθόνη

από εκεί και πέρα το λειτουργικό miui vs oxygen os είναι υποκειμενικό...εγώ την έχω βρει με το Miui ...έχει άπειρα πράγματα και μου αρέσει το Online cloud backup Που έχει.

Σου το ξαναγράφω πάλι...στα 399€ εννοέιται παίρνεις το Oneplus 3... για 120€ λιγότερο νομίζω ότι το mi5 64gb είναι στο 90% των δυνατοτήτων του one plus 3 με πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

έτοιμη rom δεν είναι και τόσο εκτός αν έτυχα στα 2 ποστ στο myphone Με drain και χαμένες κλήσεις σε LTE...

Δηλαδή αν είχες 250€ τι θα έπαιρνες;; Moto g? Lg g3?  τα πατάει κάτω και με διαφορά το MI5.

ότι πιο value Κυκλοφορεί και ειδικά και τώρα που ο Kernel δώθηκε στον λαό...

Στην αρχή μου βάζεις όριο στην τιμή, τώρα στις ίντσες, αλλά εσύ είσαι αυτός που έκανε την αρχική σύγκριση έτσι?

Λοιπόν 5,2 με 5,5 δεν είναι καμιά τεράστια διαφορά... Ανετα θα πήγαινα σε mi5 αν δεν είχε βγει το 1+3...

Επίσης όπως σου είπα θα το συγκρίνεις με την μεγάλη έκδοση με 4GB RAM για να πλησιάσεις το 1+3, όχι με την μικρή... Εγώ ανάμεσα σε αυτά τα δύο ήμουν...

Στα +/- συμφωνώ εκτός από το ppi... 428 vs 401 δεν το καταλαβαίνει το μάτι που να κολλήσεις πάνω στην οθόνη... Στην μπαταρία είναι πάνω κάτω τα ίδια, όπως βλέπω από τους χρόνους που πιάνει φίλος μου (με mi5) και εγώ με 1+3... Τεσπά...

Όσο για την ρομ είναι ότι πιο απροβλημάτιστο έχω πιάσει κάτι που δεν περίμενα... Τώρα, battery drain (που κατά 99% είναι κάποιο app) και άλλα θεματάκια θα βρεις όπως σε όλα αλλά τίποτα συχνό και τίποτα που να μην λύνεται με μία επανεκκίνηση (όχι δηλαδή να περιμένεις επόμενο update)...

Με 250 ναι θα το έπαιρνα, αλλά δεν συγκρίνω την μικρή έκδοση όπως σου είπα... Έκανες μια αρχική σύγκριση ανάμεσα στα δύο κινητά... Άσε λοιπόν τώρα μία 390, μία 250 κτλ... Βάζεις δίπλα δίπλα τις πιο κοντινές εκδόσεις του καθενός σε price και specs και τα συγκρίνεις...

Δημοσ.

Ελα μετα τις φωτογραφιες ας δωσουμε στην google και τα δαχτυλικα μας αποτυπωματα ... απορω γιατι το κανουμε ;

Προσωπικα το κουμπι απο το δικο μου του εχω βαλει σιλικονη πανω για να μην αναγνωριζει το δαχτυλικο αποτυπωμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...